המטרה העיקרית של טכנולוגיית המזון של MTech היא לספק לסטודנטים השכלה והכשרה מתקדמים תוך עמידה בדרישות של מרכיב מחקר ספציפי, כך שתלמידים יוכלו לשלוט במיומנויות הניסוי והטכנולוגיה הנדרשות ואת יכולות העבודה בתחום הנחוצות כמו חדשנות, קבלת החלטות, חשיבה אסטרטגית ומיומנויות ארגוניות.

MTech Food Technology מבוסס דיסרטציה מורכב ממחקר מקיף על תחום התמחות בתחום ההתמחות, עליו דווח והוגש בצורה של עבודת גמר בסוף התוכנית. התואר דורש רמה גבוהה של ידע אינטלקטואלי ותיאורטי ותובנות לבעיות הקשורות לתחום הלימוד והנמקה ביקורתית, ניסוח, ניתוח והערכה של בעיה ספציפית בתחום הלימוד.

דרישות קבלה

AB Tech: טכנולוגיית מזון או הסמכה שווה ערך בתקן שווה ערך.

מבנה התוכנית

  • אופי התוכנית: תוכנית שנה
  • משך מינימום: שנה במשרה מלאה או שנתיים במשרה חלקית
  • משך זמן מרבי: שנתיים במשרה מלאה או 4 שנים במשרה חלקית

תכנית הלימודים מורכבת מ:

  • עבודת עבודת מחקר ועבודות מחקר נוספות כמו שרשמו ראש המחלקה.

תאריכי הרשמה והתחלה

ההרשמה מתחילה בינואר והרצאות בפברואר לתוכניות עבודה לתואר ראשון וגם לתואר שני.

כל תכניות המחקר לתואר שני ותואר שלישי יכולות להירשם לאורך כל השנה.

תאריך סיום: האקדמי מתחיל בינואר ומסתיים בדצמבר. המועד האחרון לתכנית נקבע לפי משך התוכנית.

שפת ההוראה של התוכנית:
  • אנגלית

ראה עוד 105 תוכניות שמוצעות על ידי University of Johannesburg »

עדכון אחרון: אוגוסט 12, 2019
קורס זה הוא מבוסס קמפוס
Start Date
פבר 2020
Duration
1 - 4 שנים
תכנית חלקית
תכנית מלאה
Price
3,500 USD
אומדן שכר לימוד לשנה | הערכת לינה: 2500 דולר לשנה
לפי מיקום
לפי תאריך
Start Date
פבר 2020
מועד אחרון להגשת בקשה

פבר 2020

Location
מועד אחרון להגשת בקשה
End Date