Keystone logo
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

מבוא

מכון מריאנו מורנו (ISMM) נוצר בשנת 1963 בעיר בואנוס איירס, ארגנטינה. המכון, שהוקם על ידי מר רוברטו סאד, בעל חזון בעסקים האקדמיים, התחיל כבית ספר לעיתונאות והפך לבית הספר הראשון לעיתונאות בבואנוס איירס. הוא נקרא על שמו של מריאנו מורנו, מייסד העיתון הראשון בעיר.

ISMM מוקדש אך ורק לפעילויות חינוכיות ומוכר כיום כאחד ממכוני החינוך המובילים בארגנטינה. עם ניסיון של למעלה מ- 48 שנים, היא הצליחה להתרחב למגזרי חינוך שונים, כגון אומנויות קולינריה, מחשבים, עיצוב אופנה ותיכון מואץ למבוגרים בין היתר.

מאז שנת 2000 המכון הקולינרי מריאנו מורנו (MMCI)* קבע את רמת המצוינות בחינוך הקולינרי המקצועי, ומיצב את עצמו כאחד מבתי הספר הטובים ביותר באמריקה הלטינית. מטרת ה- MMCI היא לקדם הערכה עולמית של אומנויות הקולינריה ולעודד מצוינות בעסקי המזון בכל הרמות.

בכל שנת לימודים מכון לאמנות הקולינריה מברך על פני מאות סטודנטים זרים במיקום שלו בבואנוס איירס. המכון הקים גם ארבעה בתי ספר בקולומביה ושלושה במקסיקו, כאשר הידע והמומחיות שלו הביאו להכרה רבה בבית הספר ובוגריו. המוניטין המעולה שלה, אנשי המקצוע המצטיינים והמתקנים איפשרו שיתוף פעולה עם בתי ספר קולינריים מוכרים בינלאומיים, כגון "מכון לאמנויות הקולינריה של פול בוקוזה ליון". שותפויות בינלאומיות כמו אלה מאפשרות לתלמידיה להשתתף בחוויות מגוונות יותר מבחינה תרבותית ולחשוף אותם לעולם העסקים התחרותי ביותר.

MMCI תעניק הכשרה מקיפה במטבח ומאפה לאנשי מקצוע וחובבי קולינריה. תכנית הלימודים מבוססת על מטבח אירופאי עם דגש על טכניקות צרפתיות, איטלקיות וספרדיות. בנוסף לאותן שיטות בישול קלאסיות, הוא יחקור גם את המטבח האזורי האמריקאי, המטבח האסיאתי והמגמות האחרונות כולל גסטרונומיה מולקולרית, ויכין את תלמידיו לקריירה בינלאומית בתעשיית המזון. התלמידים יוכשרו לצד מאסטרים במלאכה החולקים את חוויות עולמם ומעודדים אותם לפתח יצירתיות ומקוריות.

התוכנית לאמנויות הקולינריה תספק לך את ההזדמנות לפתח את כישוריך באמצעות הדגמה ולאחריה יישום מעשי מעשי במטבחים מאובזרים במקצועיות. כחלק מהסביבה הדינאמית הזו, התלמידים שקועים בעולם הקולינריה והאירוח, מבלים זמן משמעותי במטבח ביישום כישורים וטכניקות.

מיקומים

  • Mariano Moreno

    Mariano Moreno, ארגנטינה

    שאלות