תואר שני בניהול שירותי מזון ודיאטה (MAFMD)
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Los Angeles, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
למידה מרחוק, בקמפוס
מֶשֶׁך
32 שעה (ות
לִפְסוֹעַ
זמן מלא, משרה חלקית
שכר לימוד
USD 2,137 *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* ליחידה בתוספת עמלות לכל התלמידים, ללא קשר למיקום
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
המאסטר לאמנויות בניהול שירותי מזון ודיאטה יכין את התלמידים לתקשר עקרונות ושיטות תזונה לכל החיים הקשורות לבריאות ואריכות ימים וכן להעריך עקרונות ושיטות הקשורות לרווחה. בתום תוכנית זו, הבוגרים יוכלו ליישם שיטות עבודה מומלצות בניהול כוח אדם הקשור למערכות שירות מזון ולשבת לוועדת ההסמכה הלאומית למנהלי תזונה (CBDM).
עוצב עבור
- מובילים עתידיים בניהול שירותי מזון
- אנשים המעוניינים בקריירה כמנהלי תזונה (CDM)
- אנשים המעוניינים בתחום הבריאות, אורך חיים, בריאות, תזונה ודיאטה
קבלה
מלגות ומימון
תכנית לימודים
תכנית לימודים (32 יחידות)
- GERO 488: מזון, תרבות, מחלות ואריכות ימים באיטליה ובים התיכון (4 יחידות)
- GERO 500: פרספקטיבות על חברה משתנה: מבוא להזדקנות (4 יחידות)
- GERO 512: תקשורת בין תזונה ובריאות (2 יחידות)
- GERO 515: ייצור מזון וניהול שירותי מזון (4 יחידות)
- GERO 567: מניעת מחלות כרוניות באמצעות תזונה, פעילות גופנית ושינויים באורח החיים (4 יחידות)
- GERO 577: שירותי מזון ומגורים מבוגרים (2 יחידות)
- GERO 578 ניהול הכנסות למגורים מבוגרים (2 יחידות)
- GERO 591 Field Practicum (4 יחידות)
- סמינר מחקר רב תחומי בהזדקנות GERO 592 (2 יחידות)
- GERO 593: שיטות מחקר (4 יחידות)
תוצאת התוכנית
- לספק מנהיגות במערכות שירותי מזון והזדקנות תוך שימוש במחקר מבוסס-ראיות ושיטות עבודה מומלצות ולגשת לבחינת CDM.
- לתקשר ביעילות עם, לייעץ ולחנך אוכלוסיות מגוונות לגבי מזון והרלוונטיות החברתית והתרבותית שלו עם גישה ממוקדת אדם.
- להבין את החשיבות של ההיבטים הביולוגיים, הפסיכולוגיים והחברתיים של ההזדקנות במיוחד כשהם קשורים לייצור וצריכה של מזון.
- תרגול מסגרות בסיסיות ומודלים של בריאות הציבור תוך שימוש בחשיבה מערכתית ושיטות עבודה מומלצות בבטיחות מזון וייצור.
- לייצר ולהעריך באופן עצמאי תפריטים מורכבים ולגבש מתכונים.
- הבן את ההיבטים של תפקודי אירוח חיים בכירים כשהם קשורים לשירות מזון.
אפשרויות קריירה
ניהול שירותי מזון ב:
- מתקני בריאות
- בתי ספר
- קהילות מגורים ותיקות
- בריאות ארגונית