Keystone logo
Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

מבוא

נולד בשנת 2003 מהצורך להפיץ את תרבות גלידת האומנים האיטלקית, Carpigiani Gelato University היא היום בית הספר הראשון לגלידה באיטליה ובעולם. נקודת התייחסות ליצרני גלידה, יזמים, שפים וקונדיטורים, מציאות סולידית ואוונגרדית, למי שרוצה ללמוד או להעמיק את אומנות הגלידה האיטלקית.

הודות לניסיון רב השנים של Carpigiani בתחום הטכנולוגיות והמכונות להכנת גלידה, Carpigiani Gelato University נמצאת מעבדת הגלידות הגדולה בעולם, בה התלמידים יכולים לתרגל את הכנת המתכונים שנוצרו יחד עם הגלידה המומחית ביותר. אדונים. . צוות אדוני הגלידה מורכב מגדולי המומחים בתחום הגלידה ומחוצה לה. תוכנית הלימודים של כל מורה עשירה למעשה בחוויות לאומיות ובינלאומיות, בכל התמחויות המזון.

מדי שנה יותר מ -2,000 אנשים בוחרים להשתתף בקורסים Carpigiani Gelato University בבולוניה, בשפות שונות: איטלקית, אנגלית, צרפתית, ספרדית, גרמנית, יפנית ורוסית, הם העיקריים שבהם. הודות לצוות בינלאומי של אדוני גלידה מוסמכים, ישנם יותר מ 4000 סטודנטים בעשרה מיקומים בינלאומיים.

במהלך השנים בית הספר יצר ופיתח שיתופי פעולה אקדמיים חשובים עם בתי ספר, מכונים ואוניברסיטאות מובילים בתחום הגסטרונומי.

מיקומים

  • Anzola dell'Emilia

    Via Emilia,45, 40011, Anzola dell'Emilia

    שאלות