תכנית שמפניה ברמת מאסטר
Wine Scholar Guild
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Washington, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
למידה מרחוק
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תוכנית לימוד והסמכה מקיפה על גני שמפגן
זהו מסלול לימוד מעמיק הנערך ברמת המאסטר ומיועד לכל תלמידי היין המחויבים, בין אם אנשי מקצוע בתחום היין או חובבי יין רציניים.
צוות חלומות של מומחי שמפניה מכל רחבי העולם מספק חווית למידה ייחודית ודינמית על יינות השמפניה באמצעות טכנולוגיית הוראה מבוססת רשת.
שמפניה כובשת את ליבם, מוחם וחיך של חובבי היין ברחבי העולם כמו שום יין אחר. זהו אחד ממותגי היין הטריטוריאליים החזקים בעולם, ואף מומחה יין אינו יכול להחשיב את השכלתם ללא השגת ידע מעמיק על האזור המרתק הזה.
למד מפאנל יוקרתי של מדריכים אורחים, כולל:
אסי אוולן MW
עורך מגזין FINE Champagne, יו"ר פאנל שמפניה של פרסי היין העולמיים של דקנטר ועורך המתוקן של האנציקלופדיה העולמית של כריסטי שמפניה ויין מבעבע מאת טום סטיבנסון.
פיטר ליאם
סופר עטור פרסים של שמפניה, סופר ומוציא לאור של ChampagneGuide.net וכתב בכיר לשעבר של יין ומשקאות חריפים.
סטיב צ'רטרס MW
פרופסור לשעבר לניהול שמפניה, בית הספר לניהול ריימס ופרופסור כיום לשיווק יין בבית הספר לעסקים בתחום היין והמשקאות החריפים בבית הספר העסקי בבורגון.
צ'ארלס קרטיס MW
ראש היין לשעבר של כריסטיס באסיה וביבשת אמריקה, מייסד הטעם השמפניה השנתי של המכון למאסטר ליין, סופר ובעל טור.
רוברט וולטרס
הבעלים של חברת Bibendum Wine Co., בעל כרמים ומחבר עטור הפרסים של Bubblesing Bubbles: A Secret History of Champagne.
קרל אדמונד שרמן
יועץ פיתוח בינלאומי למותגי שמפניה ושגריר שמפניה.
פטריק שמיט MW
עורך ראשי ב- Drinks Business ומומחה בשמפניה, מבקר באזור באופן קבוע, יושב ראש מאמני השמפניה, עורך את דו"ח השמפניה השנתי, ומחבר מחקר מקורי בנושא רמות הסוכר המשתנות בשמפניה ברוט NV במשך 21 שנה תקופת עבודת MW שלו.