Filter
תארים שניים
סוג לימוד: הכול קצב: הכול

מצא את התואר השני שלך במנהל עסקים כאן!

יש ניב מקצועי המתאר את אופי מדעי המזון: מזון לומד "משדה מזלג". מדעי המזון אכן מחקרים בכל תחומי המזון, החל קציר והפקת לבישול והצריכה.

תחום המזון למדעים פיתחה מאוד בשנים האחרונות, מדעי המזון היום היא המדע היישומי הבינתחומי ביותר המשתמשת הישגי בתחומים שונים, כמו הנדסה כימית, מיקרוביולוגיה, ביוכימיה ורבות אחרות. זו הסיבה למספר לא מבוטל של subdisciplines כי זה תחום מדעי כוללת. חלק subdisciplines מרגש והמתקדמת ביותר של מדעי המזון הם כימיה מזון וניתוח, שימור מזון, אריזה, טכנולוגיית מזון ועוד רבים אחרים. כל המחקרים הללו מנסים להעלות את איכות המזון. באותו זמן הם מספקים מידע לבטיחות דרכים לייצר מזון העונים על הדרישות של אוכלוסין לבין העולם המודרני מגירוי יתר. מדעי המזון הוא לא על הבישול בלבד, הוא גם קצת על המחקר המדעי קשה, האתגר האמיתי חידות נפרמים.

התחל מחפש תואר שני בעתיד שלך מזון למדעי מיד! אל תהססו לברר פרטים נוספים על תוכניות אב מזון מיוחד למדעים על ידי לחיצה על הקישורים הבאים.

קרא יותר קרא פחות
אפשרויות נוספות בתחום לימוד זה:

27 תוצאות ב מדעי המזון

Latvia University of Life Sciences and Technologies

תעשיית המזון היא בהתפתחות מתמדת: מוצרים חדשים ותהליכי ייצור הולכים יד ביד עם הסיכונים הולך וגובר והסכנות של העולם המודרני. מאת המתמחה בבטיחות מזון, אתה יכול לשחק תפקיד תו ... [+]

תעשיית המזון היא בהתפתחות מתמדת: מוצרים חדשים ותהליכי ייצור הולכים יד ביד עם הסיכונים הולך וגובר והסכנות של העולם המודרני. מאת המתמחה בבטיחות מזון, אתה יכול לשחק תפקיד תורם לשיפור בריאות הציבור.

פרופיל אקדמי

תכנית הלימודים נועדה לחנך מומחים מוסמכים ויצירתי - מאסטרס מקצועי עם התמחות היגיינה מזון עם יכולת לעבוד המפעלים של שרשרת המזון, כמו גם במצב השירותים. תכנית הלימודים Master מספק בקיאות על בטיחות ותמימות של שרשרת המזון, קריטריוני האיכות של מוצרי מזון, ידע על הרחבה ותחזוקה של מערכות בטיחות של מפעלי מזון, כמו גם היכולת של מחקר מדעי על בטיחות המזון. התוכנית תושלם עם בעיבודו ההגנה של התזה מאסטר.... [-]

לטביה Jelgava
ספטמבר 2019
אנגלית
תכנית מלאה
14 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Free University of Bozen-Bolzano

זה שנתיים הורים מספק לך ידע קול של האתגרים הנוכחיים והעתידיים במדעי המזון, המשלב חדשנות ואותנטיות, ומציע לך הזדמנות לקיים אינטראקציה הדוק עם תעשיית המזון. ... [+]

זה שנתיים הורים מספק לך ידע קול של האתגרים הנוכחיים והעתידיים במדעי המזון, המשלב חדשנות ואותנטיות, ומציע לך הזדמנות לקיים אינטראקציה הדוק עם תעשיית המזון. התוכנית היא יוזמה משותפת עם אוניברסיטאות של פארמה ו אודינה, הידועים ברחבי העולם על מצוינותם בתחום ההשכלה הגבוהה בתחום מדעי המזון.

תיאור הקורס

הקורס נועד להכשיר אנשי מקצוע המסוגלים לעבוד בביטחון בתחומי מדעי המזון , כגון טכנולוגיה, הנדסה, מיקרוביולוגיה, כימיה וקיימות.... [-]

איטליה Bolzano
אוקטובר 2019
אנגלית
תכנית מלאה
2 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
London South Bank University

חבר צוות, מומחה בתחום הנבחר, אחראי באופן ישיר להנחיית תוכנית המחקר שלך ולתמיכה בה. מוצע במשרה חלקית במשרה חלקית. ... [+]

כמעט שלושה רבעים מחקרי המחקר של London South Bank University (LSBU) זכו בשני הדירוגים הגבוהים ביותר עבור "השפעה" על ידי תרגיל המצוינות האוניברסיטאי האחרון, The Excellence Excellence Framework (REF) לשנת 2014 .

המדענים שלנו בבית הספר למדעים יישומיים עובדים בצוותים רב-תחומיים כדי להתמקד באתגרים חברתיים מרכזיים בתחומי בריאות האדם, רווחה, ביצועים והתנהגות. אנו מיישמים תיאוריה בתחומים אלה על נושאים עכשוויים בעולם האמיתי על ידי התחייבות מדע חדשני וקפדני.... [-]

הממלכה המאוחדת London
ספטמבר 2019
אנגלית
תכנית מלאה
תכנית חלקית
1 - 2 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
UniLaSalle

מהנדס זה כולל את המזון מיוחד הכפול ובריאות. הכשרה זו גם מדגישה את היחסים רבים שיש להם אחד עם השני, כמו אצל בני אדם. ... [+]

מהנדס מזון ובריאות

שימו לב: תוכנית זו נלמדת כולו בצרפתית

מהנדס זה כולל את המזון מיוחד הכפול ובריאות. הכשרה זו גם מדגישה את היחסים רבים שיש להם אחד עם השני, כמו אצל בני אדם.

ההכשרה בקורס שלו פותח הזדמנויות מרובות בתחומי עיבוד מזון, תרופות וקוסמטיקה, קייטרינג, בריאות ציבור, שיווק ותקשורת ...

יתרונות מומחה למניעה, תזונה ובריאות

מהנדס מן המומחיות נוצר כדי לענות על האתגרים החדשים של מזון דרך השליטה בכלים, תמיד יותר ויותר חדשנית. זהו, למשל, מסוגל ליישם פעולות בקנה מידה גדולה כדי לגרום לשינוי התנהגות הצרכן בסביבה של בריאות ציבור או לאמת טענות בריאות למוצרי מזון חדשים, עם שחקנים חקלאות בעולם.... [-]

צרפת Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
בקשת מידע
צָרְפָתִית
תכנית מלאה
1 - 5 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy

תואר שני בכלכלה סביבתית ומזון (EFE) היא תוכנית איכותית ברמה עולמית שמטרתה לספק לתלמידים רקע אקדמי מעולה וגישה מעשית. התואר מבטיח הבטחה מבטיחה לקריירה מקצועית עתידית בתחומ ... [+]

תואר שני בכלכלה סביבתית ומזון (EFE) היא תוכנית איכותית ברמה עולמית שמטרתה לספק לתלמידים רקע אקדמי מעולה וגישה מעשית. התואר מבטיח הבטחה מבטיחה לקריירה מקצועית עתידית בתחומים מאתגרים של הכלכלה של הקיימות ושל ניהול מערכת המזון החקלאי.

היחסים בין הסביבה, המשאבים הטבעיים ומערכת המזון החקלאי ממלאים תפקיד מרכזי בהתפתחות החברות המודרניות.

נושאים של פיתוח כלכלי בר קיימא, ניהול משאבי טבע ואנרגיה, ואת הקיימות של מערכת מזון Agri מייצגים אתגרים כלכליים חדשים מדיניות.... [-]

איטליה Milan
אוקטובר 2019
אנגלית
תכנית מלאה
2 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Norwegian University of Life Sciences NMBU

AQFood מתמקדת בייצור של מזון ימיים לאורך כל שרשרת האספקה ​​הייצור מזון, המקשר הייצור העיקרי כולל חקלאות ימית, לתפוס בר עם עיבוד והפצה לצרכנים במונחים של איכות ובטיחות. ... [+]

AQFood מתמקדת בייצור של מזון ימיים לאורך כל שרשרת האספקה ​​הייצור מזון, המקשר הייצור העיקרי כולל חקלאות ימית, לתפוס בר עם עיבוד והפצה לצרכנים במונחים של איכות ובטיחות.

מה אתה יכול להשתמש ההסמכה עבור?הביקוש הגובר לאוכל הימי בעולם דורש מועמדים מתאימים ביותר לאורך כל שרשרת המזון. תעשיית המזון הימית הגוברת הופכת להיות יותר ויותר משולבת, כלומר חברות בודדות לכסות מספר חלקים של שרשרת הערך כולו.מה תלמד?... [-]
נורבגיה As
אוגוסט 2020
אנגלית
תכנית מלאה
2 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
University of Oulu

תכנית תואר MSc עונה על הצרכים הברור של אקדמיה לתעשייה בעידן הפוסט גנומי. תואר זה נועד במיוחד על לתת לתלמידי הבנה מעמיקה של הקשר בין מבנה לתפקוד של חלבונים והטכניקות המשמש ... [+]

מגיסטר למדעי הביוטכנולוגיה וביוטכנולוגיה

צפה בסרטון של התוכנית של הבינלאומי מאסטר בחלבון מדע וביוטכנולוגיה , שבו התלמידים שלנו אומרים על התוכנית, ולומדים וחיים אולו.

תכנית תואר MSc עונה על הצרכים הברור של אקדמיה לתעשייה בעידן הפוסט גנומי. תואר זה נועד במיוחד על לתת לתלמידי הבנה מעמיקה של הקשר בין מבנה לתפקוד של חלבונים והטכניקות המשמשות לייצור ולאפיין אותם.

סטודנטים אשר נבחרו לתואר יתחייבו 120 ECTS נקודות מחקר (מקביל של שנים) של מחקרים. מחקרים אלה למקסם ידיים על אימון הפרט מדינה מודרנית של טכניקות אמנות ומתודולוגיות תוך מתן תשתית מוצקה בהיבטים תיאורטיים של השדה. כמחצית מהתואר כרוכה בשילובם של סטודנטים לקבוצות מחקר שונים, בסופו מצטבר בפרויקט מחקר של 6 חודשים.... [-]

פינלנד Oulu
אוגוסט 2019
אנגלית
תכנית מלאה
2 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Université de Nantes

בהנחיית צוות פדגוגי של למעלה מ -80 מומחים: פרופסורים למחקר במגוון תחומים (אגרונומיה, רפואה, מחקרים וטרינריים, ביולוגיה, בית מרקחת, משפטים, כלכלה) ואנשי מקצוע רבים מתחומים ... [+]

בהנחיית צוות פדגוגי של למעלה מ -80 מומחים: פרופסורים למחקר במגוון תחומים (אגרונומיה, רפואה, מחקרים וטרינריים, ביולוגיה, בית מרקחת, משפטים, כלכלה) ואנשי מקצוע רבים מתחומים שונים, התוכנית נהנית מתמיכתם של כל אחד מהם יחידות המחקר של השותף.

תכנית הלימודים מדגישה בחוזקה את השימוש הפדגוגי של ICTE * ומאפשרת התקדמות מקסימלית, אישית, בתוך התכנית ותהליכי הלמידה. בשל ההתמקדות הבינלאומית של MAN-IMAL, כל הקורסים נלמדים באנגלית וסטודנטים, כמו גם פרופסורים, מכל רחבי העולם יתקבלו בברכה.... [-]

צרפת Nantes
ספטמבר 2019
אנגלית
תכנית מלאה
2 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
University of Parma

הקורס לתואר במדעי המזון והטכנולוגיה נועד לייצר בוגרי בעל ידע בסיסי ומעשי טוב במגזרים העיקריים של מדעי המזון והטכנולוגיה. ... [+]

סוג: מחזור ראשון קורסדרגת סיום: L-26משך הפעילות: 3 שניםקרדיטים: 180גישה: מוגבלת: עם ההרשמה לפי סדר כרונולוגי סופי

הקורס לתואר במדעי המזון והטכנולוגיה נועד לייצר בוגרי בעל ידע בסיסי ומעשי טוב במגזרים העיקריים של מדעי המזון והטכנולוגיה. הבוגרים ירכשו יכולות מבצעיות לתפקידים מקצועיים טכניים וניהוליים ולפעילויות תומכות בשליטה על עיבוד מזון וייצורו בתעשיות, במעבדות ובשירותים בתחום ייצור המזון.... [-]

איטליה Parma Altavilla Vicentina
ספטמבר 2019
אנגלית,אִיטַלְקִית
תכנית מלאה
3 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

MP2 הוא 2 שנים, קורס מבוסס, במשרה מלאה מחקר בינלאומי תואר שני התמקד מיקרוביולוגיה וכימיה physico להחיל על תהליכי מזון ויין. מאסטר זה נועד להכשיר חוקרים ומנהלים עתידיים של ... [+]

MP2 הוא 2 שנים, קורס מבוסס, במשרה מלאה מחקר בינלאומי תואר שני התמקד מיקרוביולוגיה וכימיה physico להחיל על תהליכי מזון ויין. מאסטר זה נועד להכשיר חוקרים ומנהלים עתידיים של מזון ויין מדע ותעשייה.

תיאור התוכנית

תהיה לך ניידות בינלאומית חזקה. סמסטר אחד יהיה מחוץ לצרפת בשנה הראשונה ועוד אחד אפשרי במהלך השנה השנייה. המודולים שלהלן מצביעים על אלה המוצעים בתוכנית זו. רשימה זו מבוססת על הארגון הנוכחי והוא עשוי להשתנות משנה לשנה בתגובה לצרכים חדשים בתעשיית המזון.... [-]

צרפת Dijon
ספטמבר 2019
אנגלית
תכנית מלאה
2 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
University of Johannesburg

המטרה העיקרית של טכנולוגיית המזון של MTech היא לספק לסטודנטים השכלה והכשרה מתקדמים תוך עמידה בדרישות של מרכיב מחקר ספציפי, כך שתלמידים יוכלו לשלוט במיומנויות הניסוי והטכנ ... [+]

המטרה העיקרית של טכנולוגיית המזון של MTech היא לספק לסטודנטים השכלה והכשרה מתקדמים תוך עמידה בדרישות של מרכיב מחקר ספציפי, כך שתלמידים יוכלו לשלוט במיומנויות הניסוי והטכנולוגיה הנדרשות ואת יכולות העבודה בתחום הנחוצות כמו חדשנות, קבלת החלטות, חשיבה אסטרטגית ומיומנויות ארגוניות.

MTech Food Technology מבוסס דיסרטציה מורכב ממחקר מקיף על תחום התמחות בתחום ההתמחות, עליו דווח והוגש בצורה של עבודת גמר בסוף התוכנית. התואר דורש רמה גבוהה של ידע אינטלקטואלי ותיאורטי ותובנות לבעיות הקשורות לתחום הלימוד והנמקה ביקורתית, ניסוח, ניתוח והערכה של בעיה ספציפית בתחום הלימוד.... [-]

דרום אפריקה Johannesburg
פברואר 2020
אנגלית
תכנית מלאה
תכנית חלקית
1 - 4 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Universidad de Sonora

מטרה כללית: להציע מסגרת של הכשרה אקדמית מיוחדת לבוגרי מדעי הביולוגיה, כימיה-ביולוגים, הנדסה כימית, אגרונומים וקריירות קשורות, יצירת משאבי אנוש ברמה מעולה, עם הכנה מוצקה ב ... [+]

שם התכנית: מגיסטר למדעים ומזון קוד DGP: 506509 תקופה נורמלית לתואר: 4 סמסטרים קרדיטים: 122 תואר: תואר שני במדעי וטכנולוגיה קמפוס איפה זה מוצע: Hermosillo

תיאור התוכניתמטרה כללית

מציעים מסגרת של לימודים אקדמיים מיוחדים לבוגרי מדעי הביולוגיה, כימיה-ביולוגים, הנדסה כימית, אגרונום וגזעים דומים, יצירת משאבי אנוש ברמה מעולה, עם הכנה מוצקה בתחומים שונים של המדע, כי הם מסוגלים לממש חקירה מקורי עצמאית המייצגת התקדמות משמעותית בתחום מדעי המזון והטכנולוגיה, תוך שימת דגש רב יותר על תחומי התבואה והדגנים. כמו כן, לספק להם סקירה מעמיקה ומקיף, כך שהם מסוגלים לזהות בעיות רלוונטיות בתחומי עבודתם וליצור ידע רלוונטי.... [-]

מקסיקו Hermosillo
בקשת מידע
ספרדית
תכנית מלאה
2 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
University of Cagliari

מגזין לוריא (CdLM) במדעי המזון והתזונה (SAN) מציע תוכנית הכשרה לשנתיים, שמטרתה מחקר פיזיולוגי, פתולוגי והיגייני-תברואתי של הקשר בין תזונה לבריאות, המעצים ומעמיק את הידע מ ... [+]

מגזין לוריא (CdLM) במדעי המזון והתזונה (SAN) מציע תוכנית הכשרה לשנתיים, שמטרתה מחקר פיזיולוגי, פתולוגי והיגייני-תברואתי של הקשר בין תזונה לבריאות, המעצים ומעמיק את הידע מיומנויות הקשורות למזון או לתזונה.

מטרת הקורס היא להכשיר אנשי מקצוע המסוגלים לשלב ידע על ייצור ושינוי מזון עם אלו המבוססים על הערך התזונתי והתפקודי שלהם, על מנת:

לנהל את היחסים המורכבים בין דיאטה ומצב בריאותי;לנתח ולהעריך את המאפיינים הכימיים-פיזיים והמיקרוביולוגיים של מוצר מזון, תוך שימוש בטכניקות קונבנציונליות ומתקדמות של ניתוח ועיבוד נתונים על מנת לשפר את איכות התזונה והבטיחות במזון;ניהול חברות וייעוץ בתחום המזון האנושי;להשתתף בפעילויות הכשרה, מידע וחינוך המיועדות למפעילים מוסדיים ולאוכלוסייה הכללית בנושא איכות המזון ובטיחות.... [-]
איטליה Cagliari
אוקטובר 2019
אִיטַלְקִית
תכנית מלאה
2 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
IMF Business School

תואר שני בביטחון ובאיכות המזון, מאפשר הסתגלות לידע מדעי בתחום המזון, להוראות החקיקה המשתנות ללא הרף ולעדכון תקני האיכות החלים על בטיחות המזון. לימוד התואר השני בביטחון תז ... [+]

תואר שני בביטחון ובאיכות המזון, מאפשר הסתגלות לידע מדעי בתחום המזון, להוראות החקיקה המשתנות ללא הרף ולעדכון תקני האיכות החלים על בטיחות המזון. לימוד התואר השני בביטחון תזונתי ובאיכות IMF גם מאפשר לנו להתמקד באופן נרחב במגוון תעשיות המזון הקיימות בשוק ובידע של התהליכים החלים בהן.

פיתוח עסקי תעשיית המזון, התקנות והחקיקה של האיחוד האירופי, הופכים את היצרנים והספקים האחראים להצעת מזון בטוח ובריא לצרכנים. בהקשר זה, דרש מקצוען יותר ויותר בארגונים, הטכנאי בתחום איכות ובטיחות מזון האחראי על הבטחת איכות המוצרים והתהליכים, ובכך שביעות הרצון של הלקוחות והצרכנים. הדמות של המבקר בטיחות מזון ובקרת איכות אחראי על תכנון, פיתוח, יישום וביקורת של מערכות היגיינה ומזון בטיחות נדרשת.... [-]

ספרד Madrid
הרשמה פתוחה
ספרדית
תכנית מלאה
תכנית חלקית
12 חודשים
מקוון
למידע נוסף באנגלית
Sida Group Management Academy

המעמד הבכיר במערכות האיכות ובטיחות המזון של אגרי-מזון הוא קורס התמחות המיועד לאלו המעוניינים להתמקצע ו / או להתמחות בידע ובמיומנויות שלהם על-ידי הפעלתם במגזר מתפתח ומתפתח ... [+]

בהקשר

המאסטר במערכות בטיחות ואיכות מזון בחקלאות-מזון מכשיר אנשי מקצוע בעלי כישורים לעבוד במבנים אזוריים, מחוזיים ועירוניים העוסקים בבקרת איכות ובטיחות מזון ובמתקני ייצור פרטיים בענף המזון החקלאי.

פיתוח עסקי מזון, תקנות וחקיקה של האיחוד האירופי, נותנים ליצרנים וספקים את המשימה לספק לצרכנים מזון בטוח ובריא. הדמות של מבקר בטיחות המזון ובקרת האיכות האחראית על מערכת ביקורת התכנון, הפיתוח, היישום וההיגיינה ובטיחות המזון היא יותר ויותר מרכזית.... [-]

איטליה Ancona Bologna Rome Verona  + 1 יותר
אוקטובר 2019
אִיטַלְקִית
תכנית מלאה
קמפוס
למידע נוסף באנגלית