מגיסטר במדעי בעלי חיים
University of Turin
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Turin, איטליה
שפות
אנגלית, אִיטַלְקִית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 2,800 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* לשנה
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
הגש בקשה ב- UniTo ליום 2020-2021 ב- href = "https://apply.unito.it
לחץ כאן למידע על נוהל בקשה ותאריכי יעד.
-------------------------------------------------- -------------------
תכנית הלימודים מציעה:
- בשר ייצור בשר ואיכות המוצר (lectured in Italian)
- תזונה לבעלי חיים ובטיחות מזון (מרצה באנגלית)
ייצור בשר בעלי חיים ואיכות המוצר
מטרות חינוכיות / הכשרה של תוכנית הלימודים בשרשרת הייצור של בעלי חיים ואיכות המוצר כוללים את הפיתוח של בעלי חיים בשרשרת הייצור מומחים, אשר מיומנויות לכלול רקע מוצק הבנת בייצור בעלי חיים וייצור מזון ממוצא מן החי, השלמת הידע שנרכש במהלך האוניברסיטה תואר ראשון. בעלי תואר ראשון יוכלו להשתמש בספרות בינלאומית, והרקע שנרכש במהלך הקורס יכלול מספר נושאים חדשניים בהפקת בעלי חיים. סטודנטים לתואר ראשון ירכשו ידע עמוק ומיומנויות הבנת תהליכי ייצור בעלי חיים, ניהול בר קיימא של ייצור בעלי חיים, המגוון הביולוגי של בעלי חיים ואיכות המוצרים ממוצא מן החי.
שיטות הלימוד והכלים המשמשים להשגת המטרות הנ"ל ולהערכתן יכללו הרצאות קלאסיות, סמינרים, ניתוח ספרות בינלאומי, לימוד ספרות מומלצת ופעילויות מעשיות בתחום המעבדה, ולאחר מכן ניתוח נתונים. בחינות גמר בסוף כל קורס יהיה מאורגן על מנת להעריך את הידע ואת ההבנה של נושאים תוכנית הקורס. שיטות הערכה נוספות, כגון בחינות בעל פה ובכתב והערכת למידה זמנית, ניתן לתכנן עבור נושאים ספציפיים.
תוכנית הלימודים של תוכנית הלימודים בשרשרת הייצור של בעלי חיים ואיכות המוצר תאפשר לתארים מתקדמים במדעי בעלי החיים לפתח מיומנויות בין-תחומיות, אשר נדרשות לעבוד בקפידה עם דמויות מקצועיות שונות בשרשרת הייצור של בעלי חיים. בפרט, המיומנויות שיפותחו בתוכנית הלימודים בשרשרת הייצור של בעלי חיים ובתוכנית איכות המוצר יכללו:
- ארגון של עבודה אישית וקבוצתית בהפקת בעלי חיים וייצור מזון בהקשרים של בעלי חיים
- פרשנות של חוקים ותקנות, פיתוח ויישום של פרויקטים הן בעלי חיים עסקיים ברמה הפוליטית, במטרה לשפר או להתאים את ביצועי הייצור של בעלי חיים ומבנה
- הסדרה של הליכי ייצור בעלי חיים הקשורים להשפעה על איכות הסביבה ואיכות המוצרים, לרבות היכולת לזהות פגמים וגורמים ולהציע פתרונות
- פיתוח מצגות טכניות
כישורי ידע והבנה יפותחו באמצעות פעילויות מעשיות בכיתות, במעבדות ובמתקני בעלי חיים, חקר מקרה, התמחות במתקני בעלי חיים ועם אנשי מקצוע לייצור בעלי חיים. יתר על כן, קורסים ספציפיים ינחו את הסטודנטים להשתמש בתוכנות מקצועיות חדשניות. לבסוף, שלב למידה חשוב יורכב מניהול נתונים ופרשנות לפיתוח עבודות הגמר והערכה סופית.
הערכת כישורים הנוגעים ליישום ידע תיעשה באמצעות הערכה, גם במהלך בחינות הגמר, של דוחות כתובים שיעורים מעשיים, של דוחות המקרה וסטאז ', של פיתוח פרויקט אישי או קבוצתי, והכנת עבודת גמר בפיקוח עובדי הוראה.
שלב הלמידה הסופי יכלול קורסים אופציונליים, תקופת התמחות ופיתוח של תזה מחקרית אחרונה.
תזונה לבעלי חיים ובטיחות מזון
המטרות החינוכיות / הכשרהיות של תכנית הלימודים בתזונה לבעלי חיים ובבטיחות המזון כוללות את התפתחותם של מומחים לתזונה בבעלי חיים, אשר מיומנויותיהם כוללות רקע מוצק והבנה באכלת בעלי חיים ותזונה, תוך השלמת הידע שנרכש במהלך התואר הראשון באוניברסיטה. בעלי תואר ראשון יוכלו להשתמש בספרות בינלאומית, והרקע שנרכש במהלך הקורס יכלול מספר נושאים חדשניים בתזונה לבעלי חיים. סטודנטים לתואר ראשון ירכשו ידע רב ומיומנויות הבנה לגבי מנגנונים פיזיולוגיים הקשורים לתזונה בבעלי חיים ולניהול בר קיימא של ייצור בעלי חיים ותזונה, כדי להבטיח איכות מזון וביטחון.
שיטות הלמידה והכלים המשמשים להשגת המטרות הנ"ל ולשימוש בהן יכללו הרצאות קלאסיות, סמינרים, ניתוח ספרות בינלאומי, מחקר ספרותי מומלץ ופעילות מעשית בתחום המעבדה ואחריו ניתוח נתונים. בחינות גמר בסוף כל קורס יהיה מאורגן על מנת להעריך את הידע ואת ההבנה של נושאים תוכנית הקורס. שיטות הערכה נוספות, כגון בחינות בעל פה ובכתב והערכת למידה זמנית, ניתן לתכנן עבור נושאים ספציפיים
תוכנית הלימודים של תוכנית הלימודים בתזונה לבעלי חיים ובבטיחות מזון תאפשר לתארים מתקדמים במדעי בעלי החיים לפתח מיומנויות בין-תחומיות, אשר נדרשות לעבוד בקפידה עם דמויות מקצועיות שונות בשרשרת ייצור המזון. במיוחד, המיומנויות אשר יפותחו בתוכנית הלימודים בתזונה לבעלי חיים ובתוכנית בטיחות המזון יכללו:
- ארגון עבודה אישית וקבוצתית בהקשרים של בעלי חיים ותזונה
- הפרשנות של החוק והתקנות הן בייצור עסקי הייצור והן ברמה הפוליטית
- ניהול ניטור איכות תוכניות הזנת מתקני הייצור
- פיתוח מצגות טכניות
כישורי הידע וההבנה יפותחו באמצעות פעילויות מעשיות במתקני כיתה, ייצור מעבדה, מזון, לימוד מקרה, התמחות במתקני ייצור מזון ועם אנשי מקצוע לייצור הזנות. יתר על כן, קורסים ספציפיים ינחו את התלמידים להשתמש בתוכנות מקצועיות חדשניות. לבסוף, שלב למידה חשוב יורכב מניהול נתונים ופרשנות לפיתוח עבודות הגמר והערכה סופית.
הערכת כישורים הנוגעים ליישום ידע תיעשה באמצעות הערכה, גם במהלך בחינות הגמר, של דוחות כתובים שיעורים מעשיים, של דוחות המקרה וסטאז ', של פיתוח פרויקט אישי או קבוצתי, והכנת עבודת גמר בפיקוח עובדי הוראה.
שלב הלמידה הסופי יכלול קורסים אופציונליים, תקופת התמחות ופיתוח של תזה מחקרית אחרונה.