טרשת נפוצה במדעי המזון
Kansas State University College of Human Ecology
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Manhattan, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקש מידע
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מבוא
טרשת נפוצה במדעי המזון מנוהלת באמצעות המכון למדעי המזון. זוהי תוכנית בינתחומית המשתרעת על פני 5 מכללות ו -11 מחלקות. דגש המחקר כולל כימיה של מזון, מיקרוביולוגיה של מזון, בטיחות מזון, ניתוח חושי, עיבוד מזון, הנדסת מזון וסחורות מזון (דגני בוקר; חלב; בשרים ועופות; פירות וירקות וכו '). אנשי מקצוע בתעשייה וסטודנטים אחרים מחוץ לקמפוס יכולים גם להירשם לתכנית MS מרחוק באמצעות האגף להשכלה מתמשכת.