
תואר שני במדעים MSc in
מדעי המזון (ביוטכנולוגיה מזון) MSc
University of Leeds

מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Leeds, הממלכה המאוחדת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
12 חודשים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
GBP 29,000 *
מועד אחרון להגשת בקשה
30 Jul 2023
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
* בריטניה: 12,750 ליש"ט - בינלאומי: 29,000 ליש"ט
מלגות
מבוא
MSc במדעי המזון (ביוטכנולוגיה של מזון) עוסק בנושאים בחזית ייצור המזון המודרני. לא רק שתקדם את הידע שלך בתחומים חיוניים במדעי המזון והבריאות, אלא גם תחקור את מקורות הביוטכנולוגיה, החקיקה והסוגיות החברתיות הקשורות לביוטכנולוגיה במזון ושיטות ביואנליטיות מודרניות בביוטכנולוגיה ובטיחות מזון.
תלמד בבית הספר למדעי המזון והתזונה שלנו בלידס, שהוא בית למחקר מוביל בעולם שהשפיע על תחומי מפתח בתעשיית המזון. מחקר זה מודיע ישירות לתוכנית MSc זו, כלומר תלמד את החידושים והפרקטיקות העדכניות ביותר במדעי המזון מחוקרים ואקדמאים שעובדים בתוך מכוני המחקר והקבוצות של בית הספר.
לאחר שתסיים את לימודיך, תהיו מצוידים במלואם בידע הרלוונטי והאקטואלי המבוקש על ידי חברות גלובליות בתעשייה. בנוסף, מערך המיומנויות הנרחב שתבנה במהלך הקורס יפתח את הדלת להזדמנויות קריירה מגוונות רבות בתחום מבוקש זה, כולל מחקר ופיתוח מוצרים, אבטחת איכות ותזונה.
הַאֲמָנָה
תואר זה מוסמך על ידי המכון למדע וטכנולוגיה של מזון.
הסמכה זו מסמלת שלידס מציעה את החינוך הטוב ביותר הקשור למזון, ומעניקה לתלמידים את ההזדמנות לפתח את הידע והמיומנויות הדרושים כדי להיכנס לתעסוקה בתעשיית המזון, המחקר, החינוך והמגזר הציבורי.
למידה והוראה
ההוראה היא באמצעות שילוב של הרצאות, שיעורים מעשיים, הדרכות, סמינרים ופרויקטי מחקר מפוקחים. נעשה שימוש נרחב ב-IT ומגוון רחב של חומרים זמין כדי לאפשר לך ללמוד בקצב שלך ובזמן שלך, כדי לשפר ולהרחיב את החומר הנלמד באופן רשמי.
מתקנים מומחים
תהיה לך גישה למתקני הוראה ומעבדה מצוינים, בתוספת ציוד מחשוב נרחב. המתקנים המומחים שלנו כוללים את הציוד העדכני ביותר לחקירת הטבע הקולואידי של מזון, ציוד פיזור קרני רנטגן קטן ורחב זווית (SAXs & WAXS), מתקני מיקרוסקופ אלקטרונים חדישים, מנתחי טקסטורה, טריבומטרים וכן ציוד אנליטי HPLC ו-GC .
סביבת הלמידה הווירטואלית שלנו תעזור לתמוך בלימודים שלך: זהו מקום מרכזי בו תוכל למצוא את כל המידע והמשאבים עבור בית הספר, התוכנית והמודולים שלך.
אתה יכול גם להפיק תועלת מתמיכה לפיתוח הכישורים האקדמיים שלך, במסגרת תוכנית הלימודים ובאמצעות משאבים מקוונים, סדנאות, פגישות אחד על אחד ומפגשי ירידה.
צוות התוכנית
Célia Ferreira היא מובילת התוכנית למדעי המזון (ביוטכנולוגיה של מזון). תוכנית המחקר שלה היא בתחום הביו-הנדסה ניסיונית. המטרה העיקרית היא לפתח אנלוגים לבשר חדשניים וברי קיימא, תוך שימוש בחלבונים חד-תאיים, ואנלוגים לבשר היברידיים המשלבים מקורות חלבון חדשים שאינם בשריים. נושא הבסיס של המחקר שלה הוא חיבור בסיסי למחקר יישומי.
צוות התכנית הרחב יותר מורכב מאקדמאים וחוקרים מכל רחבי בית הספר למדעי המזון והתזונה הפועלים במסגרת מכוני המחקר והקבוצות של בית הספר.
בקורס זה ילמדו אותך האקדמאים המומחים שלנו, ממרצים ועד פרופסורים. ייתכן שילמדו אותך גם על ידי אנשי מקצוע בתעשייה עם ניסיון של שנים, כמו גם חוקרים מיומנים לתארים מתקדמים, שיחברו אותך לכמה מהמוחות המבריקים ביותר בקמפוס.