חיפוש ללימודי מזון ומשקאות

מצא את התואר השני שלך במנהל עסקים כאן!

לימודי מזון ומשקאות

לאחר שתשלים את התואר הראשון שלך, אתה יכול גם להתחיל את הקריירה שלך או לבחור להמשיך את לימודיך ידי להרוויח תואר שני. האפשרות האחרונה מאפשרת לך להתכונן קריירה מתקדמת יותר ולקפוץ יותר קדימה מאשר אם החל לעבוד מייד.

מהו שני בלימודי מזון ומשקאות? שדה זה מתמקד בהכנה והשירות של מזון. סטודנטים לקחת קורסים המכינים להם להבין את הפעילות בעסק מסעדה או קייטרינג להיכנס עמדה של מנהיגות מוסד כזה. קורסים לכוון את העדשה גם בצד המדיניות של מחקרי מזון ומשקאות אם התלמיד מעוניין יותר להיות לפועל מזון ובטיחות או מפקח. התכנית ללימודי מזון ומשקאות בדרך כלל אינה כוללת בתחום הקולינארי.

צבירה של שני בלימודי מזון ומשקאות הטבות לסטודנטים בכך שהוא מסייע להם לפתח את כישורי הניהול והתקשורת הדרושים להם לשגשג.מחזיק תואר מתקדם עשוי גם לאפשר בוגרים להרוויח משכורת גבוהה יותר ברגע שהם נכנסים דרכם.

ישנם משתנים רבים אשר משפיעים על עלות מרוויח שני בלימודי מזון ומשקאות. אתה חייב לחקור את התוכנית ספר מסוים לפני להרשם להבין מה שכר הלימוד יהיה ומה עמלות אחרות אתה תהיה אחראי.

קריירה לרשות בוגרת לימודי מזון ומשקאות הן רבות. בעיקרו של דבר, הם יכולים להיכנס לכל תפקיד ניהולי בתחומי אירוח השירות או מזון מזון. אלה כוללים מפעילים, מנהלי מסעדות או קייטרינג, מומחי מלאי, ומנהלים עוזרים. כמו כן ניתן לעבוד תברואה ובטיחות על ידי הפיכתו מומחה תברואה או מפקח בריאות.

קח את הצעד הבא לקראת הקריירה שלך על ידי להירשם בתכנית מזון ומחקרים משקים.חיפוש עבור התוכנית שלך למטה יש לפנות ישירות למשרד הקבלה של בית הספר על פי בחירתך על ידי מילוי טופס הפנייה.

קרא יותר

מאסטר בניהול מזון ומשקאות

Rome Business School
בקמפוס תכנית מלאה 1 שנה הרשמה פתוחה איטליה Rome

מנהל Rome Business School המזון והמשקאות מציע הכשרה ניהולית כללית בשילוב עם יכולות ייצור ייחודיות שרשרת, כדי לייצר אנשי מקצוע מומחים המסוגלים להתמודד עם האתגרים של תעשיית המזון והמשקאות בהקשר בינלאומי רב תרבותי. [+]

הכשרה של מצוינות שילם התמחויות, שירות קריירה, רשת בינלאומית ועוד רבים אחרים ליהנות הפיתוח המקצועי והאישי שלך. נוסחאות הוראה לכל דרישה.

תאריך התחלה: בכל שנה, במרץ ובאוקטובר

קורס המנהלים של Rome Business School המזון והמשקאות מציע הכשרה ניהולית כללית בשילוב עם יכולות ייצור ייחודיות, כדי לייצר מומחים מומחים המסוגלים להתמודד עם האתגרים של תעשיית המזון והמשקאות בהקשר בינלאומי ורב-תרבותי.... [-]


מאסטר בחוויית פרויקט עיצוב מזון

IED – Istituto Europeo di Design Rome
בקמפוס תכנית מלאה 6 חודשים January 2019 איטליה Rome

המאסטר בתכנון פרויקט מזון ניסיון להכשיר מעצבים הנושאים מיומנויות קריטיות לפתח נטייה מתמדת לחדשנות. מעצבי מזון מקבלים את הגמישות הנדרשת כדי להתמודד עם תחומים שונים - בהם הם יכולים ליישם את יכולת התכנון שלהם - תוך שימת לב מיוחדת בהשתתפות המשתמשים בהגדרת הצרכים והציפיות. הזדמנויות מקצועיות - בוגרים יכולים להתחיל מסלול בכל התחומים הקשורים לייצור, תקשורת וביצוע מזון. בזכות יכולות קריטיות שנרכשו הם יכולים להתמודד עם פעילויות בתחום הניהול והתרבות. [+]

המאסטר בתכנון פרויקט מזון ניסיון להכשיר מעצבים הנושאים מיומנויות קריטיות לפתח נטייה מתמדת לחדשנות. מעצבי מזון מקבלים את הגמישות הנדרשת כדי להתמודד עם תחומים שונים - בהם הם יכולים ליישם את יכולת התכנון שלהם - תוך שימת לב מיוחדת בהשתתפות המשתמשים בהגדרת הצרכים והציפיות.

הזדמנויות מקצועיות - בוגרים יכולים להתחיל מסלול בכל התחומים הקשורים לייצור, תקשורת וביצוע מזון. בזכות יכולות קריטיות שנרכשו הם יכולים להתמודד עם פעילויות בתחום הניהול והתרבות.... [-]


תואר שני בעיצוב וניהול מותג: מזון, יין ותיירות

IED – Istituto Europeo di Design Florence
בקמפוס תכנית מלאה 11 חודשים February 2019 איטליה Florence

טכניקות המיתוג לעיצוב שירות, מטרת הקורס הראשי בעיצוב מותג וניהול: מזון, יין ותיירות היא לסייע לסטודנטים ולאנשי מקצוע צעירים לפתח את כישוריהם כמנהלים עתידיים של תעשיית horeca, שילוב מזון יין ותיירות לתוך אורח חיים הצעות. הקורס, שהתקיים בפירנצה וברצלונה, מספק כישורים רוחביים בתכנון שירות המיושם על אירוח ותיירות, תוך התמקדות ספציפית באוכל בברצלונה ובחיפוש אנכי של ענף היין בפירנצה. קטלוניה וטוסקנה בנו את אסטרטגיות המיתוג שלהם על ערך הטריטוריאליות כמפתח להבחנה הגלובלית. הודות למאסטר זה, לתלמידים יש אפשרות לבחון את המתודולוגיות השונות של מיתוג וניהול פרויקטים, כי שני היעדים התיירותיים החשובים ביותר באירופה משתמשים בהצלחה. [+]

מה זה אומר ליצור ולנהל מותג בתעשיית המזון? איך לשווק חברת יין ולעבוד על זהותו? איך לשלב את התיירות בכל זה?

טכניקות המיתוג לעיצוב שירות, מטרת הקורס הראשי בעיצוב מותג וניהול: מזון, יין ותיירות היא לסייע לסטודנטים ולאנשי מקצוע צעירים לפתח את כישוריהם כמנהלים עתידיים של תעשיית horeca, שילוב מזון יין ותיירות לתוך אורח חיים הצעות.

הקורס, שהתקיים בפירנצה וברצלונה, מספק כישורים רוחביים בתכנון שירות המיושם על אירוח ותיירות, תוך התמקדות ספציפית באוכל בברצלונה ובחיפוש אנכי של ענף היין בפירנצה.... [-]


מאסטר בגידול גפנים ובאנולוגיה

Georgian Technical University
בקמפוס תכנית מלאה 2 שנים October 2018 גאורגיה Tbilisi

לאחר סיום הלימודים, עם הידע הנרכש וההסמכה המוענקת, אדם יוכל לעבוד במגזר הפרטי, ארגונים ממשלתיים ולא ממשלתיים כגון חברות יין, חברות ענבים, יינות נוצצים ומשקאות מזוקקים, מעבדות, עמלות טעימות, אסוציאציות עובדת בתחום גידולי ענבים ואנולוגיה, משרד החקלאות והסוכנויות הקשורות אליו. [+]

מטרות תכנית כדי להכין את enologist בהתאם לדרישות שוק העבודה, אשר יהיה תחרותי, כמעט מוכווני ומוכן לעמוד בציפיות הגבוהות ביותר של תעשיית היין. לרכוש לתלמידים את הידע התיאורטי הנדרש ואת המיומנות המעשית. כדי להציג לתלמידים את העולם של ענבים גדל, יין עושה, יין הערכה ויין העסק. כדי ללמד את הטכניקות הקיימות, לתת מידע על שיטות מודרניות, חידושים בשימוש בעת ניהול כרם יקב. כדי להסביר את החשיבות של טכניקות גפנים ספציפיים ביצירת יינות עם טעם טוב ארומה. כדי לספק את החוויה לתלמידים מפתחת מיומנויות רלוונטיות בשיטות הקיימות לקציר ענבים ועיבוד ענבים ליין בכרם מסחרי ו / או יקב. כדי להפוך לתלמידים מכירים מיומנויות אנליטיות נפוצות, המשמשים במעבדה היין. תיאור תכנית ... [-]

תואר שני בניהול בתי מלון ומסעדה (מדריד)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
בקמפוס תכנית מלאה October 2018 ספרד Madrid

המאסטר בניהול בתים ושיקום, שמטרתה להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אך מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות במגזר זה גלובליזציה ודינמית, ולא לייתר את ההשפעה של טכנולוגיות חדשות. [+]

שני בניהול בתים ושיקום

המאסטר בניהול בתים ושיקום, שמטרתה להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אך מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות במגזר זה גלובליזציה ודינמית, ולא לייתר את ההשפעה של טכנולוגיות חדשות.

למה ללמוד את המורה:

ניהול הכנסות, אשר נלמד באמצעות משחק עסקים. תחום מסוים זה של שיווק מלון פיתח נרחב בתחום זה באמצעות מיושם באמצעות חזון משחק עסקים. מאסטר זה עשוי להילקח במדריד או ברצלונה שיטות משולבות: המרכיב התיאורטי של הנושאים להחיל שפותחו בכיתה, אבל ביצוע הוא נוהג עסקי שיתופי. פרקטיקות מקצועיות. מאסטר מציע את האפשרות של ניסיון בעבודה בתחומי ניהול של רשתות בתי מלון וחברות קייטרינג של. הוא כולל סדרה של פגישות עם מנהלי בתי מלון, הקייטרינג ויועצי תיירות בינלאומיים. Ostelea הוא חבר של האגודה הספרדית של דירקטורים ונושאי משרה מלון (AEDH). שיטת מקרה: שיטת התיקים מאפשרת לתלמיד הכי שיטתי קבלת החלטות שלה תהליך דרך הדיון של מקרים בפועל של חברות תיירות. חלק מהמקרים, כי הם עובדים הם: אל בולי וריאנאייר. נוכחות בתערוכות: תלמידים לומדים בבית ספר ירידי סחר כגון Alimentaria (ברצלונה), נחשבו לאחד הירידים של ענף המזון החשוב בעולם; או IBTM (ברצלונה), אחד מהמנהיגים בתיירות עסקית. מטרות ... [-]

מאסטר ההנהלה בניהול מלון

Ostelea Morocco
בקמפוס תכנית מלאה 1 שנה October 2018 מרוקו Rabat

תכנית מאסטר ההנהלה בניהול לניהול מלונאות המסעדה פותחה בשיתוף עם השחקנים המבצעיים ומוסדיים במגזר מנת לספק מענה לבעיות הקשורות להתפתחות והצמיחה של המגזר מחד, ואת הצרכים של שוק העבודה, מאידך גיסא. [+]

מצגת

בהקשר גלובלי ומתפתח, מאסטר ההנהלה בניהול Hospitality

הכשרה זו מתמקדת בניהול ובקרה של מאפיינים מבניים של יחידות הייצור של החברה, בין אם מדובר בראייה לאומית או בינלאומית.

Watchwords: אפקטיביות קבלת החלטות ושימוש הפעיל של טכנולוגיות חדשות.

תוכנית מאסטרס הפועל בניהול Hospitality

מטרות

המאסטר ההנהלה בניהול Hospitality

בסוף המסע שלך, ניתן מנהלים עם כישורים, יכולות וערכים כדלקמן:

... [-]

MSc. / MBA במותג מותג יוקרה, מזון

INSEEC Chambéry campus
בקמפוס תכנית מלאה 2 סמסטרים October 2018 צרפת Chambéry

MBA / MSc. בניהול מותגי יוקרה, מזון [+]

MBA / MSc. בניהול מותגי יוקרה, מזון

כל השיעורים נלמדים באנגלית.

התוכנית מציעה גישה רב-תחומית: ידע עסקי, אסטרטגי, שיווקי ותקשורתי מוצק בשילוב עם החשיפה לצד המעשי, הודות לתרומתם של אנשי מקצוע פעילים ולביקורי שטח.

הוא מספק את הידע והמומחיות הנדרשים כדי להיכנס לתעשיית השירותים היוקרתיים באמצעות שילוב של עמודים אקדמיים וקורסים מעשיים על מגזרים שונים בתעשייה.

אפשרויות קריירה

קורס זה יכול להיות מיושם ישירות לעבודה אירוח יוקרה במגוון של שירותים כגון תפעול, ניהול מותג, E-Merchandising, תיירות קולינרית, גסטרונומיה וניהול... [-]


תואר שני במזון בינלאומי

ESCP Europe Business School
בקמפוס תכנית מלאה 1 שנה September 2018 צרפת Paris

המאסטר ב IFBM ב ESCP Europe , אחד של עסקים בעולם העליון של בתי ספר, הוא 1 שנה, במשרה מלאה לתואר שני תוכנית על פני 2 מדינות עבור אלה שמטרתם קריירה מוצלחת של מזון [+]

המאסטר הראשון ב IFBM מ ESCP Europe Business School

המאסטר ב IFBM ב ESCP Europe , אחד של עסקים בעולם העליון של בתי ספר, הוא 1 שנה, במשרה מלאה לתואר שני תוכנית על פני 2 מדינות עבור אלה שמטרתם קריירה מוצלחת של מזון

הוא נלמד באנגלית ומתקיים בקמפוסים של טורינו ופריז, נקודות המוצא המושלמות לחוות את המצוינות של איטליה וצרפת, שטחים מובילים בעולם, בלב תרבות המזון והמשקאות והחדשנות.

התוכנית מתחילה בספטמבר בכל שנה. התחל את בקשתך עכשיו!... [-]


שני בניהול מזון ומשקאות

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
בקמפוס תכנית מלאה 8 - 14 חודשים September 2018 ספרד Barcelona

שני בניהול מזון ומשקאות על ידי דיפלומה EUHT StPOL ו המתמחות בניהול מזון ומשקאות בהסכמה עם אוניברסיטת קרן לגרונה: חדשנות והכשרה [+]

עובדות מפתח

מלבד תוכנית הלימודים האקדמית 60-ECTS העסקית שלה, היא מציעה מודול אינדוקציה מקצועי ייחודי שבו התלמידים מבלים תקופה של 4 שבועות בתכנית מעשית בבית הספר של בית הספר.

עם ההכשרה שלנו, אנו מעסיקים את התלמידים בהפעלת פתרון בעיות אישי, טכני ומקצועי. אנחנו מכינים אותם למנהיגות דינמית שהם יצטרכו לממש כמנהלי חברות.

אצלנו הם לומדים לקבל החלטות באופן עצמאי, אובייקטיבי ושיטתי. זה יבוא לידי ביטוי בתוצאות החברתיות והכלכליות הסופיות של כל שנה בחברה שבה הם עובדים.... [-]


מגיסטר לפילוסופיה (לימודי מזון)

Taylor’s University
בקמפוס תכנית מלאה תכנית חלקית 18 - 30 חודשים July 2018 מלזיה Subang Jaya + 1 more

בעל תואר שני בפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח את הבוגרים לאנשי מקצוע מוכשרים, מומחים בתחום מחקרי המזון. כדי להשיג זאת, Taylor's University ואוניברסיטת טולוז ז'אן ג'אורס (UT2J) עיצבו תוכנית לימודים מקיפה הכוללת מרכיבים כמו מיומנויות מחקר, אנתרופולוגיה וסוציולוגיה של מזון, הבנה של תרבויות המזון השונות, מגמות מזון ותחזית עסקית, נושאים חברתיים-פוליטיים מזון תזונה ובריאות הציבור ועוד רבים. [+]

הכרה כפולה והסמכה על ידי

במהלך 20 השנים האחרונות, מצב המזון השתנה באופן דרמטי. משברים אוכלים, בעיית ההשמנה הגוברת ועוד, שוב ושוב הניחו את המזון באור הזרקורים. בחזית הכלכלית, הגידול באוכלוסייה, יחד עם הצמיחה הכלכלית המהירה בעשור האחרון, הגבירו את צריכת המזון בשיעור נפץ. לדברי קושמן בעל תואר שני בפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח את הבוגרים לאנשי מקצוע מוכשרים, מומחים בתחום מחקרי המזון. כדי להשיג זאת, Taylor's University ואוניברסיטת טולוז ז'אן ג'אורס (UT2J) עיצבו תוכנית לימודים מקיפה הכוללת מרכיבים כמו מיומנויות מחקר, אנתרופולוגיה וסוציולוגיה של מזון, הבנה של תרבויות המזון השונות, מגמות מזון ותחזית עסקית, נושאים חברתיים-פוליטיים מזון תזונה ובריאות הציבור ועוד רבים.היתרונות של לימודי המזון של טיילורהאוניברסיטה המלזית היחידה עם "יו"ר מחקרים מזון: מזון, תרבויות ובריאות" - פרופ 'ד"ר ז'אן פייר Poulain. הוא מקיים דגש בלימודי מזון, תורם לתוכניות אקדמיות ומספק ייעוץ לסטודנטים ולחברי הסגל. אנתרופולוג צרפתי, פרופ 'ד"ר פולין, בעל קריירה ארוכה ומוצלחת בתחום לימודי המזון והחינוך, הן בחינוך האקדמי והן בעולם. הוא פרסם ספרים רבים, ספר פרקים ומאמרים, כמו גם הרצאות שהועברו באופן פעיל בכנס בכנס ברחבי העולם על נושאים כגון סוציולוגיה מזון, מורשת מזון ושיטות התיירות.תוכנית הלימודים היחידה מזון להציע תוכנית שדה מחקר גלובלי (GRP) אשר מספק את ההזדמנות לביצוע עבודת שדה בחו"ל. לסטודנטים יש הזדמנות מלהיבה לנהל עבודת מחקר עבור התזה שלהם בחו"ל אם היא מתמקדת בנושא הקשור למזון הספציפי למדינה מסוימת במשך 3 - 6 חודשים. בחר מתוך רשת בינלאומית של אוניברסיטאות שותפים למחקר במדינות כמו צרפת, ספרד, איטליה, הונג קונג ויפן. זה יספק לתלמידים חוויית מחקר מקיפה יותר כאשר הם מתקשרים עם תרבות אחרת,... [-]

תואר שני בניהול בתי מלון וקייטרינג - במשרה מלאה

OSTELEA | Distancia
לימודים משולבים, מקוונים ובקמפוס תכנית מלאה 1 שנה October 2018 ספרד Madrid Barcelona + 1 more

המאסטר בניהול Hospitality ושיקום, שמטרתו להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אבל מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות בתוך המגזר הזה גלובלי ודינאמי, לא לייתר את ההשפעה של טכנולוגיות חדשות. [+]

El שני בניהול Hospitality ושיקום, שמטרתה להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אך מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות בתוך מגזר גלובלי ודינמי, לא לייתר ההשפעה של טכנולוגיות חדשות.

למה ללמוד את המורה:

כישורי ניהול

סדרה של פגישות עם מנהלי בתי מלון, חברות קייטרינג, ויועצי תיירות בינלאומיים. ניסיון ניהול: לתלמידים לפתח מיומנויות בסיסיות לניהול פרויקטים ביעילות, "Soft Skills". Case שיטה: שיטת המקרה מאפשרת לתלמידים כדי לשפר את החליט באופן שיטתי - תהליך הקבלה דרך העיסוק בתיקים בפועל של חברות תיירות. בנוסף, מתודולוגיה זו מאפשרת לפתח מיומנויות אחרות כגון יצירתיות, מיומנויות חשיבה אנליטית, בעל פה תקשורת בכתב ובעל כישורים בינאישיים. חלק מהמקרים עבד במהדורות הקודמות של התוכנית הזאת כבר El Bulli ו- ריאנאייר. דגש מיוחד על ניהול הכנסות, למד דרך משחק עסקים. תחום מסוים זה של שיווק מלון פיתח נרחב בתחום זה באמצעות מיושם באמצעות חזון משחק עסקים. כנסים חודשיים עם מנהלי מחלקות או מנכ"לים שונים של חברות המייצגות את המגזר. תכנית לפיתוח כישורי ניהול: תכנית פיתוח מיומנויות תיירות (TSDP). ... [-]

תואר שני בעיצוב מזון

Scuola Politecnica di Design SPD
בקמפוס תכנית מלאה 12 חודשים March 2019 איטליה Milan

מאסטר במזון עיצוב מפתחת מיומנויות הנחוצות כדי שהסוחר יכול להיכנס למגזר עיצוב מזון, שוק שהולך וגדל, ושבו איטליה היא התייחסות. כמובן נועד בוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע עם ניסיון בשוק. התכנית מתמקדת בתעשיית המזון ומתודולוגיות. [+]

מאסטר בעיצוב מזון נותן המקצועי את האפשרות של פיתוח הכישורים הדרושים כדי להיכנס ולהציע תרומה חדשנית בתחום המזון שגדלה כל הזמן ושבו איטליה היא המדינה של התייחסות.

הקורס מיועד לא רק לבוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע שכבר עובדים בשוק הממשל והניהול. התכנית מפנה את המיקוד שלה] בתחום המזון ומתודולוגיות. האיחוד בין אוכל ועיצוב, נולד חדש מקצועי - מעצב מזון - שהוא מסוגל לעבוד עם: - תהליכים, שיטות וסביבות שבן מוצרי מזון מיוצרים, להפיץ ונצרכו; - מזון מנקודת המבט האסתטי, תקשורתי ונציג; - ציוד וכלים המשמש בהכנה והצריכה של מזון; - פעילויות תקשורת כדי לקדם את מוצרי מזון.... [-]


תואר שני בניהול בתי מלון ועסקי קייטרינג - באינטרנט

Universidad Católica San Antonio de Murcia
מקוונים תכנית מלאה תכנית חלקית 1 שנה November 2018 ספרד Spain Online + 1 more

על פי הגיליון האחרון של ברומטר התיירות העולמי UNWTO, ב 2014, כניסות התיירים הבינלאומיים הסתכמו 1138 מיליון, גידול של 4.7% לעומת השנה הקודמת. [+]

סקירה לערוץ: באינטרנט התחל: נובמבר משך: 1 שנת הלימודים זיכויי ECTS: 60 במאי: Ginesa מרטינז דל Vas Presentación

על פי הגיליון האחרון של ברומטר התיירות העולמי UNWTO, ב 2014, כניסות התיירים הבינלאומיים הסתכמו 1138 מיליון, גידול של 4.7% לעומת השנה הקודמת.

"בשנים האחרונות, תיירות הוכיחה להיות מפתיע חזק וקשוח ועם יכולת מצוינת לתרום בפעילות כלכלית התאוששות כלכלית, שכן הוא מייצר אלף מיליון דולרים ביצוא וליצור מיליוני מקומות עבודה. זה קרה ב יעדים ברחבי העולם, אך במיוחד באירופה, כמו באזור שואף לבסס היציאה שלה מאחת התקופות הכלכליות הגרועות בתולדותיה, "אמר טאלב ריפעי, מזכ"ל ארגון הסחר העולמי, על פתיחת ספרד של פורום התיירות העולמית במדריד. ... [-]


מאסטר בפטיסרי עכשווי ומטבח מתוק

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
בקמפוס תכנית מלאה 5 חודשים September 2018 ספרד Castellón de la Plana

מסע דרך העולם של patisserie, מתוך סדנאות סדנאות מטבח מתוק. תואר שני ב Patemporaryerie בת זמננו מטבח מתוק הוא הכי שלם ועדכני אימון באזור המתוק ביותר של המטבח. [+]

מתוך שינויי סדנאות עבודה למטרת חילוץ

מסע דרך העולם של patisserie, מתוך סדנאות סדנאות מטבח מתוק. תואר שני ב Patemporaryerie בת זמננו מטבח מתוק הוא הכי שלם ועדכני אימון באזור המתוק ביותר של המטבח.

הצגת תוכנית לימודים שמטרתה לשלוט בטכניקות של פאטיסרי הוט, מטבח מתוק וניסוח. הידע של חומרי גלם, תהליכי ייצור וטכניקות יספק את הבסיס לטפח יצירתיות וחדשנות.

תוכנית בת חמישה חודשים עם 530 שעות של תרגול חיצוני במסעדות ובמאפיות הטובות ביותר מהקבוצה הקולינארית שלנו.... [-]


תואר שני באונולוגיה וגידול גפנים

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
בקמפוס תכנית מלאה 2 שנים October 2018 פורטוגל Vila Real

המטרות העיקריות של התואר השני באונולוגיה וגידול גפנים הן: הכשרה מתקדמת, השלמה וחידוש המחזור הראשון; פיתוח מיומנויות מצוינות מדעיות, טכנולוגיות ומקצועיות; שיפור יכולת ההתערבות בתחום היין; יכולת לתכנן, לחדש ולהעריך טכניקות ותהליכים חדשים או לשפר את ההליכים בשימוש; מנגנונים לניתוח קריטי המבוססים על ההקשר הוויטיויני תרבותי; התקדמות בהתהוות ועדכון הידע והמיומנויות. [+]

המטרות העיקריות של התואר השני באונולוגיה וגידול גפנים הן:

הכשרה מתקדמת, השלמה וחידוש המחזור הראשון;פיתוח מיומנויות מצוינות מדעיות, טכנולוגיות ומקצועיות;שיפור יכולת ההתערבות בתחום היין;יכולת לתכנן, לחדש ולהעריך טכניקות ותהליכים חדשים או לשפר את ההליכים בשימוש;מנגנונים לניתוח קריטי המבוססים על ההקשר הוויטיויני תרבותי;התקדמות בהתהוות ועדכון הידע והמיומנויות.

לוח זמנים

רוב שעות ההתקשרות מרוכזות בימי שישי ושבת (למעט יחידות הבחירה והמדע) .הסדרת קורס המאסטר (מחזור 2) באונולוגיה וגידול גפנים שפורסם בצורה של הודעה מס '14407, ב Diário da República, סדרה 2, של דצמבר 9, 2015.... [-]