חיפוש ללימודי מזון ומשקאות

מצא את התואר השני שלך במנהל עסקים כאן!

לימודי מזון ומשקאות

לאחר שתשלים את התואר הראשון שלך, אתה יכול גם להתחיל את הקריירה שלך או לבחור להמשיך את לימודיך ידי להרוויח תואר שני. האפשרות האחרונה מאפשרת לך להתכונן קריירה מתקדמת יותר ולקפוץ יותר קדימה מאשר אם החל לעבוד מייד.

מהו שני בלימודי מזון ומשקאות? שדה זה מתמקד בהכנה והשירות של מזון. סטודנטים לקחת קורסים המכינים להם להבין את הפעילות בעסק מסעדה או קייטרינג להיכנס עמדה של מנהיגות מוסד כזה. קורסים לכוון את העדשה גם בצד המדיניות של מחקרי מזון ומשקאות אם התלמיד מעוניין יותר להיות לפועל מזון ובטיחות או מפקח. התכנית ללימודי מזון ומשקאות בדרך כלל אינה כוללת בתחום הקולינארי.

צבירה של שני בלימודי מזון ומשקאות הטבות לסטודנטים בכך שהוא מסייע להם לפתח את כישורי הניהול והתקשורת הדרושים להם לשגשג.מחזיק תואר מתקדם עשוי גם לאפשר בוגרים להרוויח משכורת גבוהה יותר ברגע שהם נכנסים דרכם.

ישנם משתנים רבים אשר משפיעים על עלות מרוויח שני בלימודי מזון ומשקאות. אתה חייב לחקור את התוכנית ספר מסוים לפני להרשם להבין מה שכר הלימוד יהיה ומה עמלות אחרות אתה תהיה אחראי.

קריירה לרשות בוגרת לימודי מזון ומשקאות הן רבות. בעיקרו של דבר, הם יכולים להיכנס לכל תפקיד ניהולי בתחומי אירוח השירות או מזון מזון. אלה כוללים מפעילים, מנהלי מסעדות או קייטרינג, מומחי מלאי, ומנהלים עוזרים. כמו כן ניתן לעבוד תברואה ובטיחות על ידי הפיכתו מומחה תברואה או מפקח בריאות.

קח את הצעד הבא לקראת הקריירה שלך על ידי להירשם בתכנית מזון ומחקרים משקים.חיפוש עבור התוכנית שלך למטה יש לפנות ישירות למשרד הקבלה של בית הספר על פי בחירתך על ידי מילוי טופס הפנייה.

קרא יותר

תואר שני בניהול בתי מלון וקייטרינג (ברצלונה)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
בקמפוס תכנית מלאה April 2018 ספרד ברצלונה מדריד

המאסטר בניהול בתים ושיקום, שמטרתה להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אך מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות במגזר זה גלובליזציה ודינמית, ולא לייתר את ההשפעה של טכנולוגיות חדשות. [+]

שני בניהול בתים ושיקום

המאסטר בניהול בתים ושיקום, שמטרתה להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אך מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות במגזר זה גלובליזציה ודינמית, ולא לייתר את ההשפעה של טכנולוגיות חדשות.

למה ללמוד את המורה:

ניהול הכנסות, אשר נלמד באמצעות משחק עסקים. תחום מסוים זה של שיווק מלון פיתח נרחב בתחום זה באמצעות מיושם באמצעות חזון משחק עסקים. מאסטר זה עשוי להילקח במדריד או ברצלונה שיטות משולבות: המרכיב התיאורטי של הנושאים להחיל שפותחו בכיתה, אבל ביצוע הוא נוהג עסקי שיתופי. פרקטיקות מקצועיות. מאסטר מציע את האפשרות של ניסיון בעבודה בתחומי ניהול של רשתות בתי מלון וחברות קייטרינג של. הוא כולל סדרה של פגישות עם מנהלי בתי מלון, הקייטרינג ויועצי תיירות בינלאומיים. Ostelea הוא חבר של האגודה הספרדית של דירקטורים ונושאי משרה מלון (AEDH). שיטת מקרה: שיטת התיקים מאפשרת לתלמיד הכי שיטתי קבלת החלטות שלה תהליך דרך הדיון של מקרים בפועל של חברות תיירות. חלק מהמקרים, כי הם עובדים הם: אל בולי וריאנאייר. נוכחות בתערוכות: תלמידים לומדים בבית ספר ירידי סחר כגון Alimentaria (ברצלונה), נחשבו לאחד הירידים של ענף המזון החשוב בעולם; או IBTM (ברצלונה), אחד מהמנהיגים בתיירות עסקית. מטרות ... [-]

שני בניהול מזון ומשקאות

Rome Business School
בקמפוס תכנית מלאה 1 שנה March 2018 איטליה רומא

מנהל בית הספר לעסקים של רומא במינהל מזון ומשקאות מציע הכשרה ניהולית כללית בשילוב עם יכולות ייצור ייחודיות שרשרת, כדי לייצר אנשי מקצוע מומחים המסוגלים להתמודד עם האתגרים של תעשיית המזון והמשקאות בהקשר בינלאומי רב תרבותי. [+]

ציפור קדומה: 10% הנחה אם אתה רשום לפני דצמבר ה -11!

הדרכה מצוינות, התמחות בתשלום, שירות קריירה, רשתות בינלאומיות ויתרונות רבים אחרים לפיתוח המקצועי ואישי שלך. נוסחאות הוראה לכל דרישה. תאריך התחלה: בכל שנה, במרץ ובאוקטובר

קורס המנהלים של בית הספר לעסקים של רומא במנהל המזון והמשקאות מציע הכשרה ניהולית כוללת בשילוב עם יכולות ייצור ייחודיות, כדי לייצר אנשי מקצוע מומחים המסוגלים להתמודד עם האתגרים של תעשיית המזון והמשקאות בהקשר בינלאומי ורב-תרבותי.... [-]


Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
בקמפוס תכנית מלאה 6 חודשים October 2018 איטליה איטליה באינטרנט

[+]

התואר שני לימודי מזון ומשקאות . מאפה לחם בקבלה עשיית גלידה יַיִן מִסעָדָה מוצרי מזון ניהול מזון ומשקאות Certificatioin חלאל - בישול למוסלמים [-]

מאסטר בגידול גפנים ובאנולוגיה

Georgian Technical University
בקמפוס תכנית מלאה 2 שנים October 2018 גאורגיה טביליסי

לאחר סיום הלימודים, עם הידע הנרכש וההסמכה המוענקת, אדם יוכל לעבוד במגזר הפרטי, ארגונים ממשלתיים ולא ממשלתיים כגון חברות יין, חברות ענבים, יינות נוצצים ומשקאות מזוקקים, מעבדות, עמלות טעימות, אסוציאציות עובדת בתחום גידולי ענבים ואנולוגיה, משרד החקלאות והסוכנויות הקשורות אליו. [+]

מטרות תכנית כדי להכין את enologist בהתאם לדרישות שוק העבודה, אשר יהיה תחרותי, כמעט מוכווני ומוכן לעמוד בציפיות הגבוהות ביותר של תעשיית היין. לרכוש לתלמידים את הידע התיאורטי הנדרש ואת המיומנות המעשית. כדי להציג לתלמידים את העולם של ענבים גדל, יין עושה, יין הערכה ויין העסק. כדי ללמד את הטכניקות הקיימות, לתת מידע על שיטות מודרניות, חידושים בשימוש בעת ניהול כרם יקב. כדי להסביר את החשיבות של טכניקות גפנים ספציפיים ביצירת יינות עם טעם טוב ארומה. כדי לספק את החוויה לתלמידים מפתחת מיומנויות רלוונטיות בשיטות הקיימות לקציר ענבים ועיבוד ענבים ליין בכרם מסחרי ו / או יקב. כדי להפוך לתלמידים מכירים מיומנויות אנליטיות נפוצות, המשמשים במעבדה היין. תיאור תכנית ... [-]

הגסטרונומיה וניהול קולינרית - בי"ס למנהל אירוח ותיירות

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
בקמפוס תכנית מלאה March 2018 פרו לימה

UPC מציע גסטרונומיה קריירה וניהול קולינרי, עם המשימה להכשיר אנשי מקצוע שלמים וחדשניים להוביל לפיתוח קולינרית גסטרונומית קיימא, אשר לתכנן ולנהל פרויקטים גסטרונומי רווחיים מבחינה כלכלית ולאמן שפים ויזמים הטובים, לתת להם את הכלים צורך לייצג זהות קולינרית שלנו וליצור סגנונות משלהם עם טיעונים מוצקים. [+]

UPC מציע גסטרונומיה קריירה וניהול קולינרי, עם המשימה להכשיר אנשי מקצוע שלמים וחדשניים להוביל לפיתוח קולינרית גסטרונומית קיימא, אשר לתכנן ולנהל פרויקטים גסטרונומי רווחיים מבחינה כלכלית ולאמן שפים ויזמים הטובים, לתת להם את הכלים צורך לייצג זהות קולינרית שלנו וליצור סגנונות משלהם עם טיעונים מוצקים. בהתבסס על רשת מבודלת והוראה ואישית, בהשתתפות מומחים מקומיים ובינלאומיים, תכנית זו יש גישה רבה תחומית, המטפל בתחומים שונים של מחקר הקשורים באמנות בישול. זה כרוך בתחומים שונים: החל המחקר, המדע, ניתוח של התרבות וההיסטוריה שלנו לשימושים וטכניקות להגדיר מגמות בינלאומיות. ... [-]


תואר שני ניסיון פרויקט עיצוב מזון

IED – Istituto Europeo di Design Rome
בקמפוס תכנית מלאה 6 חודשים January 2018 איטליה רומא

הקורס נועד להכשיר מעצבים שיש להם את הכישורים הקריטיים-עיצוב כדי להיות מסוגל לנהל באופן עצמאי את היחסים המקצועיים והניהוליים, לפתח את הנטייה הקובע חדשנות בהגדרת חזונות שונים של מערכות שבהן אנו פועלים. להיות הדמות של המעצב באבולוציה מתמשכת, מעצב המזון חייב לרכוש את הידע שיאפשר לו את הגמישות להתמודד עם שדות עיצוב שונים אך רציפים, שבו ליישם כישורי העיצוב שלהם, עם דגש מיוחד על המעורבים משתמש בהגדרת נתיבים הצרכים והציפיות. [+]

תכנית זו 'למדה באיטלקית

מי צריך להשתתף:

הקורס פתוח למי הנמצאים ברשותו של הכותרת של מחקר אקדמי של רמה ראשונה, שנמשך שלוש שנים לפחות בתחומים הקשורים אדריכלות, לעצב, עיצוב פנים, תקשורת חזותית, מדעי המזון או בתחומים קשורים אחרים התייחס בקורס. זה יהיה לאמת את היכולת להתמודד הן פעילויות ספקולטיבי עצמאי כי המבצעת.

הקורס כולל קורס עיוני ומעשי המערבת תלמידים במחקר עיצוב פרקטי. המאסטר מספק סימולציות פרויקטים ספציפיים בשיתוף עם סוכנויות וחברות פרטיות, שבו ליישם עקרונות תיאורטיים, טכניקות, כלים ומתודולוגיות שנרכשו במהלך הקורס.... [-]


שני הגסטרונומיה וניהול הקולינרי

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
בקמפוס תכנית מלאה 5 חודשים September 2018 ספרד קאסטיון

מאסטר זה מציע הכולל טבילה המטבח מהיום לעשות קפיצה איכותית בקריירה שלך. אני מסוגל ליצור הצעה יצירתית ורווחית, לא רק לבישול אלא גם ממתקים ומאפה. [+]

הכולל טבילה המטבח

מאסטר זה מציע הכולל טבילה המטבח מהיום לעשות קפיצה איכותית בקריירה שלך. אני מסוגל ליצור הצעה יצירתית ורווחית, לא רק לבישול אלא גם ממתקים ומאפה.

התוכנית היא 5 חודשים תושלם עם 530 שעות של התמחות, בין היתר, את המסעדות הטובות הצוות הקולינרי שלנו.

התלמיד, הכוכב

יש לנו מומחי המוצר הטובים ביותר, טכנית, החדשנות חדשנית ומגמות במטבח. אתה יכול ללמוד לצד רב מהשפים הבינלאומיים ההתייחסות הוא חלק צוות הקולינרי שלנו.... [-]


Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
בקמפוס תכנית מלאה 11 חודשים February 2018 איטליה פלורנס

[+]

המשתתפים זוכים למומחיות בתחומי המותג והניהול למגוון רחב של תחרויות שונות.

[-]

תואר שני בניהול בתי מלון וקייטרינג - במשרה מלאה

OSTELEA | Distancia
לימודים משולבים, מקוונים ובקמפוס תכנית מלאה 1 שנה May 2018 ספרד מדריד ברצלונה + 1 more

המאסטר בניהול Hospitality ושיקום, שמטרתו להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אבל מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות בתוך המגזר הזה גלובלי ודינאמי, לא לייתר את ההשפעה של טכנולוגיות חדשות. [+]

El שני בניהול Hospitality ושיקום, שמטרתה להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אך מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות בתוך מגזר גלובלי ודינמי, לא לייתר ההשפעה של טכנולוגיות חדשות.

למה ללמוד את המורה:

כישורי ניהול

סדרה של פגישות עם מנהלי בתי מלון, חברות קייטרינג, ויועצי תיירות בינלאומיים. ניסיון ניהול: לתלמידים לפתח מיומנויות בסיסיות לניהול פרויקטים ביעילות, "Soft Skills". Case שיטה: שיטת המקרה מאפשרת לתלמידים כדי לשפר את החליט באופן שיטתי - תהליך הקבלה דרך העיסוק בתיקים בפועל של חברות תיירות. בנוסף, מתודולוגיה זו מאפשרת לפתח מיומנויות אחרות כגון יצירתיות, מיומנויות חשיבה אנליטית, בעל פה תקשורת בכתב ובעל כישורים בינאישיים. חלק מהמקרים עבד במהדורות הקודמות של התוכנית הזאת כבר El Bulli ו- ריאנאייר. דגש מיוחד על ניהול הכנסות, למד דרך משחק עסקים. תחום מסוים זה של שיווק מלון פיתח נרחב בתחום זה באמצעות מיושם באמצעות חזון משחק עסקים. כנסים חודשיים עם מנהלי מחלקות או מנכ"לים שונים של חברות המייצגות את המגזר. תכנית לפיתוח כישורי ניהול: תכנית פיתוח מיומנויות תיירות (TSDP). ... [-]

שני בניהול מזון ומשקאות

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
בקמפוס תכנית מלאה 8 - 14 חודשים September 2018 ספרד ברצלונה

שני בניהול מזון ומשקאות על ידי דיפלומה EUHT StPOL ו המתמחות בניהול מזון ומשקאות בהסכמה עם אוניברסיטת קרן לגרונה: חדשנות והכשרה [+]

עובדות מפתח

מלבד תוכנית הלימודים האקדמית 60-ECTS העסקית שלה, היא מציעה מודול אינדוקציה מקצועי ייחודי שבו התלמידים מבלים תקופה של 4 שבועות בתכנית מעשית בבית הספר של בית הספר.

עם ההכשרה שלנו, אנו מעסיקים את התלמידים בהפעלת פתרון בעיות אישי, טכני ומקצועי. אנחנו מכינים אותם למנהיגות דינמית שהם יצטרכו לממש כמנהלי חברות.

אצלנו הם לומדים לקבל החלטות באופן עצמאי, אובייקטיבי ושיטתי. זה יבוא לידי ביטוי בתוצאות החברתיות והכלכליות הסופיות של כל שנה בחברה שבה הם עובדים.... [-]


מאסטר ההנהלה בניהול מלון

Ostelea Marroco
בקמפוס תכנית מלאה 1 שנה October 2018 מרוקו רבאט

תכנית מאסטר ההנהלה בניהול לניהול מלונאות המסעדה פותחה בשיתוף עם השחקנים המבצעיים ומוסדיים במגזר מנת לספק מענה לבעיות הקשורות להתפתחות והצמיחה של המגזר מחד, ואת הצרכים של שוק העבודה, מאידך גיסא. [+]

מצגת

בהקשר גלובלי ומתפתח, מאסטר ההנהלה בניהול Hospitality

הכשרה זו מתמקדת בניהול ובקרה של מאפיינים מבניים של יחידות הייצור של החברה, בין אם מדובר בראייה לאומית או בינלאומית.

Watchwords: אפקטיביות קבלת החלטות ושימוש הפעיל של טכנולוגיות חדשות.

תוכנית מאסטרס הפועל בניהול Hospitality

מטרות

המאסטר ההנהלה בניהול Hospitality

בסוף המסע שלך, ניתן מנהלים עם כישורים, יכולות וערכים כדלקמן:

... [-]

תואר שני בניהול אוכל ויין (רומא) - נתיב באיטלקית

Il Sole 24 ORE Business School
בקמפוס תכנית מלאה 11 חודשים October 2018 איטליה רומא

המאסטרים של עפרות 24 הספר לעסקי Food & Wine Il Sole נועדו להכשיר פרופילי עבודה טכנית חדשים ועל מנהלי אוכל ויין עם הבנה מעמיקה של התהליכים בתעשיית התעשייה ומזון. [+]

המאסטרים של עפרות 24 הספר לעסקי Food & Wine Il Sole נועדו להכשיר פרופילי עבודה טכנית חדשים ועל מנהלי אוכל ויין עם הבנה מעמיקה של התהליכים בתעשיית התעשייה ומזון.

מבנה

המאסטר Food & Wine הניהול במשרה מלאה, מספר מוגבל ונוכחות חובה, יש משך זמן של 11 חודשים:

5 חודשים הדרכה בכיתה במשרה מלאה התמחות 6 חודשים במתקנים של תעשיית היין ואוכל תוכנית

התכנית בכיתה מחולקת כאמור שאלת עיקריו:

יסודות של ניהול: אלמנטים של ניהול כלכלה ועסקים עקרונות בסיסיים של תזונה תורת התזונה האוכל והיין ומערכת האגרו מזון וניהול כלכלת חברת מזון שיווק, תקשורת ופיתוח עסקי בתחום המזון והיין אסטרטגיות התאמה לשוק בינלאומי. דגש על מדינות אסיה, אפריקה, ארה"ב כישורים טכניים וניהוליים תקין מזון וניהול הסיכונים ההשקה מזניקה אוכל ויין. ... [-]

תואר שני בעיצוב מזון

Scuola Politecnica di Design SPD
בקמפוס תכנית מלאה 12 חודשים March 2018 איטליה מילאן

מאסטר במזון עיצוב מפתחת מיומנויות הנחוצות כדי שהסוחר יכול להיכנס למגזר עיצוב מזון, שוק שהולך וגדל, ושבו איטליה היא התייחסות. כמובן נועד בוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע עם ניסיון בשוק. התכנית מתמקדת בתעשיית המזון ומתודולוגיות. [+]

מאסטר בעיצוב מזון נותן המקצועי את האפשרות של פיתוח הכישורים הדרושים כדי להיכנס ולהציע תרומה חדשנית בתחום המזון שגדלה כל הזמן ושבו איטליה היא המדינה של התייחסות.

הקורס מיועד לא רק לבוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע שכבר עובדים בשוק הממשל והניהול. התכנית מפנה את המיקוד שלה] בתחום המזון ומתודולוגיות. האיחוד בין אוכל ועיצוב, נולד חדש מקצועי - מעצב מזון - שהוא מסוגל לעבוד עם: - תהליכים, שיטות וסביבות שבן מוצרי מזון מיוצרים, להפיץ ונצרכו; - מזון מנקודת המבט האסתטי, תקשורתי ונציג; - ציוד וכלים המשמש בהכנה והצריכה של מזון; - פעילויות תקשורת כדי לקדם את מוצרי מזון.... [-]


הכל כלול תוכנית מאסטר במטבח האיטלקי

Manuelina Culinary
בקמפוס תכנית מלאה 5 שבועות April 2018 איטליה ברשיה

תוכנית האב שלנו היא תוכנית הקולינרי הקצר ביותר המקיף מחוץ לאיטליה. סטודנטים ומקצוענים קולינריים מקבלים נקודת מבט על המטבח האיטלקי האזורי כי ניתן ליישם ביעילות ופשוט בכל תחומי העולם. זה לוקח מבט מעמיק על חומרי הגלם הדרושים כדי לבצע תפריטים מלאים הולך הרבה מעבר לחזרה מתכון פשוט שאנחנו רואים ברוב בתי הספר. [+]

סקירה כוללת

תוכנית האב שלנו היא תוכנית הקולינרי הקצר ביותר המקיף מחוץ לאיטליה. סטודנטים ומקצוענים קולינריים מקבלים נקודת מבט על המטבח האיטלקי האזורי כי ניתן ליישם ביעילות ופשוט בכל תחומי העולם. זה לוקח מבט מעמיק על חומרי הגלם הדרושים כדי לבצע תפריטים מלאים הולך הרבה מעבר לחזרה מתכון פשוט שאנחנו רואים ברוב בתי הספר. תוכנית זו משלבת הן הדגמה על הידיים על שיטות להציג את המטבח האיטלקי האזורי המסורתי האזורי ומרכזי על עקרונות היסוד של טעמים מנוגדים, צבע, טכניקה וערך תזונתי במטבח, וחשוב יותר, נותן לכל המשתתפים את ההזדמנות לראות וטעם , ואת היכולת לפתח ולהתפתח הטכניקה האישית שלהם. תוכנית זו מכסה את כל ההיבטים של המטבח האיטלקי, כולל פסטה וריזוטו, מאפים וקינוחים, ג'לטו, מוצרים מרפא ומשומר, וכן קורסים עיקריים איטלקית, עם ניתוח מעמיק על טכניקות מתקדמות, כימיה מדע מאחורי כל רכיב.... [-]


מאסטר של פילוסופיה (מחקרי מזון)

Taylor’s University
בקמפוס תכנית מלאה תכנית חלקית 18 - 30 חודשים הרשמה פתוחה מלזיה Subang ג'איה + 1 more

המאסטר לפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח בוגרים לתוך אנשי מקצוע מוכשרים שבקיאים בתחום למדעי מזון. [+]

הכרה כפולה והסמכה על ידי

המאסטר לפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח בוגרים לתוך אנשי מקצוע מוכשרים שבקיאים בתחום למדעי מזון. כדי להשיג זאת, ז'אן ז'ורס טולוז ובאונ' של טיילור (UT2J) עצב תכנית לימודים מקיפים שכולל מיומנויות מחקר, אנתרופולוגיה וסוציולוגיה של מזון, הבנה של תרבויות מזון השונה, מגמות מזון התחזית עסקית, בעיות-פוליטיות חברתיות על תזונת מזון ובריאות הציבור ועוד.

Advantage תוכנית... [-]