מגיסטר למדעי המזון והטכנולוגיה
University of Parma
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Parma, איטליה
שפות
אנגלית, אִיטַלְקִית
פורמט לימוד
מְעוּרבָּב, בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא, משרה חלקית
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Oct 2024
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
מבוא
התוכנית
התואר המחזור השני במדעי המזון וטכנולוגיה נועד לייצר בוגרים בעלי ידע בסיסי ומעשי טוב בתחומים העיקריים של מדע וטכנולוגיית המזון. הבוגרים ירכשו יכולות תפעוליות לתפקידים מקצועיים טכניים וניהוליים ולפעילות תומכת בבקרת עיבוד וייצור מזון בתעשיות, מעבדות ושירותים בתחום ייצור המזון.
למה לצפות בסיום הלימודים
בסיום הקורס, בוגרי מדעי המזון והטכנולוגיה ירכשו:
- ידע בסיסי טוב במתמטיקה, פיזיקה, כימיה וביולוגיה לפעילות מעשית בענף המזון.
- שליטה מספקת בשיטה המדעית על מנת ליישם מיומנויות בסיסיות ותפעוליות לפיתרון בעיות ולפיתוח טכנולוגיה חדשנית בשרשרת ייצור המזון והתעשייה.
- ידע תיאורטי ותפעולי טוב של מקצועות הליבה בתחום המזון, תוך התייחסות מיוחדת לטכנולוגיות ייצור, רכיבי מזון ואלמנטים מיקרוביולוגיים, בטיחות, איכות תזונה, היגיינה ובקרה אורגנולפטית; ידע המיושם בהיבטים הכלכליים של המגזר ביחס לשוק ולניהול חברות ייצור, עיבוד ושיווק מוצרי מזון.
- הכרת עקרונות התזונה האנושית למניעה והגנה בריאותית, בקשר הדוק עם תחומי הרפואה.
- הכרת חקיקת המזון.
- מודעות עמוקה לאחריות המקצועית והאתית ויכולה להעריך את ההשפעה החברתית והסביבתית של פעילויות מגזר המזון.
- שליטה לפחות בשפה אירופית אחת מעבר לאיטלקית: אנגלית משמשת בדרך כלל בתחום המומחיות הספציפי ולחילופי מידע כללי.
- כישורי מחשב טובים, ניהול מידע ויכולות תקשורת.
- יכולות טובות, שנרכשות בעיקר דרך סטאז 'ו / או אימונים בעבודה, של עבודה הן באופן אוטונומי והן לקבוצות, של הסתגלות לסביבת העבודה ולהתפתחותה.
דרישות קבלה
הדרכה לסטודנטים אזרחי איטליה ואיחוד האירופי .
נהלים עבור אזרחים שאינם איחוד האירופי .
קבלה
גלריה
תוצאת התוכנית
למה לצפות בסיום הלימודים
בתום הקורס, בוגרי מדעי המזון והטכנולוגיה ירכשו:
- ידע בסיסי טוב במתמטיקה, פיזיקה, כימיה וביולוגיה לפעילות מעשית במגזר תעשיית המזון.
- שליטה נאותה בשיטה המדעית על מנת ליישם יכולות בסיסיות ותפעוליות לפתרון בעיות ולפיתוח טכנולוגיה חדשנית בשרשרת ייצור המזון ובתעשייה.
- ידע תיאורטי ותפעולי טוב של נושאי הליבה במגזר המזון, תוך התייחסות מיוחדת לטכנולוגיות ייצור, רכיבי מזון ואלמנטים מיקרוביולוגיים, בטיחות, איכות תזונתית, היגיינה ובקרה אורגנולפטית; ידע המיושם בהיבטים הכלכליים של המגזר ביחס לשוק ולניהול חברות ייצור, עיבוד ושיווק מוצרי מזון.
- הכרת עקרונות תזונת האדם למניעת בריאות והגנה, בקשר חזק עם דיסציפלינות רפואיות.
- הכרת חקיקת המזון.
- מודעות עמוקה לאחריות המקצועית והאתית ומסוגלת להעריך את ההשפעה החברתית והסביבתית של פעילות תחום המזון.
- שליטה בשפה אירופאית אחת לפחות מעבר לאיטלקית: בדרך כלל משתמשים באנגלית בתחום המומחיות הספציפי ולהחלפת מידע כללי.
- יכולות מחשב טובות, ניהול מידע ויכולות תקשורת.
- יכולות טובות, הנרכשות בעיקר באמצעות התמחות ו/או הכשרה בעבודה, של עבודה הן אוטונומית והן בקבוצות, של התאמה לסביבת העבודה ולהתפתחותה.