Filter
תארים שניים
סוג לימוד: הכול קצב: הכול

Food Technology - חפש Food Technology ממש כאן!

תואר שני הוא הצעד הראשון ללימודים מתקדמים, לאחר תואר ראשון. קבלת תואר זה מאשרת את המומחיות של התלמידים בתחום הלימוד שלהם, מה שהופך אותו למטרה אקדמית עבור רבים. על ידי קבלת תואר שני, אפשר לפתוח שפע של הזדמנויות קריירה.

מהו מאסטר בטכנולוגיה מזון? תואר זה מספק הבנה של מחקר ופיתוח מעורב בייצור מזון. ציור מתוך כימיה ומיקרוביולוגיה, התלמידים יכולים ללמוד את יסודות מאפייני המזון ואת הטכנולוגיה המשמשת כדי להבין ולשכלל אותם, ולאחר מכן לעבור על עיצוב וחדשנות פתרונות מזון. זה כולל הבטחת איכות מזון ובטיחות, כמו גם הבנה של נושאים חברתיים סביבתיים המעורבים.

תלמידים בדרכם למורה בטכנולוגיה למזון עשויים לבנות מיומנויות תכנון ופתרון בעיות שניתן ליישם במקומות אחרים בחיים. הם גם מפתחים בדרך כלל הבנה של תהליכי מחקר ופיתוח, יחד עם תצוגה רחבה יותר של ההשפעות של תעשיית המזון וכיצד לבצע הערכות קול של השפעות אלה.

שכר הלימוד עבור מאסטר בטכנולוגיה מזון משתנה ממוסד אחד למשנהו, ואת התוכנית בדרך כלל לוקח שנתיים להשלים. על התלמידים לחקור בתי ספר פוטנציאליים כדי למצוא מידע נוסף על עלויות אלה.

טכנאי מזון הם תמיד ביקוש, ולכן ההכרה שמגיע עם הורים בטכנולוגיה מזון סוללת את הדרך קריירה פוטנציאליים שונים. בוגרים רבים מוצאים עבודה בחברות ייצור מזון, החל בפיתוח ובפיקוח על תהליכי ייצור לעבוד כמפקחי בקרת איכות ובודקי בטיחות למוצרים. הבוגרים יכולים גם לעבוד כמדעני מזון במכוני מחקר ייעודיים לביצוע מחקרים ובדיקת טכנולוגיות חדשות לעיבוד ושימור מזון.

תוכניות שונות להשגת תואר שני בטכנולוגיה מזון ניתן למצוא ברחבי העולם. תוכניות מקוונות מציעות יתרון לתלמידים הזקוקים ללוח זמנים גמיש או לגור באזורים מרוחקים. למידע נוסף, חפש את התוכנית שלך למטה ופנה ישירות למשרד הקבלה של בית הספר על פי בחירתך על ידי מילוי הטופס הראשי.

קרא יותר קרא פחות
אפשרויות נוספות בתחום לימוד זה:

4 תוצאות ב Food Technology

ID4FOOD

החדשנות השיתופית מציעה תשובה חדשה לבעיות נתקלו ביישומן של אסטרטגיות חדשנות ... [+]

למה תואר שני בתחום חדשנות מזון?

רקע:

החדשנות השיתופית מציעה תשובה חדשה לבעיות נתקלו ביישומן של אסטרטגיות חדשנות על ידי חקלאות.

בהקשר זה, תעשיית המזון צריך מנהלי transdisciplinary הוכשרו בחדשנות פתוחה ושיתופית ומפתח שמציעה לפתח אסטרטגיות להתמודדות עם האתגרים הכלכליים, חברתיים וסביבתיים של העולם היום ומחר.

מטרות:

ניהול Master Collaborative Innovation המזון מתבצע על ידי חמישה מוסדות להשכלה גבוהה ובמחקר - Audencia - ניהול דה אקול - בית הספר לעיצוב Atlantique נאנט - Ecole Angers d'חקלאות סופרייר d', - Oniris, לאומי בית הספר לוטרינרים, מזון והמזון Nantes Atlantique-- נאנט אוניברסיטת Master שואף להביא לך שתי תכונות הכרחיות מוערכים היום: פתיחות והתמחות.... [-]

צרפת Nantes
September 2019
תכנית מלאה
בקמפוס
למידע נוסף באנגלית
Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)

FEBT מתמקד בשני תחומי התמחות: מזון תהליך של הנדסה וטכנולוגית Bioprocess. ... [+]

שני בהנדסת מזון וBioprocess טכנולוגיה (FEBT)

FEBT מתמקד בשני תחומי התמחות: מזון תהליך של הנדסה וטכנולוגית Bioprocess. תהליך הנדסת מזון מתמקדת ביישום של עקרונות הנדסיים לעיצוב של ציוד לעיבוד מזון וpostharvest; שינויים שעשויים להתרחש בתוך מוצרים במהלך טיפול, עיבוד ואחסון; מדידה ובקרת האיכות של חומרי גלם למזון, מזון אספקת בטיחות שרשרת; את טיפול וניצול של פסולת נוצרת בתהליכי עיבוד על חווה. Bioprocess טכנולוגיה מוקדשת להתפתחויות בתחום הביוטכנולוגיה והיישומים באגרו / מזון, מזון פונקציונלי, biopolymers, מוצרי חלב ובשר מדע, קוסמטיקה ותרופות. הטכנולוגיה התעשייתית Bioprocess להמרה של מוצרים חקלאיים גלם למוצרי מזון שימושיים, biomaterials עם מאפייני קידום צמיחה ספציפיים שפותחה ליישום בחקלאות אורגנית.כדי לחזק את תחולתו של מיקרואורגניזמים למטרות ספציפיות, קורסים ניתנים בהנדסה גנטית של מיקרואורגניזמים. DNA עם מאפיינים מעניינים מועבר לייצר זנים עבור יישומים תעשייתיים. ... [-]

תאילנד Rangsit
June 2019
תכנית מלאה
4 סמסטרים
בקמפוס
למידע נוסף באנגלית
University of Johannesburg

המטרה העיקרית של טכנולוגיות מזון MTech היא להקנות לתלמידי חינוך מתקדם מיוחד והכשרה תוך עמידים בדרישות של מרכיב מחקר ספציפי כך שתלמידים יוכלו להשתלט על הכישורים ניסיוניים ... [+]

המטרה העיקרית של טכנולוגיות מזון MTech היא להקנות לתלמידי חינוך מתקדם מיוחד והכשרה תוך עמידים בדרישות של מרכיב מחקר ספציפי כך שתלמידים יוכלו להשתלט על הכישורים ניסיוניים טכנולוגיים הנדרשים ויכול עבודת שטח דרושים כגון חדשנות, קבלת החלטות, חשיבה אסטרטגית וכישורים ארגוניים.

טכנולוגית מזון MTech מבוסס עבודת מורכב מחקר מקיף של אזור מיוחד בתחום ההתמחות, דיווח על ומוגשים בצורה של עבודה בסוף התכנית. המידה דורשת רמה גבוהה של ידע אינטלקטואלי תיאורטי ותובנה בבעיות הקשורות תחום הלימוד של חשיבה ביקורתית, ניסוח, ניתוח והערכה של בעיה ספציפית בתחום המחקר.... [-]

דרום אפריקה Johannesburg
February 2020
תכנית מלאה
תכנית חלקית
1 - 4 שנים
בקמפוס
למידע נוסף באנגלית
Mediterranea University of Reggio Calabria

לימודי התואר למדעים במדעי מזון טכנולוגיה שואפים לספק, על בסיס הכנה מוצקה על ההיבטים התיאורטיים ומדעיים הנרכש התואר הראשון בכיתת L-26, ידע מתקדם בתחום הניהול הטכני של מערכ ... [+]

לימודי התואר למדעים במדעי מזון טכנולוגיה שואפים לספק, על בסיס הכנה מוצקה על ההיבטים התיאורטיים ומדעיים הנרכש התואר הראשון בכיתת L-26, ידע מתקדם בתחום הניהול הטכני של מערכות ורשתות מזון . הקורס גם בצורה של אנשי מקצוע פרופיל גבוה מסוגלים להשתמש במגוון רחב של ידע לפרש, לתאר ולפתור, בצורה חדשנית, בעיות הקשורות ורשתות מזון אגר. בתוך בוגר במדעים, תלמיד יש הזדמנות לרכוש ידע ספציפי במדע ובטכנולוגיה מזון.... [-]

איטליה Reggio Calabria
October 2019
תכנית מלאה
2 שנים
בקמפוס
למידע נוסף באנגלית