מורה לאמנויות בלימודי מזון
The American University of Rome
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* שכר הלימוד ניתן לשלם ב -3 תשלומים; עלויות עבור אזרחי ארה"ב ותושבי קבע ואזרחים קנדיים: 20,000 דולר ארה"ב, עלויות עבור אזרחים ותושבי קבע של מדינות אחרות מאשר ארצות הברית או קנדה: 15.000 אירו
מבוא
התואר השני בלימודי מזון הוא תכנית בין-תחומית שמטרתה לספק ידע ומיומנויות על המצב הנוכחי והתפתחויות המקיפות ייצור מזון בר קיימא וצריכה, באופן כללי יותר על איך אנחנו משפיעים על המשאבים של כדור הארץ עם בחירות המזון שלנו. זה יתמקד בממדים הבינלאומיים, אלא גם על איך המדיניות קשורה ומסגרות הרגולטוריות ממוסגרות ומיושמים ברמות אזוריות, לאומיות ותת-לאומיות על ידי מגזרי רווח שאינו ציבורי וכן בתעשיית המזון.
התכנית מציעה לסטודנטים את האפשרות להתמקד בדרך מבוססת מקצועיות יותר, בהתאם לשאיפותיהם קריירה, או נתיב המבוסס על מחקר, אם הם רוצים להמשיך במחקר הדוקטורט רמה.
זוהי תכנית גמישה המאפשרת לתלמידים לרכוש שיטות מחקר וטכניקות וגם לבחור קורסים כדי לשפר את כישוריהם העסקיים או תקשורת מולטימדיה. תלמידים עם שאיפות יזמיות יכולים לעקוב אחר מסלול לימודים שבו הם ירוויחו שני הארקה רעיונית וידות על כישורים ביחס לעסק של מזון, כולל הנהלת חשבונות וכספים, שיווק, אסטרטגיה ותחומים עסקיים פונקציונליים אחרים בשני תאגידים גדולים וקטנים . תלמידים יכולים גם לבחור תקשורת מולטימדיה וללמוד מושגים ותאוריות של תקשורת חזותית הקשורים למזון בסביבה דיגיטלית פעם מתפתחת, יחד עם כישורים טכניים עבור מגוון רחב של מוצרי מולטימדיה. גם לתלמידים את ההזדמנות כדי לחדד את כישורי הכתיבה שלהם ביחס למזון בצורותיה השונות מקצועיות, כוללים כתיבה טכנית עבור הקהילה המדעית, קובעי מדיניות וצרכנים.
נתיבי קריירה פוטנציאליים
סטודנטים יוכלו לבחור בין שתי אפשרויות מטרות הקריירה שלהם:
- דרך מקצועית המובילה לעבודה בחברות, ללא כוונת רווח בינלאומי או במגזר פרטי או להפוך יזם בעסקי מזון או לעבוד בתקשורת ומדיה דיגיטלית הקשורים למזון
- נתיב המבוסס על מחקר, לקראת תואר שלישי או עבודת מוכוונת מחקר אחרת אקדמית ומקצועית.
- משך: 15 חודשים
- תאריך התחלה: סתיו 2,015
- קרדיטים: 36
קורסי תזה
- קורסי ליבה: 15 נקודות סה"כ
- קורסי בחירה: 15 נקודות סה"כ
- תזה: 6 נקודות זכות תסתכמנה
דרישות תנאי מוקדם וקבלה
- בעל תואר ראשון / B.Sc. תואר במדעי הרוח, מדעי הרוח או מדעי החברה
- מינימום לתואר ראשון GPA של 3.0 במוסד הקודם שלהם
- הבנה בסיסית של הסטטיסטיקה ושימושם במחקר מדעי החברה
- סטודנטים אשר סיימו את תואר ראשון בשפה שאינה אנגלית, חייבים להפגין מיומנות בשפה האנגלית על ידי הגשת ציוני המבחן הרשמיים o TOEFL (מבחן אנגלית כשפה זרה) מבוסס נייר: 550 ו- Internet מבוסס: 80 o IELTS (בינלאומי אנגלית מערכת בדיקת שפה): 6.5
- התואר הראשון במדעי רוח, מדעים או מדעי חברה וידע מצוין של אנגלית.
- עלויות עבור אזרחי ארה"ב ותושבי קבע ואזרחים קנדיים: 20,000 דולר ארה"ב
- עלויות עבור אזרחים ותושבי קבע של מדינות אחרות מאשר ארצות הברית או קנדה: 15.000 אירו
המטרה של התכנית לתואר השני בלימודי מזון היא לספק לתלמידים ידע, חשיבה ביקורתית ומיומנויות להעברה הקשורים לממדים הגלובליים והמקומיים של ייצור מזון בר קיימא וצריכה, לעסק של מזון ולתקשורת על אוכל.
זוהי תכנית גמישה לפי תלמידים יוכלו להתמקד כמובן של מחקרים בנושאים של האינטרס שלהם ביחס לרודף מחקר בדוקטורט רמה או יותר ביחס ישירים למטרותיהם מקצועי קריירה ושאיפות.
המסמכים הדרושים ליישום:
- מכתב מוטיבציה (700 מילים מינימום) להסביר במיוחד למה אתה מעוניין בתוכנית הלימודים מזון MA
- מכתב המלצה של פרופסור לתואר ראשון במוסד האקדמי הקודם שלך
- תעודה רשמית לתואר ראשון, המפרטת את הקורסים שקיבלת ואת הציונים / התואר שהתקבלו
- אם התואר שלך התנהל בשפה שאינה אנגלית, טופל הרשמי שלך או ציונים IELTS (זה יכול לקחת גם בקמפוס בנקודות שונות בשנה)
- קורות חיים עדכניות
- סריקה של דף הדרכון שלך
כתובות תכנית:
- החששות החברתיים ברחבי העולם בבחירות מול האנושות ביחס להאכלת אוכלוסיית עולם גדלה, הלחצים למימוש על משאבי טבע, את הסיכונים של אובדן מגוון ביולוגי ב, ההתפשטות של השמנת יתר, ההתמדה של תת-תזונה וההשפעה של שינוי האקלים.
- התלות ההדדית של מדינות ואת הדרכים בן ממשלות, תעשיית העסקים והחברה אזרחית בנושאים אלה עוסקים במדיניות, תוכניות ומסגרות הרגולטוריות.
- המודלים העסקיים ותקשורת ושיטות לייצור מזון בר קיימא וצריכה.
תוצאות למידה
עם השלמת תכנית התלמידים תוכל:
- להפגין רמה גבוהה של ידע של הגורמים העיקריים הפוגעים בייצור מזון בר קיימא וצריכה ברמה הגלובלית ולקשר אותם למצב של המדינות שלהם.
- להעריך את הקשר בין מזון ייצור הצריכה ואיכות הסביבה.
- לנתח את המדיניות העיקרית ומסגרות הרגולטוריות הקשורות למזון ויישומם ברמה הלאומית ובינלאומית.
- לבחון ולהשוות את עיקרי מדיניות מושרה מזון פיתוח כפר ותוכניות, בשתי מדינות מפותחות ומתפתחות, ועם התייחסות מיוחדת לאיטליה, במסגרת האירופית.
בהתאם למסלול שנבחר, תלמידים ירכשו מיומנויות אקדמיות והעברה ספציפיות; בסוף התכנית הם יוכלו:
- לערוך מחקר על ידי מסגור שאלת מחקר, זיהוי ויישום השיטות כמותיות או איכותיות המתאימות.
- לכתוב עבודת מחקר.
- להגן על תזה.
- לנתח ולהציג נתונים סטטיסטיים מורכבים באופן ברור ויעיל.
- להעריך את מדיניות הממשלה והסביבה המקרו-כלכלית הפוגעת במדיניות ציבורית ועל פיתוח עסקי פרטי.
- לבצע ניתוחים פיננסיים, תקציב וחיזוי לעסק בתחום המזון.
- להעריך וליישם אסטרטגיות יסודיות שיווק, מחקרי שוק וטכניקות הערכת שוק.
- לעבוד כיועץ, באמצעות מיומנויות ייעוץ וניהול.
- להתכונן לקריירה בענפי מזון-הסביבה.
- תקשורת משכנעת שני בכתב ובעל פה, בהקשרים ובמצבים שונים.
- לכתוב באופן מקצועי על אוכל דרך סיפורת ו / או כתיבה טכנית לקהילה המדעית, קובעי המדיניות והצרכנים.
- להרות אסטרטגיה תקשורתית ולייצר פרויקטי תקשורת כדי לקבל גישה ומוצגים במגוון רחב של פלטפורמות תקשורת (דפוס, אינטרנט, וידאו, מדיה חברתית).