קרא את התיאור הרשמי

המטרה העיקרית של טכנולוגיות מזון MTech היא להקנות לתלמידי חינוך מתקדם מיוחד והכשרה תוך עמידים בדרישות של מרכיב מחקר ספציפי כך שתלמידים יוכלו להשתלט על הכישורים ניסיוניים טכנולוגיים הנדרשים ויכול עבודת שטח דרושים כגון חדשנות, קבלת החלטות, חשיבה אסטרטגית וכישורים ארגוניים.

טכנולוגית מזון MTech מבוסס עבודת מורכב מחקר מקיף של אזור מיוחד בתחום ההתמחות, דיווח על ומוגשים בצורה של עבודה בסוף התכנית. המידה דורשת רמה גבוהה של ידע אינטלקטואלי תיאורטי ותובנה בבעיות הקשורות תחום הלימוד של חשיבה ביקורתית, ניסוח, ניתוח והערכה של בעיה ספציפית בתחום המחקר.

תנאי קבלה

א.ב. טק: טכנולוגית מזון או הכשרה מקבילה לעבר תקן מקביל.

מבנה תכנית

  • מהות התכנית: תכנית השנה
  • משך זמן מינימאלי: 1 במשרה מלאה שנה או 2 שנים במשרה חלקית
  • משך זמן מרבי: 2 שנים במשרה מלאה או 4 שנים במשרה חלקית

תכנית הלימודים כוללים:

  • דיסרטציה עבודת מחקר נוספת כגון ניתן שקבע ראש המחלקה.
שפת ההוראה של התוכנית:
אנגלית

ראה עוד 105 תוכניות שמוצעות על ידי University of Johannesburg »

This course is מבוסס קמפוס
Start Date
פבר 2020
Duration
1 - 4 שנים
תכנית חלקית
תכנית מלאה
לפי מיקום
לפי תאריך
Start Date
פבר 2020
מועד אחרון להגשת בקשה

פבר 2020

Location
מועד אחרון להגשת בקשה
End Date