חיפוש ללימודי מזון ומשקאות

מצא את התואר השני שלך במנהל עסקים כאן!

לימודי מזון ומשקאות

לאחר שתשלים את התואר הראשון שלך, אתה יכול גם להתחיל את הקריירה שלך או לבחור להמשיך את לימודיך ידי להרוויח תואר שני. האפשרות האחרונה מאפשרת לך להתכונן קריירה מתקדמת יותר ולקפוץ יותר קדימה מאשר אם החל לעבוד מייד.

מהו שני בלימודי מזון ומשקאות? שדה זה מתמקד בהכנה והשירות של מזון. סטודנטים לקחת קורסים המכינים להם להבין את הפעילות בעסק מסעדה או קייטרינג להיכנס עמדה של מנהיגות מוסד כזה. קורסים לכוון את העדשה גם בצד המדיניות של מחקרי מזון ומשקאות אם התלמיד מעוניין יותר להיות לפועל מזון ובטיחות או מפקח. התכנית ללימודי מזון ומשקאות בדרך כלל אינה כוללת בתחום הקולינארי.

צבירה של שני בלימודי מזון ומשקאות הטבות לסטודנטים בכך שהוא מסייע להם לפתח את כישורי הניהול והתקשורת הדרושים להם לשגשג.מחזיק תואר מתקדם עשוי גם לאפשר בוגרים להרוויח משכורת גבוהה יותר ברגע שהם נכנסים דרכם.

ישנם משתנים רבים אשר משפיעים על עלות מרוויח שני בלימודי מזון ומשקאות. אתה חייב לחקור את התוכנית ספר מסוים לפני להרשם להבין מה שכר הלימוד יהיה ומה עמלות אחרות אתה תהיה אחראי.

קריירה לרשות בוגרת לימודי מזון ומשקאות הן רבות. בעיקרו של דבר, הם יכולים להיכנס לכל תפקיד ניהולי בתחומי אירוח השירות או מזון מזון. אלה כוללים מפעילים, מנהלי מסעדות או קייטרינג, מומחי מלאי, ומנהלים עוזרים. כמו כן ניתן לעבוד תברואה ובטיחות על ידי הפיכתו מומחה תברואה או מפקח בריאות.

קח את הצעד הבא לקראת הקריירה שלך על ידי להירשם בתכנית מזון ומחקרים משקים.חיפוש עבור התוכנית שלך למטה יש לפנות ישירות למשרד הקבלה של בית הספר על פי בחירתך על ידי מילוי טופס הפנייה.

קרא יותר

מאסטר בחוויית פרויקט עיצוב מזון

IED – Istituto Europeo di Design Rome
בקמפוס תכנית מלאה 6 חודשים March 2019 איטליה Rome

המאסטר בתכנון פרויקט מזון ניסיון להכשיר מעצבים הנושאים מיומנויות קריטיות לפתח נטייה מתמדת לחדשנות. מעצבי מזון מקבלים את הגמישות הנדרשת כדי להתמודד עם תחומים שונים - בהם הם יכולים ליישם את יכולת התכנון שלהם - תוך שימת לב מיוחדת בהשתתפות המשתמשים בהגדרת הצרכים והציפיות. הזדמנויות מקצועיות - בוגרים יכולים להתחיל מסלול בכל התחומים הקשורים לייצור, תקשורת וביצוע מזון. בזכות יכולות קריטיות שנרכשו הם יכולים להתמודד עם פעילויות בתחום הניהול והתרבות. [+]

הקורס הזה בשפה האנגלית.

המאסטר בתכנון פרויקט מזון ניסיון להכשיר מעצבים הנושאים מיומנויות קריטיות לפתח נטייה מתמדת לחדשנות. מעצבי מזון מקבלים את הגמישות הנדרשת כדי להתמודד עם תחומים שונים - בהם הם יכולים ליישם את יכולת התכנון שלהם - תוך שימת לב מיוחדת בהשתתפות המשתמשים בהגדרת הצרכים והציפיות.

הזדמנויות מקצועיות - בוגרים יכולים להתחיל מסלול בכל התחומים הקשורים לייצור, תקשורת וביצוע מזון. בזכות יכולות קריטיות שנרכשו הם יכולים להתמודד עם פעילויות בתחום הניהול והתרבות.... [-]


תואר שני בעיצוב וניהול מותג: מזון, יין ותיירות

IED – Istituto Europeo di Design Florence
בקמפוס תכנית מלאה 11 חודשים February 2019 איטליה Florence

טכניקות המיתוג לעיצוב שירות, מטרת הקורס הראשי בעיצוב מותג וניהול: מזון, יין ותיירות היא לסייע לסטודנטים ולאנשי מקצוע צעירים לפתח את כישוריהם כמנהלים עתידיים של תעשיית horeca, שילוב מזון יין ותיירות לתוך אורח חיים הצעות. הקורס, שהתקיים בפירנצה וברצלונה, מספק כישורים רוחביים בתכנון שירות המיושם על אירוח ותיירות, תוך התמקדות ספציפית באוכל בברצלונה ובחיפוש אנכי של ענף היין בפירנצה. קטלוניה וטוסקנה בנו את אסטרטגיות המיתוג שלהם על ערך הטריטוריאליות כמפתח להבחנה הגלובלית. הודות למאסטר זה, לתלמידים יש אפשרות לבחון את המתודולוגיות השונות של מיתוג וניהול פרויקטים, כי שני היעדים התיירותיים החשובים ביותר באירופה משתמשים בהצלחה. [+]

הקורס הזה בשפה האנגלית.

מה זה אומר ליצור ולנהל מותג בתעשיית המזון? איך לשווק חברת יין ולעבוד על זהותו? איך לשלב את התיירות בכל זה?

טכניקות המיתוג לעיצוב שירות, מטרת הקורס הראשי בעיצוב מותג וניהול: מזון, יין ותיירות היא לסייע לסטודנטים ולאנשי מקצוע צעירים לפתח את כישוריהם כמנהלים עתידיים של תעשיית horeca, שילוב מזון יין ותיירות לתוך אורח חיים הצעות.

הקורס, שהתקיים בפירנצה וברצלונה, מספק כישורים רוחביים בתכנון שירות המיושם על אירוח ותיירות, תוך התמקדות ספציפית באוכל בברצלונה ובחיפוש אנכי של ענף היין בפירנצה.... [-]


תואר שני במנהל ובשיקום

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
בקמפוס תכנית מלאה תכנית חלקית 7 חודשים April 2019 ספרד Barcelona Madrid + 2 more

המאסטר בניהול ושחזור מלון, שמטרתו להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים להוביל פרויקטים עסקיים גלובליים בתחום ניהול האירוח, אם כי מנקודת המבט העסקית הנחוצה כדי להיות יעילה בקבלת החלטות בתחום זה כל כך גלובלי ודינמי, ואינם מתעלמים מהשפעתן של טכנולוגיות חדשות. [+]

התואר שני לימודי מזון ומשקאות .

המאסטר בניהול ושחזור מלון , שמטרתו להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים להוביל פרויקטים עסקיים גלובליים בתחום ניהול האירוח, אם כי מנקודת המבט העסקית הנחוצה כדי להיות יעילה בקבלת החלטות בתחום זה כל כך גלובלי ודינמי, ואינם מתעלמים מהשפעתן של טכנולוגיות חדשות.

למה ללמוד את המאסטר

כישורי ניהול

מחזור פגישות עם מנהלי בתי מלון וחברות קייטרינג ויועצי תיירות בינלאומיים.ניסיון ניהול: התלמיד יפתח את המיומנויות הבסיסיות לניהול פרויקטים ביעילות, את "מיומנויות רך".מקרה מקרה: שיטת המקרה מאפשר לסטודנט לשפר באופן שיטתי את תהליך קבלת ההחלטות שלהם באמצעות דיון של עסקים אמיתיים התיירות המקרים. בנוסף, מתודולוגיה זו מאפשרת פיתוח מיומנויות אחרות כגון יצירתיות, חשיבה אנליטית, מיומנויות תקשורת בעל פה ובעל פה, וכישורים בינאישיים. חלק מהמקרים עבד בקריאות הקודמות של תוכנית זו היו אל Bulli ו Ryanair.דגש מיוחד על ניהול ההכנסות, אשר מועבר באמצעות משחק עסקי. זה אזור מסוים של שיווק מלון הוא פיתח באופן נרחב זה המומחיות באמצעות חזון להחיל באמצעות משחק עסקי.כנסים חודשיים עם מנהלי מחלקות או מנכ"לים שונים של חברות המייצגות את המגזר.תוכנית לפיתוח מיומנויות ניהול : תוכנית פיתוח מיומנויות תיירות (TSDP).... [-]

מגיסטר לפילוסופיה (לימודי מזון)

Taylor’s University
בקמפוס תכנית מלאה תכנית חלקית 18 - 30 חודשים July 2019 מלזיה Subang Jaya + 1 more

בעל תואר שני בפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח את הבוגרים לאנשי מקצוע מוכשרים, מומחים בתחום מחקרי המזון. כדי להשיג זאת, Taylor's University ואוניברסיטת טולוז ז'אן ג'אורס (UT2J) עיצבו תוכנית לימודים מקיפה הכוללת מרכיבים כמו מיומנויות מחקר, אנתרופולוגיה וסוציולוגיה של מזון, הבנה של תרבויות המזון השונות, מגמות מזון ותחזית עסקית, נושאים חברתיים-פוליטיים מזון תזונה ובריאות הציבור ועוד רבים. [+]

הכרה כפולה והסמכה על ידי

במהלך 20 השנים האחרונות, מצב המזון השתנה באופן דרמטי. משברים אוכלים, בעיית ההשמנה הגוברת ועוד, שוב ושוב הניחו את המזון באור הזרקורים. בחזית הכלכלית, הגידול באוכלוסייה, יחד עם הצמיחה הכלכלית המהירה בעשור האחרון, הגבירו את צריכת המזון בשיעור נפץ. לדברי קושמן בעל תואר שני בפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח את הבוגרים לאנשי מקצוע מוכשרים, מומחים בתחום מחקרי המזון. כדי להשיג זאת, Taylor's University ואוניברסיטת טולוז ז'אן ג'אורס (UT2J) עיצבו תוכנית לימודים מקיפה הכוללת מרכיבים כמו מיומנויות מחקר, אנתרופולוגיה וסוציולוגיה של מזון, הבנה של תרבויות המזון השונות, מגמות מזון ותחזית עסקית, נושאים חברתיים-פוליטיים מזון תזונה ובריאות הציבור ועוד רבים.היתרונות של לימודי המזון של טיילורהאוניברסיטה המלזית היחידה עם "יו"ר מחקרים מזון: מזון, תרבויות ובריאות" - פרופ 'ד"ר ז'אן פייר Poulain. הוא מקיים דגש בלימודי מזון, תורם לתוכניות אקדמיות ומספק ייעוץ לסטודנטים ולחברי הסגל. אנתרופולוג צרפתי, פרופ 'ד"ר פולין, בעל קריירה ארוכה ומוצלחת בתחום לימודי המזון והחינוך, הן בחינוך האקדמי והן בעולם. הוא פרסם ספרים רבים, ספר פרקים ומאמרים, כמו גם הרצאות שהועברו באופן פעיל בכנס בכנס ברחבי העולם על נושאים כגון סוציולוגיה מזון, מורשת מזון ושיטות התיירות.תוכנית הלימודים היחידה מזון להציע תוכנית שדה מחקר גלובלי (GRP) אשר מספק את ההזדמנות לביצוע עבודת שדה בחו"ל. לסטודנטים יש הזדמנות מלהיבה לנהל עבודת מחקר עבור התזה שלהם בחו"ל אם היא מתמקדת בנושא הקשור למזון הספציפי למדינה מסוימת במשך 3 - 6 חודשים. בחר מתוך רשת בינלאומית של אוניברסיטאות שותפים למחקר במדינות כמו צרפת, ספרד, איטליה, הונג קונג ויפן. זה יספק לתלמידים חוויית מחקר מקיפה יותר כאשר הם מתקשרים עם תרבות אחרת,... [-]

מאסטר ההנהלה בניהול מלון

Ostelea Morocco
בקמפוס תכנית מלאה 1 שנה October 2019 מרוקו Rabat

תכנית מאסטר ההנהלה בניהול לניהול מלונאות המסעדה פותחה בשיתוף עם השחקנים המבצעיים ומוסדיים במגזר מנת לספק מענה לבעיות הקשורות להתפתחות והצמיחה של המגזר מחד, ואת הצרכים של שוק העבודה, מאידך גיסא. [+]

מצגת

בהקשר גלובלי ומתפתח, מאסטר ההנהלה בניהול Hospitality

הכשרה זו מתמקדת בניהול ובקרה של מאפיינים מבניים של יחידות הייצור של החברה, בין אם מדובר בראייה לאומית או בינלאומית.

Watchwords: אפקטיביות קבלת החלטות ושימוש הפעיל של טכנולוגיות חדשות.

תוכנית מאסטרס הפועל בניהול Hospitality

מטרות

המאסטר ההנהלה בניהול Hospitality

בסוף המסע שלך, ניתן מנהלים עם כישורים, יכולות וערכים כדלקמן:

... [-]

מגיסטר למדעים (MSc) בניהול היין הבינלאומי

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
בקמפוס תכנית מלאה 12 חודשים September 2019 הונג קונג Kowloon

שחקן מפתח בסצינת היין הבינלאומית התוססת, הונג קונג מציע מיקום ייחודי לכל מי ששואף להיות חלק מאזור צמיחה דינמי זה. בשילוב עם הצמיחה העצומה של שוק היין בסין, הצורך אנשי מקצוע יין עם הכשרה מתקדמים, חינוך מיוחד עם פרספקטיבה גלובלית ממשיכה לגדול. MSC ב הבינלאומי יין ניהול התוכנית תוכנן לענות על הביקוש הזה. תוכנית יוצאת דופן זו מפתחת מנהיגים בתעשייה, מחנכים וחוקרים ומנחלת בהם הבנה מעמיקה של המגמות האחרונות בעסקי היין, מדמה את המורכבות שלה ומניחה אותם בעמדה חזקה כדי להוביל את הענף אל העתיד. לסטודנטים יש גם את ההזדמנות ללמוד עוד על הצרכנים היין הסינים היין ולהשיג תובנות לתוך כמה שווקים היין הצמיחה המהירה ביותר הרווחי בעולם. [+]

שחקן מפתח בסצינת היין הבינלאומית התוססת, הונג קונג מציע מיקום ייחודי לכל מי ששואף להיות חלק מאזור צמיחה דינמי זה. בשילוב עם הצמיחה העצומה של שוק היין בסין, הצורך אנשי מקצוע יין עם הכשרה מתקדמים, חינוך מיוחד עם פרספקטיבה גלובלית ממשיכה לגדול. MSC ב הבינלאומי יין ניהול התוכנית תוכנן לענות על הביקוש הזה.

תוכנית יוצאת דופן זו מפתחת מנהיגים בתעשייה, מחנכים וחוקרים ומנחלת בהם הבנה מעמיקה של המגמות האחרונות בעסקי היין, מדמה את המורכבות שלה ומניחה אותם בעמדה חזקה כדי להוביל את הענף אל העתיד. לסטודנטים יש גם את ההזדמנות ללמוד עוד על הצרכנים היין הסינים היין ולהשיג תובנות לתוך כמה שווקים היין הצמיחה המהירה ביותר הרווחי בעולם.... [-]


תואר שני בעיצוב מזון

Scuola Politecnica di Design SPD
בקמפוס תכנית מלאה 12 חודשים March 2019 איטליה Milan

מאסטר במזון עיצוב מפתחת מיומנויות הנחוצות כדי שהסוחר יכול להיכנס למגזר עיצוב מזון, שוק שהולך וגדל, ושבו איטליה היא התייחסות. כמובן נועד בוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע עם ניסיון בשוק. התכנית מתמקדת בתעשיית המזון ומתודולוגיות. [+]

מאסטר בעיצוב מזון נותן המקצועי את האפשרות של פיתוח הכישורים הדרושים כדי להיכנס ולהציע תרומה חדשנית בתחום המזון שגדלה כל הזמן ושבו איטליה היא המדינה של התייחסות.

הקורס מיועד לא רק לבוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע שכבר עובדים בשוק הממשל והניהול. התכנית מפנה את המיקוד שלה] בתחום המזון ומתודולוגיות. האיחוד בין אוכל ועיצוב, נולד חדש מקצועי - מעצב מזון - שהוא מסוגל לעבוד עם: - תהליכים, שיטות וסביבות שבן מוצרי מזון מיוצרים, להפיץ ונצרכו; - מזון מנקודת המבט האסתטי, תקשורתי ונציג; - ציוד וכלים המשמש בהכנה והצריכה של מזון; - פעילויות תקשורת כדי לקדם את מוצרי מזון.... [-]


תואר שני במסעדות (ברצלונה)

OSTELEA - Escuela de Turismo
בקמפוס תכנית חלקית October 2019 ספרד Barcelona Madrid

מאסטר ניהול מלונות וניהול מזון [+]

תואר שני בניהול מסעדות

מאסטר ניהול מלונות וניהול מזון

סיבות ללמוד את המאסטר:

ניהול ההכנסות נלמד באמצעות משחק עסקי. זה אזור מסוים של שיווק מלון הוא פיתח באופן נרחב זה המומחיות באמצעות חזון להחיל באמצעות משחק עסקי.מאסטר זה נלמד במדריד וברצלונהרישות: סטודנטים ראשיים יכולים להשתתף במחזור ה- Afterwork, פעילות שמחברת אותם עם עולם העסקים באמצעות פגישות עם יזמים. בנוסף, הם יכולים להשתתף במחזור פגישות עם מנהלי בתי מלון וחברות קייטרינג ויועצי תיירות בינלאומיים.מחזור האימון: תלמידים מן השורה יכולים להשתתף במחזור האימונים של Ostelea, המשלב מפגשים קבוצתיים בתחומים שונים, כגון אימון רגשי או אימון משפחתי.השתתפות בירידים סקטוריאליים: סטודנטים ראשיים יכולים להשתתף בירידים ענפיים שונים, כגון Alimentaria או IBTM.שיטות מקצועיות המאסטר מציע אפשרות של התמחות מקצועית בתחומים של ניהול רשתות מלונות וקייטרינג.הוא כולל מחזור של פגישות עם מנהלי מלונות וחברות מסעדות.מטרות... [-]

MSc. / MBA במותג מותג יוקרה, מזון

INSEEC Chambéry campus
בקמפוס תכנית מלאה 2 סמסטרים October 2019 צרפת Chambéry

MBA / MSc. בניהול מותגי יוקרה, מזון [+]

MBA / MSc. בניהול מותגי יוקרה, מזון

כל השיעורים נלמדים באנגלית.

התוכנית מציעה גישה רב-תחומית: ידע עסקי, אסטרטגי, שיווקי ותקשורתי מוצק בשילוב עם החשיפה לצד המעשי, הודות לתרומתם של אנשי מקצוע פעילים ולביקורי שטח.

הוא מספק את הידע והמומחיות הנדרשים כדי להיכנס לתעשיית השירותים היוקרתיים באמצעות שילוב של עמודים אקדמיים וקורסים מעשיים על מגזרים שונים בתעשייה.

אפשרויות קריירה

קורס זה יכול להיות מיושם ישירות לעבודה אירוח יוקרה במגוון של שירותים כגון תפעול, ניהול מותג, E-Merchandising, תיירות קולינרית, גסטרונומיה וניהול... [-]


תואר שני במזון בינלאומי

ESCP Europe Business School
בקמפוס תכנית מלאה 15 חודשים September 2019 איטליה Turin צרפת Paris + 2 more

התוכנית פתוחה לכולם תשוקה לגבי F [+]

מטרות התכנית

התוכנית פתוחה לכולם תשוקה לגבי F

לאחר שתשלים את התוכנית, תרחישים מרובים יהיו פתוחים בחברה רב לאומית או בארגון קטן-בינוני, בסטארט-אפ או בעסק מאוחד באירופה או ברחבי העולם.

חדשני תפעולי

MSC זה מציע לך את כל האלמנטים של תוכנית אב ברמה גבוהה עם גישה חדשנית המציעה את הניסיון ממקור ראשון עם יותר מ 20 ימים של ביקורי החברה, פגישות עם מנהלים בכירים מן המזון

הדוברים של חברות מזון ומשקאות בינלאומיים ידועים ייתן טיפים וטריקים על איך בהצלחה לפתח מוצרים חדשים ורעיונות וכיצד לשפר את הרשת האישית שלך.... [-]


הורים באינטרנט מזון

Rome Business School
מקוונים תכנית חלקית 1 שנה March 2019 איטליה Rome Italy Online + 1 more

מאסטר מקוון של Rome Business School במזון [+]

תאריך התחלה: בכל שנה, במרץ ובאוקטובר

הכשרה של מצוינות שילם התמחויות, שירות קריירה, רשת בינלאומית, והטבות רבות אחרות מן הפיתוח המקצועי והאישי שלך. נוסחאות הוראה לכל דרישה.

מאסטר מקוון של Rome Business School במזון

תעשיית המזון והמשקאות האיטלקית צומחת הן בבית והן בשווקים הבינלאומיים. מוצרים איטלקים הם מילת מפתח עבור רמה של איכות, כי הוא מוכר ומוערך בכל רחבי העולם במונחים של חומרי גלם והן מקור גיאוגרפי.... [-]


מאסטר באמנויות קולינריות וניהול מטבח

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
בקמפוס תכנית מלאה 8 - 14 חודשים September 2019 ספרד Barcelona

הסמכה של EUHT STPOL ו "קרן ג 'ורונה האוניברסיטה: חדשנות והכשרה" (ההסמכה המוכרת על ידי שני המוסדות ועל ידי המגזר מלון הודות הארוך שלה [+]

הכשרה

הסמכה מטעם ה- EUHT STPOL ו"הקרן האוניברסיטאית של גרונה: חדשנות והכשרה "(הסמכה המוכרת על ידי שני המוסדות ועל ידי מגזר המלונות בזכות הרקע הארוך והיוקרה הגדולה).

משך

שמונה חודשים בבית הספר למלונאות 3-6 חודשים של התמחות בתעשייה בתחום (60 ECTS).

שפת ההוראה

המאסטר יש מהדורה אנגלית מהדורה ספרדית כך התלמיד יכול לבחור בהתאם העדפת השפה שלה.

מתודולוגיה

הקורס מחולק בין כיתות תיאורטיות, סדנאות מעשיות, תרגול בפועל של בית הספר והתמחות בתעשייה בכמה מהמסעדות הטובות ביותר בעולם (כולל מסעדת כוכב מישלן).... [-]


מגיסטר בכלכלה וניהול: ניהול מערכות מזון

University of Bologna
בקמפוס תכנית מלאה 2 שנים September 2019 איטליה Forli

מזון מערכת ניהול (FoodSys) היא 2 שנים מחזור 2 תוכנית הלימודים לגמרי לימד באנגלית מעוצב באופן ייחודי עם גישה בין תחומית ופרספקטיבה בינלאומית. [+]

מזון מערכת ניהול (FoodSys) היא 2 שנים מחזור 2 תוכנית הלימודים לגמרי לימד באנגלית מעוצב באופן ייחודי עם גישה בין תחומית ופרספקטיבה בינלאומית. התוכנית מתבססת על הקשר בין תחומי ידע שונים לבין מצבים ניהוליים אמיתיים לפיתוח מקבלי החלטות ומנהלים פרו-אקטיביים בעלי מיומנויות כמותיות ואנליטיות מתקדמות, המצליחות בארגונים הנוגעים למערכות האגרו-מזון. יכולות ספציפיות כוללות ידע של אגרו מזון, כלכלה סביבתית, לוגיסטיקה עסקית וניהול שרשרת האספקה ​​מזון, ניהול איכות המזון, שיווק מזון בינלאומי, מזון וכלכלה חקלאית ומדיניות, יחסים בינלאומיים וניהול פרויקטים.... [-]


תואר שני בניהול בתי מלון ועסקי קייטרינג - באינטרנט

Universidad Católica San Antonio de Murcia
מקוונים תכנית מלאה תכנית חלקית 1 שנה November 2019 ספרד Spain Online + 1 more

על פי הגיליון האחרון של ברומטר התיירות העולמי UNWTO, ב 2014, כניסות התיירים הבינלאומיים הסתכמו 1138 מיליון, גידול של 4.7% לעומת השנה הקודמת. [+]

סקירה לערוץ: באינטרנט התחל: נובמבר משך: 1 שנת הלימודים זיכויי ECTS: 60 במאי: Ginesa מרטינז דל Vas Presentación

על פי הגיליון האחרון של ברומטר התיירות העולמי UNWTO, ב 2014, כניסות התיירים הבינלאומיים הסתכמו 1138 מיליון, גידול של 4.7% לעומת השנה הקודמת.

"בשנים האחרונות, תיירות הוכיחה להיות מפתיע חזק וקשוח ועם יכולת מצוינת לתרום בפעילות כלכלית התאוששות כלכלית, שכן הוא מייצר אלף מיליון דולרים ביצוא וליצור מיליוני מקומות עבודה. זה קרה ב יעדים ברחבי העולם, אך במיוחד באירופה, כמו באזור שואף לבסס היציאה שלה מאחת התקופות הכלכליות הגרועות בתולדותיה, "אמר טאלב ריפעי, מזכ"ל ארגון הסחר העולמי, על פתיחת ספרד של פורום התיירות העולמית במדריד. ... [-]


תואר שני באונולוגיה וגידול גפנים

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
בקמפוס תכנית מלאה 2 שנים October 2019 פורטוגל Vila Real

המטרות העיקריות של התואר השני באונולוגיה וגידול גפנים הן: הכשרה מתקדמת, השלמה וחידוש המחזור הראשון; פיתוח מיומנויות מצוינות מדעיות, טכנולוגיות ומקצועיות; שיפור יכולת ההתערבות בתחום היין; יכולת לתכנן, לחדש ולהעריך טכניקות ותהליכים חדשים או לשפר את ההליכים בשימוש; מנגנונים לניתוח קריטי המבוססים על ההקשר הוויטיויני תרבותי; התקדמות בהתהוות ועדכון הידע והמיומנויות. [+]

המטרות העיקריות של התואר השני באונולוגיה וגידול גפנים הן:

הכשרה מתקדמת, השלמה וחידוש המחזור הראשון;פיתוח מיומנויות מצוינות מדעיות, טכנולוגיות ומקצועיות;שיפור יכולת ההתערבות בתחום היין;יכולת לתכנן, לחדש ולהעריך טכניקות ותהליכים חדשים או לשפר את ההליכים בשימוש;מנגנונים לניתוח קריטי המבוססים על ההקשר הוויטיויני תרבותי;התקדמות בהתהוות ועדכון הידע והמיומנויות.

לוח זמנים

רוב שעות ההתקשרות מרוכזות בימי שישי ושבת (למעט יחידות הבחירה והמדע) .הסדרת קורס המאסטר (מחזור 2) באונולוגיה וגידול גפנים שפורסם בצורה של הודעה מס '14407, ב Diário da República, סדרה 2, של דצמבר 9, 2015.... [-]