תואר שני בלימודי מזון
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
New York, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
2 - 6 years
לִפְסוֹעַ
זמן מלא, משרה חלקית
שכר לימוד
USD 1,795 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* שכר לימוד לנקודה / קרדיט בשנת הלימודים אקדמית 2019-20
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
חקר מערכות מזון, תרבות ומדיניות בעיר ניו יורק
תכנית התואר הראשון הראשונה בארה"ב המוקדשת למלגת מזון. לימודי מזון באוניברסיטת ניו יורק שטיינארדט מעסיקה גישות ממדעי הרוח והחברה ומכינה אותך לנתח את מערכת המזון האמריקאית הנוכחית, את קשריה הגלובאליים ואת האלטרנטיבות המקומיות. תוכלו לבחון גישות תרבותיות, פוליטיות, כלכליות, סביבתיות וגיאוגרפיות למזון בהקשרים מקומיים, עירוניים ועולמיים.
תכנית לימודים לתואר שני באומנויות של 40 נקודות זכות דורשת 19 נ"ז בעבודות חובה המכסות מערכות מזון, תרבות ומדיניות מזון, וכן מרכיב מחקר. מעבר לדרישות אלה, אתה יכול לקחת 21 נ"ז במודולי התמחות (מדיניות / סנגור, יזמות עסקית / חברתית, ניתוח מדיה / תרבות), ומאפשר לך להעמיק יותר בתחומי העניין שלך.
המשימה שלנו היא לבחון את הדרכים בהן אנשים, קהילות וחברות מייצרות, מחלקות וצורכות אוכל. ערים במרכז הזרימה של אנשים, תוצרת ומוצרי מדיה, הן המיקום העיקרי של החקירות שלנו.
מדוע לימודי מזון בניו יורק?
- למדו מהטובים ביותר. הפקולטה שלנו, המנהיגים הבולטים בתחומם, מלמדת ומנחה סטודנטים, תוך כדי מחקר פעיל כדי להישאר מעורבים.
- קבל גישה פנימית. עם ההרשמה לומדים הסטודנטים עם אנשי מקצוע בתחום המזון המשמשים כתוספים ומרצים אורחים ומתקבלים בברכה על ידי חברות ייצור מזון, עמותות מזון ללא כוונת רווח, מוציאים לאור, חברות יחסי ציבור ושיווק, מגזינים, מפיצי מזון, יצרני מזון ומוסדות חינוך.
- ללמוד בחו"ל. אנו מציעים עבודות לימוד עולמיות - ותכנית לימודים - באתרים כמו פריז, הונג קונג, פורטו ריקו ופואלה, כדי שסטודנטים יוכלו להשיג חוויה מדהימה בהקשר בינלאומי.
- תאתגר. הסטודנטים לומדים באופן חוויתי, לומדים קורסי ליבה והתמחות, וכן אפשרויות בחירה בינתחומיות במסגרת שטיינהרדט, בית הספר לעסקים שטרן, בית הספר לשירות הציבורי וגנר, בית הספר למדעים למדעים או בית הספר לאמנות לאמנות.
- להתקדם. אנו עוזרים לסטודנטים המעוניינים למצוא סטאז 'ים במגוון של אתרי תעסוקה פוטנציאליים ולהציב אותם בתפקידים שבהם הם יכולים לפתח מיומנויות חדשות ולשתף פעולה עם מעסיקים פוטנציאליים.
- השג מיומנויות מעשיות. התוכנית שמה דגש על פיתוח חשיבה ביקורתית ומחקר שמכין את התלמידים לסיטואציות בהן יתקלו במקצוע.
גלריה
קבלה
מלגות ומימון
תכנית לימודים
פורמט: משרה מלאה/חלקית
נקודות זכות: 40
תואר MA דורש השלמה של 40 נקודות זכות (19 בליבה/מחקר חובה ו 21 בהתמחות ועבודות קורסי בחירה) עם GPA מינימלי של 3.0; עבודה שיתופית או ניסיון בשטח; מתן עדות ליכולות ולמחקר בשפה האנגלית. סטודנטים שהתואר הראשון שלהם נמצא בתחום לימודים שאינו קשור עשויים להידרש ללמוד קורסים מוקדמים ולקבל ניסיון עבודה נוסף לדרישות התואר השני. במהלך הסמסטר הראשון בתכנית, כל סטודנט חייב להירשם ל- FOOD-GE 2000.01, מחקר שוטף בלימודי מזון.
תוצאת התוכנית
המשימה שלנו היא ללמד אותך כיצד לבחון את הדרכים שבהן אנשים, קהילות וחברות מייצרות, מפיצות וצורכות מזון. בהתחשב במיקום הדינמי של אוניברסיטת ניו יורק, חקירותיך בנושאים אלה יתמקדו בערים כמרכז זרימות של אנשים, תוצרת ומוצרי מדיה.
סטודנטים לתואר שני בלימודי מזון מפתחים מגוון כישורים, כולל:
- כיצד ליישם גישה בין-תחומית להבנת ההיבטים התרבותיים, הפוליטיים והכלכליים של מערכת המזון
- כיצד לדון בנושאי שטף הקשורים לריבונות מזון, קיימות, אתיקה ותרבות
- כיצד להעריך מדיניות המעצבת את נוף המזון, להתייחס לשאלות של הון ושמירה על ערכים תרבותיים
אפשרויות קריירה
בוגרי לימודי מזון למצוא משרות בכל התחומים בתעשיית המזון:
- פרסום (מגזינים, עיתונים, מקורות מקוונים)
- יחסי ציבור (מסעדות, קבוצות לובי מזון, ספרי בישול, ארגוני מזון)
- שיווק (למסעדות, שפים מפורסמים, ספרי בישול, ארגונים)
- עבודה ללא מטרות רווח (קבוצות חינוך, מזון/רעב).
- פעילות מזון (יבואני/מפיצי יין, מסעדות, קמעונאות)
- ממשל מקומי ולאומי (ממשלת העיר, הממשלה הפדרלית, תקנות מזון, היחסים בין התעשייה לממשלה)
- ארגונים לא ממשלתיים בתחום הסברה ומדיניות (חקלאות, עבודה, מחסור במזון, סחר)
- ארגוני פיתוח (בניית קהילה, תוכניות לאומיות, סחר בינלאומי וארגוני סיוע)
- חברות לייצור מזון (יצרניות ויצרניות מוצרי מזון)
- חברות להפצת מזון (יבוא, הובלה וקמעונאות)