תואר שני בעסקי מזון וחדשנות
University College Cork
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Cork, אירלנד
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
1 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 10,630 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* סטודנטים באיחוד האירופי: 10,630 € | סטודנטים שאינם האיחוד האירופי: 18,130 €
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תכנית ה- MSc שלנו בעסקי מזון וחדשנות מכינה את הסטודנטים לקריירה בעולם הדינמי של עסקים בתחום המזון; קורס זה יכוון אותך למלא תפקיד ראשי בניתוח סוגיות מגזריות מרכזיות וניהול אסטרטגי של תעשיית המזון המתפתחת.
מאזן המודולים בתכנית זו משקף את האופי הגלובלי של תעשיית המזון. התלמידים ירחיבו את הידע שלהם בנושא מזון, צרכן המזון, החדשנות במזון ותהליכי קבלת ההחלטות בחברות המפתחות, מותגות, מפיצות ומוכרות מוצרי מזון. היישום המעשי של הלמידה בקורס זה יצייד אותך במיומנויות אנליטיות, תקשורת, עסקיות ומצגות, הנדרשות ומוערכות מאוד על ידי התעשייה.
הכישורים הנלמדים בקורס זה ניתנים להעברה רבה, כך שבוגרינו ממשיכים בהזדמנויות תעסוקה הן בתחום המזון (תאגידים בינלאומיים, חברות קטנות ובינוניות, חברות הזנק וסוכנויות מזון) והן במגזר שאינו מזון (בנקים, חברות מחקר שוק והשכלה גבוהה) .
למה לבחור בקורס זה
חלק מרכזי בתכנית MSc שלנו בתחום עסקי מזון וחדשנות הוא פרויקט המחקר הממוקד בתעשיית המזון יחד עם הזדמנות להשמה. זה יכול להתרחש בחברת מזון, סוכנות מזון, אוניברסיטה, בנק או מוסד קשור. מיקום זה מאפשר לסטודנטים לצבור ניסיון עבודה יקר וליישם את כישוריהם התיאורטיים, שפותחו באמצעות הרצאות וסמינרים בסגנון אבן מצוקה, על מקום העבודה בפועל.
מאפיינים ייחודיים נוספים של תוכנית חדשנית זו כוללים היכרות מעמיקה עם תחומי המזון הלאומיים והבינלאומיים; שילוב ייחודי של קורסים רלוונטיים שרלוונטיים הן לחברות מזון מבוססות והן לסטארט-אפים; ומבוא לנושאי מחקר מתקדמים בנושא מזון, שיטות הוראה חדשניות (כולל קייטנרים) וחשיפה לשיטות שיווק דיגיטאלי.
השמה או לימוד בחו"ל
המשתתפים יכולים להשלים את מיקומם באירלנד או בחו"ל, בהתאם לאינטרסים שלהם.
גלריה
קבלה
מלגות ומימון
תכנית לימודים
מודולים
תוכנית MSc (עסקי מזון וחדשנות) מורכבת משני חלקים:
- חלק א' מורכב ממודולים נלמדים בשווי של 60 נ"ז המפורטים להלן.
- חלק ב' מורכב מחקר וכתיבת פרויקט מחקר ממוקד תעשיית מזון יישומי ( FE6127 ) בשווי של 30 נ"ז.
חלק א'
מודולי ליבה (60 נ"ז):
- FE6005 שיווק מזון אסטרטגי (5 נקודות זכות)
- FE6505 יזמות מזון וחדשנות (10 נ"ז)
- FE6506 מיתוג מזון ושיווק מדיה דיגיטלית (5 נקודות זכות)
- FE6507 כלכלת שוקי מזון וניתוח שרשרת ערך (5 נ"ז)
- FE6511 ניהול קטגוריות ושיווק קמעונאי מזון (10 נ"ז)
- FE6512 מערכות מזון בר קיימא (5 נקודות זכות)
- FE6902 סוגיות מדיניות מזון גלובלית (5 נ"ז)
- MG6012 תרבות הצריכה ויחסי צרכן-מותג (10 נקודות זכות)
חלק שני
- FE6127 פרויקט מחקר ממוקד תעשיית מזון יישומי (30 נ"ז)
פרטים נוספים על התוכן והמודולים זמינים בלוח השנה של המכללה .
שכר לימוד בתוכנית
אפשרויות קריירה
קורס המזון והחדשנות שלנו מתאים באופן אידיאלי לבוגרים המחפשים הזדמנויות תעסוקה במגזר רחב של מסגרות מזון ולא מזון; תחומים אלה כוללים מחקרי שוק, חקר צרכנים, ניהול עסקי מזון, שיווק מוצרים וניהול מותגים, פיתוח מוצרים חדשים, ארגוני קמעונאות מזון, המגזר הפיננסי כאנליסטים של מזון, מוסדות מחקר וארגוני מדיניות, וארגונים התומכים בחברות מזון בארץ ובעולם. .
מה עושים הבוגרים שלנו?
בוגרי תכניות אחיות הבטיחו תעסוקה בחברות מזון וחוץ-מזון בינלאומיות (גלנביה, אורנואה, קריגולד אירלנד, בריטוויק, דנונה, אלדי, שחר, AIB, לינקדאין), בנקים, סוכנויות מזון (Bord Bia, רשות הדגנים הביתיים של בריטניה , Teagasc), מחלקות ניהול ושיווק מותגים (Kerry Foods, Musgrave Group, Nestle), סוכנויות ללא מזון (Enterprise Ireland, IBEC, Bord Bia), חברות מחקרי שוק (AC Nielsen, Spark Market Research, Dunhumby) ובחינוך גבוה (האוניברסיטה הטכנולוגית של מונסטר, המכון הטכנולוגי של ווטרפורד, אוניברסיטת לנקסטר).