Filter
תארים שניים
סוג לימוד: הכול קצב: הכול

מצא את התואר השני שלך במנהל עסקים כאן!

לאחר שתשלים את התואר הראשון שלך, אתה יכול גם להתחיל את הקריירה שלך או לבחור להמשיך את לימודיך ידי להרוויח תואר שני. האפשרות האחרונה מאפשרת לך להתכונן קריירה מתקדמת יותר ולקפוץ יותר קדימה מאשר אם החל לעבוד מייד.

מהו שני בלימודי מזון ומשקאות? שדה זה מתמקד בהכנה והשירות של מזון. סטודנטים לקחת קורסים המכינים להם להבין את הפעילות בעסק מסעדה או קייטרינג להיכנס עמדה של מנהיגות מוסד כזה. קורסים לכוון את העדשה גם בצד המדיניות של מחקרי מזון ומשקאות אם התלמיד מעוניין יותר להיות לפועל מזון ובטיחות או מפקח. התכנית ללימודי מזון ומשקאות בדרך כלל אינה כוללת בתחום הקולינארי.

צבירה של שני בלימודי מזון ומשקאות הטבות לסטודנטים בכך שהוא מסייע להם לפתח את כישורי הניהול והתקשורת הדרושים להם לשגשג.מחזיק תואר מתקדם עשוי גם לאפשר בוגרים להרוויח משכורת גבוהה יותר ברגע שהם נכנסים דרכם.

ישנם משתנים רבים אשר משפיעים על עלות מרוויח שני בלימודי מזון ומשקאות. אתה חייב לחקור את התוכנית ספר מסוים לפני להרשם להבין מה שכר הלימוד יהיה ומה עמלות אחרות אתה תהיה אחראי.

קריירה לרשות בוגרת לימודי מזון ומשקאות הן רבות. בעיקרו של דבר, הם יכולים להיכנס לכל תפקיד ניהולי בתחומי אירוח השירות או מזון מזון. אלה כוללים מפעילים, מנהלי מסעדות או קייטרינג, מומחי מלאי, ומנהלים עוזרים. כמו כן ניתן לעבוד תברואה ובטיחות על ידי הפיכתו מומחה תברואה או מפקח בריאות.

קח את הצעד הבא לקראת הקריירה שלך על ידי להירשם בתכנית מזון ומחקרים משקים.חיפוש עבור התוכנית שלך למטה יש לפנות ישירות למשרד הקבלה של בית הספר על פי בחירתך על ידי מילוי טופס הפנייה.

קרא יותר קרא פחות
אפשרויות נוספות בתחום לימוד זה:

44 תוצאות ב לימודי מזון ומשקאות

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

גאסמה ואלברי מתכנסים יחד כדי להציג תוכנית מעצבת מלאה של יצירתיות ואוונגרד. מאסטר ייחודי בעולם. הימור אחר עבור אותם אנשי מקצוע המחפשים צעד נוסף במקצועם. ... [+]

מאפיינים:הכשרה: UCH-CEU תואר שניבימוי: תכנית האב מכוונת לסטודנטים ואנשי מקצוע בתחום המעוניינים לבצע קפיצת מדרגה איכותית בהכשרה ובקריירה.משך הפעילות: 1 באפריל 2019/31 יולי 2019 4 חודשים בפועל במסעדות של קבוצת אלברי-איגלסיאס. מיום שני עד יום שישי, בין השעות 09: 00-18: 00שעות: 1,660 שעותקרדיטים: 90 ECTSנמסר ב: ספרדיתמקומות מוגבליםמחיר: 12,500 €מצגת

ברוכים הבאים " גסטרונומי " מחדש האבולוציה " .

גאסמה ואלברי מתכנסים יחד כדי להציג תוכנית מעצבת מלאה של יצירתיות ואוונגרד . מאסטר ייחודי בעולם. הימור אחר עבור אותם אנשי מקצוע המחפשים צעד נוסף במקצועם.... [-]

ספרד Castellón de la Plana
אפריל 2020
תכנית מלאה
4 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
IED – Istituto Europeo di Design Florence

טכניקות המיתוג לעיצוב שירות, מטרת הקורס הראשי בעיצוב מותג וניהול: מזון, יין ותיירות היא לסייע לסטודנטים ולאנשי מקצוע צעירים לפתח את כישוריהם כמנהלים עתידיים של תעשיית hor ... [+]

הקורס הזה בשפה האנגלית.

מה זה אומר ליצור ולנהל מותג בתעשיית המזון? איך לשווק חברת יין ולעבוד על זהותו? איך לשלב את התיירות בכל זה?

טכניקות המיתוג לעיצוב שירות, מטרת הקורס הראשי בעיצוב מותג וניהול: מזון, יין ותיירות היא לסייע לסטודנטים ולאנשי מקצוע צעירים לפתח את כישוריהם כמנהלים עתידיים של תעשיית horeca, שילוב מזון יין ותיירות לתוך מציע אורח חיים.

הקורס, שהתקיים בפירנצה וברצלונה, מספק כישורים רוחביים בתכנון שירות המיושם על אירוח ותיירות, תוך התמקדות ספציפית באוכל בברצלונה ובחיפוש אנכי של ענף היין בפירנצה.... [-]

איטליה Florence
פברואר 2020
תכנית מלאה
11 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
IED – Istituto Europeo di Design Rome

המאסטר בתכנון פרויקט מזון ניסיון להכשיר מעצבים הנושאים מיומנויות קריטיות לפתח נטייה מתמדת לחדשנות. מעצבי מזון מקבלים את הגמישות הנדרשת כדי להתמודד עם תחומים שונים - בהם ה ... [+]

הקורס הזה בשפה האנגלית.

המאסטר בתכנון פרויקט מזון ניסיון להכשיר מעצבים הנושאים מיומנויות קריטיות לפתח נטייה מתמדת לחדשנות. מעצבי מזון מקבלים את הגמישות הנדרשת כדי להתמודד עם תחומים שונים - בהם הם יכולים ליישם את יכולת התכנון שלהם - תוך שימת לב מיוחדת בהשתתפות המשתמשים בהגדרת הצרכים והציפיות.

הזדמנויות מקצועיות - בוגרים יכולים להתחיל מסלול בכל התחומים הקשורים לייצור, תקשורת וביצוע מזון. בזכות יכולות קריטיות שנרכשו הם יכולים להתמודד עם פעילויות בתחום הניהול והתרבות.... [-]

איטליה Rome
ינואר 2021
תכנית מלאה
6 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Barcelona Culinary Hub

המאסטר פותח בגישה בינלאומית, שבה המאפה אינו מובן רק כתוצאה מהפיכתם של מוצרי מזון חקלאיים, אלא להיפך, דורשת חדשנות מתמדת ומסירות, שתוצאותיה מעניקות לעיתים את הקטלוג של יצי ... [+]

אימון: מאסטר כותרת: כותרת מצב: באתר / במשרה מלאה מרכז: ברצלונה שיחה: אוקטובר 2019 ETCS קרדיטים: 60 ECTS שנות בית הספר: שנה התמחויות מקצועיות: תרגול בחברות ומוסדות גסטרונומיים (180 שעות)

המאסטר פותח בגישה בינלאומית, שבה המאפה אינו מובן רק כתוצאה מהפיכתם של מוצרי מזון חקלאיים, אלא להיפך, דורשת חדשנות מתמדת ומסירות, שתוצאותיה מעניקות לעיתים את הקטלוג של יצירות אמנות אמיתיות. המטרה העיקרית של התואר הראשון היא להכשיר אנשי מקצוע שרוצים לחזק, ליצור ולהציע אפשרויות חדשות הקשורות למאפה. כמו כן, לספק את הכלים המושגיים וטכניקות חיתוך חדש שיאפשר לתלמיד לפתח בסביבה דינמית, בינלאומית וחדשנית קולינרית.... [-]

ספרד Barcelona
אוקטובר 2019
תכנית מלאה
1 שנה
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

שחקן מפתח בסצינת היין הבינלאומית התוססת, הונג קונג מציע מיקום ייחודי לכל מי ששואף להיות חלק מאזור צמיחה דינמי זה. בשילוב עם הצמיחה העצומה של שוק היין בסין, הצורך אנשי מקצ ... [+]

שחקן מפתח בסצינת היין הבינלאומית התוססת, הונג קונג מציע מיקום ייחודי לכל מי ששואף להיות חלק מאזור צמיחה דינמי זה. בשילוב עם הצמיחה העצומה של שוק היין בסין, הצורך אנשי מקצוע יין עם הכשרה מתקדמים, חינוך מיוחד עם פרספקטיבה גלובלית ממשיכה לגדול. MSC ב הבינלאומי יין ניהול התוכנית תוכנן לענות על הביקוש הזה.

תוכנית יוצאת דופן זו מפתחת מנהיגים בתעשייה, מחנכים וחוקרים ומנחלת בהם הבנה מעמיקה של המגמות האחרונות בעסקי היין, מדמה את המורכבות שלה ומניחה אותם בעמדה חזקה כדי להוביל את הענף אל העתיד. לסטודנטים יש גם את ההזדמנות ללמוד עוד על הצרכנים היין הסינים היין ולהשיג תובנות לתוך כמה שווקים היין הצמיחה המהירה ביותר הרווחי בעולם.... [-]

הונג קונג Kowloon
ספטמבר 2019
תכנית מלאה
12 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Rome Business School

מנהל Rome Business School המזון והמשקאות הוא קורס אקדמי אידיאלי לאנשי מקצוע המחפשים תוכנית לתואר ברמה עולמית בתחומים אלה, מה שמוביל לקריירה גלובלית מוצלחת בתחום המזון ... [+]

תאריך התחלה: בכל שנה, במרץ ובאוקטובר

מנהל Rome Business School המזון והמשקאות הוא קורס אקדמי אידיאלי לאנשי מקצוע המחפשים תוכנית לתואר ברמה עולמית בתחומים אלה, מה שמוביל לקריירה גלובלית מוצלחת בתחום המזון

עם הפרספקטיבה הבינלאומית של Rome Business School , התוכנית מציעה חווית למידה ייחודית וחשיפה מקצועית גלובלית, המאפשרת למשתתפים ללמוד באחת הערים הטובות בעולם או באינטרנט. איכות ההוראה של התוכנית ואת שירותי הרשת כל לתרום לעשות את זה בכושר מושלם עבור כל מי הוא מחפש לעלות למעלה בעולם של תעשיית המזון והמשקאות.... [-]

איטליה Rome Italy Online
אוקטובר 2019
תכנית מלאה
1 שנה
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. בניהול מותגי יוקרה, מזון ... [+]

MBA / MSc. בניהול מותגי יוקרה, מזון

כל השיעורים נלמדים באנגלית.

התוכנית מציעה גישה רב-תחומית: ידע עסקי, אסטרטגי, שיווקי ותקשורתי מוצק בשילוב עם החשיפה לצד המעשי, הודות לתרומתם של אנשי מקצוע פעילים ולביקורי שטח.

הוא מספק את הידע והמומחיות הנדרשים כדי להיכנס לתעשיית השירותים היוקרתיים באמצעות שילוב של עמודים אקדמיים וקורסים מעשיים על מגזרים שונים בתעשייה.

אפשרויות קריירה

קורס זה יכול להיות מיושם ישירות לעבודה אירוח יוקרה במגוון של שירותים כגון תפעול, ניהול מותג, E-Merchandising, תיירות קולינרית, גסטרונומיה וניהול... [-]

צרפת Chambéry
אוקטובר 2019
תכנית מלאה
2 סמסטרים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Taylor’s University

בעל תואר שני בפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח את הבוגרים לאנשי מקצוע מוכשרים, מומחים בתחום מחקרי המזון. כדי להשיג זאת, Taylor's University ואוניברסיטת טולוז ז'אן ... [+]

הכרה כפולה והסמכה על ידי

במהלך 20 השנים האחרונות, מצב המזון השתנה באופן דרמטי. משברים אוכלים, בעיית ההשמנה הגוברת ועוד, שוב ושוב הניחו את המזון באור הזרקורים. בחזית הכלכלית, הגידול באוכלוסייה, יחד עם הצמיחה הכלכלית המהירה בעשור האחרון, הגבירו את צריכת המזון בשיעור נפץ. לדברי קושמן בעל תואר שני בפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח את הבוגרים לאנשי מקצוע מוכשרים, מומחים בתחום מחקרי המזון... [-]
מלזיה Subang Jaya
יולי 2019
תכנית מלאה
תכנית חלקית
18 - 30 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
CAST Alimenti

מאוד מקיף וספציפי, זה קורס מאסטר במטבח האיטלקי ומאפה הוא 8 שבועות תוכנית אימונים לספק כ 300 שעות אימונים; לגמרי מעשית ומבצעית, כל אחד מהמשתתפים יוכל להכיר הרבה סודות מאחו ... [+]

מאוד מקיף וספציפי, זה קורס מאסטר במטבח האיטלקי ומאפה הוא 8 שבועות תוכנית אימונים לספק כ 300 שעות אימונים; לגמרי מעשית ומבצעית, כל אחד מהמשתתפים יוכל להכיר הרבה סודות מאחורי הכנת קורסים איטלקיים טיפוסיים, כמו גם עם המאפים האיטלקי המפורסם ביותר.

נקודות הקורס שלנופרופסורים מאסטר מוסמך על ידי CAST Alimentiתחנות עבודה מרובות יחידמעבדות הכשרה רב תכליתי עם הציוד המתקדם ביותרסיוע בשפה במהלך הקורסמרכיבים איטלקיים אותנטיים ללמוד מטבח איטלקי אמיתיהכל כלול: ארוחות, הפסקות קפה ולינה לאורך כל הקורססיורים שדה דידקטי כדי לגלות הנוף האיטלקי מוצריםמֶשֶׁך... [-]
איטליה Brescia
ספטמבר 2019
תכנית מלאה
2 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
North-Caucasus Federal University

התוכנית פותחה על בסיס חקיקה אירופית ורוסית בתחום היגיינה ובטיחות הייצור בשיתוף עם שותפים זרים. דיסציפלינות פותחו בהתאם לתקנות אגודת ההנדסה והעיצוב היגייני (קבוצת ההנדסה ו ... [+]

תיאור:

התוכנית פותחה על בסיס חקיקה אירופית ורוסית בתחום היגיינה ובטיחות הייצור בשיתוף עם שותפים זרים. דיסציפלינות פותחו בהתאם לתקנות אגודת ההנדסה והעיצוב היגייני (קבוצת ההנדסה והעיצוב) במטרה לבנות ידע, ניסיון מעשי ומחקרי בתחום תכנון ציוד טכנולוגי ותהליכי ייצור מזון, העומדים בדרישות העיצוב היגייני הבטחת איכות ובטיחות המוצר.

מטרת התוכנית:

מומחי הדרכה בתחום התכנון, הביצוע, התחזוקה והביקורת על ציוד טכנולוגי וייצור מזון, מוצרים ביולוגיים ותרופות על מנת להבטיח את עמידתם בדרישות הגלובליות של ההיגיינה והבטיחות. כמו כן, מטרתו היא להכשיר חוקרים בתחום הדוגמנות הממוחשבת ואופטימיזציה של תהליכי ייצור המזון, תכנון ובדיקת ציוד וקווי ייצור חדשים ו / או משופרים, כדי למנוע כל אפשרות של טומאה או זיהום בתהליכי הייצור.... [-]

רוסיה Stavropol
ספטמבר 2019
תכנית מלאה
2 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
University of Parma

מגיסטר למדעים בהנדסת הצמח ומזון לתעשיית המזון מיועד למטרות ספציפיות: ... [+]

סוג: תואר שני משך הפעילות: 2 שנים סוג: LM-33 - סוג של מעלות מחזור שני בהנדסת מכונות קרדיטים: 120 גישה: חינם

מגיסטר למדעים בהנדסת הצמח ומזון לתעשיית המזון מיועד למטרות ספציפיות:

יצירת דמות בעלת הכנה מוצקה למגזרים המאפיינים את תכנון המכונות לתעשיית המזון, תכנון וניהול של מפעלי מזון לתעשיית המזון וניהול תהליכי ייצור המזון;הדגש המשלים על העמקת האריזות וקיימותה, מודלים לסימולציה לתמיכה בניהול ובניהול של מפעלי תעשיית המזון ופעילויות קשורות הקשורות לענף המזון.... [-]
איטליה Parma
ספטמבר 2019
תכנית מלאה
2 שנים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

שני בניהול מזון ומשקאות על ידי דיפלומה EUHT StPOL ו המתמחות בניהול מזון ומשקאות בהסכמה עם אוניברסיטת קרן לגרונה: חדשנות והכשרה ... [+]

עובדות מפתח

מלבד תוכנית הלימודים האקדמית 60-ECTS העסקית שלה, היא מציעה מודול אינדוקציה מקצועי ייחודי שבו התלמידים מבלים תקופה של 4 שבועות בתכנית מעשית בבית הספר של בית הספר.

עם ההכשרה שלנו, אנו מעסיקים את התלמידים בהפעלת פתרון בעיות אישי, טכני ומקצועי. אנחנו מכינים אותם למנהיגות דינמית שהם יצטרכו לממש כמנהלי חברות.

אצלנו הם לומדים לקבל החלטות באופן עצמאי, אובייקטיבי ושיטתי. זה יבוא לידי ביטוי בתוצאות החברתיות והכלכליות הסופיות של כל שנה בחברה שבה הם עובדים.... [-]

ספרד Barcelona
ספטמבר 2019
תכנית מלאה
8 - 14 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
ESCP Europe Business School

התוכנית פתוחה לכולם תשוקה לגבי F ... [+]

מטרות התכנית

התוכנית פתוחה לכולם תשוקה לגבי F

לאחר שתשלים את התוכנית, תרחישים מרובים יהיו פתוחים בחברה רב לאומית או בארגון קטן-בינוני, בסטארט-אפ או בעסק מאוחד באירופה או ברחבי העולם.

חדשני תפעולי

MSC זה מציע לך את כל האלמנטים של תוכנית אב ברמה גבוהה עם גישה חדשנית המציעה את הניסיון ממקור ראשון עם יותר מ 20 ימים של ביקורי החברה, פגישות עם מנהלים בכירים מן המזון

הדוברים של חברות מזון ומשקאות בינלאומיים ידועים ייתן טיפים וטריקים על איך בהצלחה לפתח מוצרים חדשים ורעיונות וכיצד לשפר את הרשת האישית שלך.... [-]

איטליה Turin צרפת Paris
ספטמבר 2019
תכנית מלאה
15 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
Scuola Politecnica di Design SPD

מאסטר במזון עיצוב מפתחת מיומנויות הנחוצות כדי שהסוחר יכול להיכנס למגזר עיצוב מזון, שוק שהולך וגדל, ושבו איטליה היא התייחסות. כמובן נועד בוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא ... [+]

מאסטר בעיצוב מזון נותן המקצועי את האפשרות של פיתוח הכישורים הדרושים כדי להיכנס ולהציע תרומה חדשנית בתחום המזון שגדלה כל הזמן ושבו איטליה היא המדינה של התייחסות.

הקורס מיועד לא רק לבוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע שכבר עובדים בשוק הממשל והניהול. התכנית מפנה את המיקוד שלה] בתחום המזון ומתודולוגיות. האיחוד בין אוכל ועיצוב, נולד חדש מקצועי - מעצב מזון - שהוא מסוגל לעבוד עם: - תהליכים, שיטות וסביבות שבן מוצרי מזון מיוצרים, להפיץ ונצרכו; - מזון מנקודת המבט האסתטי, תקשורתי ונציג; - ציוד וכלים המשמש בהכנה והצריכה של מזון; - פעילויות תקשורת כדי לקדם את מוצרי מזון.... [-]

איטליה Milan
פברואר 2020
תכנית מלאה
12 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

המאסטר בניהול ושחזור מלון, שמטרתו להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים להוביל פרויקטים עסקיים גלובליים בתחום ניהול האירוח, אם כי מנקודת המבט העסקית הנחוצה כדי להיות יעילה בקבלת החלט ... [+]

התואר שני לימודי מזון ומשקאות .

המאסטר בניהול ושחזור מלון , שמטרתו להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים להוביל פרויקטים עסקיים גלובליים בתחום ניהול האירוח, אם כי מנקודת המבט העסקית הנחוצה כדי להיות יעילה בקבלת החלטות בתחום זה כל כך גלובלי ודינמי, ואינם מתעלמים מהשפעתן של טכנולוגיות חדשות.

למה ללמוד את המאסטר

כישורי ניהול

מחזור פגישות עם מנהלי בתי מלון וחברות קייטרינג ויועצי תיירות בינלאומיים.ניסיון ניהול: התלמיד יפתח את המיומנויות הבסיסיות לניהול פרויקטים ביעילות, את "מיומנויות רך".מקרה מקרה: שיטת המקרה מאפשר לסטודנט לשפר באופן שיטתי את תהליך קבלת ההחלטות שלהם באמצעות דיון של עסקים אמיתיים התיירות המקרים. בנוסף, מתודולוגיה זו מאפשרת פיתוח מיומנויות אחרות כגון יצירתיות, חשיבה אנליטית, מיומנויות תקשורת בעל פה ובעל פה, וכישורים בינאישיים. חלק מהמקרים עבד בקריאות הקודמות של תוכנית זו היו אל Bulli ו Ryanair.דגש מיוחד על ניהול ההכנסות, אשר מועבר באמצעות משחק עסקי. זה אזור מסוים של שיווק מלון הוא פיתח באופן נרחב זה המומחיות באמצעות חזון להחיל באמצעות משחק עסקי.כנסים חודשיים עם מנהלי מחלקות או מנכ"לים שונים של חברות המייצגות את המגזר.תוכנית לפיתוח מיומנויות ניהול : תוכנית פיתוח מיומנויות תיירות (TSDP).... [-]
ספרד Barcelona Madrid
אוקטובר 2019
תכנית מלאה
תכנית חלקית
7 חודשים
קמפוס
למידע נוסף באנגלית