תואר שני בהנדסת מזון
USEK - Holy Spirit University of Kaslik
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
Jounieh, לבנון
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
מְעוּרבָּב
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 387 / per credit
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Oct 2024
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
משימת בית הספר להנדסה ב- USEK היא לספק סביבה מעוררת השראה ותומכת בחינוך איכותי ויעיל, לפתח חשיבה יצירתית וביקורתית של התלמידים ולבוגר מנהיגים לכל החיים המסוגלים לטפל בבעיות המתעוררות לאור השינויים והאתגרים החדשים. בקריירה הנדסית. אנו מבקשים לטפח בקרב התלמידים שלנו דחף ליזמות ומנהיגות ומחויבות לסטנדרטים אתיים ומקצועיים, תמיד לטפח את אנושיותם כדי שיוכלו לפעול למען עולם טוב יותר תוך התמקדות בצרכי לבנון.
משימה
המאסטר למדעים בהנדסת מזון תומך בהצהרות המשימה של המחלקה למדעי החקלאות-מזון ושל בית הספר להנדסה באמצעות פעילויות הוראה, למידה ומחקר רב תחומיות במדעי המזון. מטרת התוכנית היא לייצר בוגרים אחראיים מבחינה חברתית ואתית שהם מנהיגים בהתמודדות מוצלחת עם אתגרי מזון ובריאות לאומיים וגלובליים ושישפיעו לטובה על קהילותיהם ותעשיות המזון לשיפור איכות חיי האדם. .
תכנית לימודים
קוד | נושא | Cr. | תְנַאִי מוּקדָם |
שנה ראשונה | |||
GAA 511 | מבנה וניסוח מזון | 3 | |
GAA 513 | הנדסה מיקרוביולוגית ואנזימטית | 3 | |
STA 515 | שיטות ניתוח סטטיסטי | 3 | |
בחירה | 3 | ||
GAA 520 | סדנה בהנדסת מזון | 1 | |
GAA 523 | חדשנות ופיתוח מזון | 3 | |
GAA 529 | הנדסת מזון מתקדמת | 3 | |
GAA 527 | בקרה תעשייתית מכונות ומזון | 3 | |
GAG 560 | התמחות מתמחה מתקדם | 1 | |
שנה 2 | |||
GAA 615 | סֵמִינָר | 3 | STA 515 GAA 511 |
GAA 617 | מודלים של מערכות מזון | 3 | |
GAA 619 | ביטוח איכות וצרכן בריאות | 3 | |
GAG 645 | הנהלת חשבונות וניהול עסקים חקלאיים | 3 | |
בחירה | 3 | ||
GAA 690 | פרויקט שנה אחרונה | 6 | STA 515, GAA 615, 511, 513, 520, 523 |
בחר 6 נקודות זכות: 2 קורסים | |||
ENO 523 | מיקרוביולוגיה ותסיסה | 3 | |
ENO 525 | טעימות יין והערכה חושית | 3 | |
ENO 527 | הרכב כימי של תירוש ויינות | 3 | |
ENO 611 | טכנולוגיות ייצור יין | 3 | |
NTR 512 | ניהול שירותי מזון מיוחדים | 3 | |
NTR 623 | מנהיגות ואתיקה | 3 | |
MGT 501 | הַנהָלָה | 3 | |
קורס בחירה מאושר מראש ברמה של 500 | 3 |
תוצאת התוכנית
מטרות חינוכיות
הבוגרים:
- השקיעו את הכישורים המדעיים וההנדסיים שנרכשו במהלך לימודיהם כדי לעמוד באתגרים המתעוררים בתעשיית המזון.
- לפתח למידה עצמית, מיומנות מעשית ועבודת צוות בטכניקות עיבוד מזון ולתרום ביעילות בצוותי חקירה וייצור רב-תחומיים.
- לייצר מזון בטוח באיכות גבוהה ובערכים תזונתיים לפי התקנים הלאומיים והבינלאומיים העדכניים ביותר.
- חדשו ועצבו מוצרים חדשים באמצעות פיתוח טכניקות עיבוד חדשות תוך התחשבות בהשפעותיהם הסביבתיות וממחזר פסולת מזון.
תוצאות התוכנית
הסטודנטים:
- השתמש בידע במתמטיקה, מדע והנדסה.
- לתכנן ולערוך ניסויים, כמו גם לנתח ולפרש נתונים.
- תכנן מערכת, רכיב או תהליך כדי לענות על הצרכים הרצויים במסגרת אילוצים מציאותיים כגון כלכליים, סביבתיים, חברתיים, פוליטיים, אתיים, בריאות ובטיחות, יכולת ייצור וקיימות.
- זהה, ניסח ופתר בעיות הנדסיות.
- לתקשר ביעילות.
- רכוש את ההשכלה הרחבה הדרושה כדי להבין את ההשפעה של פתרונות הנדסיים בהקשר גלובלי, כלכלי, סביבתי וחברתי.
- להכיר בצורך וביכולת לעסוק בלמידה לכל החיים.
- רכישת ידע בנושאים עכשוויים.
- השתמש בטכניקות, במיומנויות ובכלים ההנדסיים המודרניים הדרושים לתרגול הנדסי.