מגיסטר לטכנולוגיה
University of Algarve
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Faro, פורטוגל
שפות
פורטוגזית, אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 2,000 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2023
* סטודנטים ביתיים: 1100 € לשנה; סטודנטים בינלאומיים: 2000 אירו לשנה
מבוא
ברוך הבא UALG הווירטואלי UALG !
האתגר שמציב המרחק החברתי מאפשר, באופן מוזר, שכולנו קרובים יותר.
לכל אחד מכל מקום, בכל מקום בארץ או בעולם, תהיה הזדמנות לבקר ביריד הווירטואלי UALG וללמוד על ההצעות שלנו לשנת הלימודים 2020/2021.
מה מחכה לכם?
במשך שבועיים יוכלו המשתתפים לבקר בביתן אינטראקטיבי, בו יעמדו דוכנים מכל בתי הספר הגבוהים והמכללות עם חומרים המיועדים לפרסם את הצעות ההדרכה לייעוץ ולהורדה. כל עמדה תספק גם צ'אט חי בו המשתתפים יכולים לשאול שאלות. היריד הווירטואלי יפתח גם מקום לפגישות מצגות כמובן, המועברות באמצעות ועידת וידיאו. השבוע שבין ה- 15 ל -19 ביוני יוקדש לקורסי TeSP, תואר ראשון ושני משולבים, ואילו השבוע בין ה- 22 ל -26 ביוני יוקדש לקורסים לתארים מתקדמים ותואר שני. בואו לגלות, לחקור, לחקור, להרגיש ובחרו University of Algarve !
סקירה כללית
מטרת תוכנית MSc בטכנולוגיית מזון היא לספק הבנה כללית של תכונות וייצור מזון, וידע בטכנולוגיות המעורבות בייצור מזון בטוח ובריא, אשר מסמיך את המקבל לא רק לניתוח ובקרה, אלא גם לתכנן, לחדש ולהביא פיתוח מערכות ייצור מזון ומוצרי מזון.
המסיימים את לימודי התואר השני בטכנולוגיית מזון יכולים לשלב מוסדות / מחלקות למחקר ופיתוח (מו"פ), צוותים טכניים של חברת המזון, או לעבוד ברמה הבינונית / בכירה בענף המזון. המיומנויות הנרכשות יאפשרו להם לבצע פעילויות הקשורות למשל לעיבוד וניתוח של מזון ומשקאות אלכוהוליים, מחקר ופיתוח של מוצרי מזון ותהליכים חדשים, בטיחות ואיכות מזון, הערכה והפחתה של ההשפעה הסביבתית של המזון. תעשיה, עקיבות ואותנטיות של מוצרי מזון.
מבנה הקורס
יחידת לימודים | תעודות סל | קוד |
ניהול מוצרי מזון, איכות ובטיחות | 5 | 15071049 |
אנזיולוגיה | 5 | 15071050 |
תהליכים תרמיים ומתעוררים | 5 | 15071051 |
ניתוח נתונים ותכנון ניסיוני | 5 | 15071052 |
טכנולוגיה של ייצור וניתוח של משקאות אלכוהוליים | 5 | 15071053 |
אפשרות I הצג 2 יחידות לימוד (ים) הכלולות באפשרות למעלה | 5 | 15079000 |
יחידת לימודים | תעודות סל | קוד |
מיקרוביולוגיה תעשייתית | 5 | 15071007 |
סֵמִינָר | 5 | 15071009 |
טכנולוגיה של מוצרים ממקור בעלי חיים | 5 | 15071054 |
טכנולוגיה של מוצרים ממוצא צמחי | 5 | 15071055 |
טכנולוגיות מים | 5 | 15071056 |
אפשרות ב ' הצג 1 יחידות לימודים (ים) הכלולים באפשרות למעלה | 5 | 15079001 |
יחידת לימודים | תעודות סל | קוד |
להגיש תלונה | 15 | 15071014 |
עבודת דיסרטציה / פרויקט / מיקום הצג 3 יחידות לימוד (ים) הכלולות באפשרות למעלה | 60 | 15079004 |
דרישות קבלה
מספר מקומות פנויים: 20
מספר סטודנטים מינימלי: 8
תנאי גישה:
- בעלי תואר בתחומי הנדסת מזון, מדעי מזון, ביולוגיה, כימיה, אגרונומיה, ביוטכנולוגיה, ביו-רפואה, או תואר שווה ערך, הושגו בהסכמה עם עקרונות תהליך בולוניה.
- בעלי תואר אקדמי זר: - מיוחסים במחזור הראשון של הלימודים המאורגנים על פי עקרונות תהליך בולוניה על ידי מדינה חתומה על תהליך זה; - מוכר כממלא את יעדי התואר על ידי המועצות המדעיות, המועצות הטכניות-מדעיות או הוועדה המדעית של היחידות הארגוניות הנלוות.
- כאשר הם מוצדקים כנדרש, מחזיקי קורות חיים אקדמיים, מדעיים או מקצועיים המוכרים כמעידים על היכולת לבצע מחזור לימודים זה על ידי המועצות המדעיות, המועצות הטכניות-מדעיות או הוועדה המדעית של היחידות הארגוניות הנלוות.
קריטריוני בחירת המועמדים:
- כישורים אקדמיים (תואר ומשך הקורס) [מקסימום: 5 נקודות].
- חינוך (דירוג גמר) [מקסימום: 5 נקודות].
- הערכה לימודית (ניסיון מקצועי ומדעי) [מקסימום: 5 נקודות].
במקרה של עניבה, יידרש מימוש ראיון.
תיעוד חובה
- טופס בקשה מלא.
- תעודות כישורים אקדמיים.
- קורות חיים.
- העתק של מסמך זיהוי אישי (Citizen Card או שווה ערך).
- מכתב המלצה (לא חובה).
אפשרויות קריירה
המסיימים את לימודי התואר השני בטכנולוגיית מזון יכולים לשלב מוסדות / מחלקות למחקר ופיתוח (מו"פ), צוותים טכניים של חברת המזון, או לעבוד ברמה הבינונית / בכירה בענף המזון. המיומנויות הנרכשות יאפשרו להם לבצע פעילויות הקשורות למשל לעיבוד וניתוח של מזון ומשקאות אלכוהוליים, מחקר ופיתוח של מוצרי מזון ותהליכים חדשים, בטיחות ואיכות מזון, הערכה והפחתה של ההשפעה הסביבתית של המזון. תעשיה, עקיבות ואותנטיות של מוצרי מזון.