חיפוש ללימודי מזון ומשקאות

מצא את התואר השני שלך במנהל עסקים כאן!

לימודי מזון ומשקאות

לאחר שתשלים את התואר הראשון שלך, אתה יכול גם להתחיל את הקריירה שלך או לבחור להמשיך את לימודיך ידי להרוויח תואר שני. האפשרות האחרונה מאפשרת לך להתכונן קריירה מתקדמת יותר ולקפוץ יותר קדימה מאשר אם החל לעבוד מייד.

מהו שני בלימודי מזון ומשקאות? שדה זה מתמקד בהכנה והשירות של מזון. סטודנטים לקחת קורסים המכינים להם להבין את הפעילות בעסק מסעדה או קייטרינג להיכנס עמדה של מנהיגות מוסד כזה. קורסים לכוון את העדשה גם בצד המדיניות של מחקרי מזון ומשקאות אם התלמיד מעוניין יותר להיות לפועל מזון ובטיחות או מפקח. התכנית ללימודי מזון ומשקאות בדרך כלל אינה כוללת בתחום הקולינארי.

צבירה של שני בלימודי מזון ומשקאות הטבות לסטודנטים בכך שהוא מסייע להם לפתח את כישורי הניהול והתקשורת הדרושים להם לשגשג.מחזיק תואר מתקדם עשוי גם לאפשר בוגרים להרוויח משכורת גבוהה יותר ברגע שהם נכנסים דרכם.

ישנם משתנים רבים אשר משפיעים על עלות מרוויח שני בלימודי מזון ומשקאות. אתה חייב לחקור את התוכנית ספר מסוים לפני להרשם להבין מה שכר הלימוד יהיה ומה עמלות אחרות אתה תהיה אחראי.

קריירה לרשות בוגרת לימודי מזון ומשקאות הן רבות. בעיקרו של דבר, הם יכולים להיכנס לכל תפקיד ניהולי בתחומי אירוח השירות או מזון מזון. אלה כוללים מפעילים, מנהלי מסעדות או קייטרינג, מומחי מלאי, ומנהלים עוזרים. כמו כן ניתן לעבוד תברואה ובטיחות על ידי הפיכתו מומחה תברואה או מפקח בריאות.

קח את הצעד הבא לקראת הקריירה שלך על ידי להירשם בתכנית מזון ומחקרים משקים.חיפוש עבור התוכנית שלך למטה יש לפנות ישירות למשרד הקבלה של בית הספר על פי בחירתך על ידי מילוי טופס הפנייה.

קרא יותר

שתי חברות קייטרינג (מדריד)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
בקמפוס תכנית חלקית April 2018 ספרד מדריד ברצלונה

המאסטר בניהול בתי מלון וניהול מזון ומשקאות שמטרתו להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח. [+]

התואר שני לימודי מזון ומשקאות . שני שיקום במנהל עסקים המאסטר בניהול בתי מלון וניהול מזון ומשקאות שמטרתו להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח. למה ללמוד את המורה: ניהול הכנסות נלמד באמצעות משחק עסקים. תחום מסוים זה של שיווק מלון פיתח נרחב בתחום זה באמצעות מיושם באמצעות חזון משחק עסקים. מאסטר זה נלמד מדריד וברצלונה רשת: תלמידי התואר השני יכולים להשתתף במחזור אחרי העבודה, פעילות שמחברת אותם עם העולם העסקי באמצעות פגישות עם יזמים. הם יכולים גם להשתתף במחזור של פגישות עם מנהלי בתי מלון וחברות קייטרינג, ויועצי תיירות בינלאומיים. מחזור אימון: תלמידי התואר השני יכולים להשתתף באימון Ostelea מחזור, המשלבים מפגשים קבוצתיים בתחומים שונים, כגון אימון רגשי או אימון משפחה. השתתפות בירידי סחר: תלמידי התואר השני יכול להשתתף ירידים שונים, כגון מזון או IBTM. פרקטיקות מקצועיות. מאסטר מציע את האפשרות של ניסיון בעבודה בתחומי ניהול של רשתות בתי מלון וחברות קייטרינג של. הוא כולל סדרה של פגישות עם מנהלי בתי מלון וחברות מסעדה. מטרות המאסטר בניהול בתי ושיקום יאפשר לך: יודע ענף המלונאות וקייטרינג לבנות בסיס חזק של ידע של תעשיית התיירות בפרספקטיבה בינלאומית ותמיד מהגישה הניהול. סקירה מנהלי רכבת אוריינטציה לניהול עסקי של חברות תיירות תוכל לקבל את התוצאות הצפויות בעולם. תוכניות פיתוח אסטרטגיות להציג את המפתחות לפיתוח תוכניות אסטרטגיות ויישומם למלונאי פעולה מיידיים ושיקום של סביבות לאומיות ובינלאומיות. חדשנות וניהול בר קיימא לפתח את היכולת ליצירתיות וחדשנות בעסקי המלונאות והניהול בר הקיימא שלה באמצעות הכשרה מקיפה ומקצועית, במוקדמות משתתפים לנקיטת עמדות בבתי מלון. ניהול אימונים לפתח את הכישורים של גלובלי חברות... [-]

תואר שני בעיצוב מזון

Scuola Politecnica di Design SPD
בקמפוס תכנית מלאה 12 חודשים March 2018 איטליה מילאן

מאסטר במזון עיצוב מפתחת מיומנויות הנחוצות כדי שהסוחר יכול להיכנס למגזר עיצוב מזון, שוק שהולך וגדל, ושבו איטליה היא התייחסות. כמובן נועד בוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע עם ניסיון בשוק. התכנית מתמקדת בתעשיית המזון ומתודולוגיות. [+]

מאסטר בעיצוב מזון נותן המקצועי את האפשרות של פיתוח הכישורים הדרושים כדי להיכנס ולהציע תרומה חדשנית בתחום המזון שגדלה כל הזמן ושבו איטליה היא המדינה של התייחסות. הקורס מיועד לא רק לבוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע שכבר עובדים בשוק הממשל והניהול. התכנית מפנה את המיקוד שלה] בתחום המזון ומתודולוגיות. האיחוד בין אוכל ועיצוב, נולד חדש מקצועי - מעצב מזון - שהוא מסוגל לעבוד עם: - תהליכים, שיטות וסביבות שבן מוצרי מזון מיוצרים, להפיץ ונצרכו; - מזון מנקודת המבט האסתטי, תקשורתי ונציג; - ציוד וכלים המשמש בהכנה והצריכה של מזון; - פעילויות תקשורת כדי לקדם את מוצרי מזון. ההוראה של תכנית האב כוללת, בנוסף לשיעורים, סדנאות והרצאות עם אנשי מקצוע בענף חקלאות מזון והעיצוב: יזמים, מנהלים, עיתונאים, מבקרי אוכל, אדריכלים, מעצבים ושפים. תלמידים יבקרו גם חברות בתעשייה, חנויות קונספט (חנויות קונספט), תערוכות ואירועים קולינריים. עם השלמת המהלך, סיפק התמחות 3 חודשים בחברות, סוכנויות או מוסדות של מגזר המזון. כניסה מאסטר הוא לבוגרים איטלקים וזרים בתחומי מדויקים, אנושי, מדעי ואמנותי. מספר מוגבל של מקומות. גישה היא באמצעות תהליך בחירה המעריך קורות חיים של המועמד ותיק כמו גם ראיון. משך נוכחות היא חובה. החל מרס 2016 עם השלמת מרס בשנה הבאה. הם סיפקו 580 שעות של כיתה והתמחות של התמחות של שלושה חודשים: כולל של 1500 שעות הכוללות שיעורים, הרצאות, פרויקטים, ביקורים והדרכה. STAGE בסוף התכנית הדידקטית, בוגרים יהיו מסוגלים לעשות התמחות של שלושה חודשים בחברות, סוכנויות או מוסדות של מגזר המזון. שפה מאסטר נלמד באנגלית תעודה אחרי שהתגברתי על המבחן הסופי, הסטודנט יקבל תואר של אוניברסיטת מאסטר שהונפק על... [-]

מאסטר של פילוסופיה (מחקרי מזון)

Taylor’s University
בקמפוס תכנית מלאה תכנית חלקית 18 - 30 חודשים הרשמה פתוחה מלזיה Subang ג'איה + 1 more

המאסטר לפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח בוגרים לתוך אנשי מקצוע מוכשרים שבקיאים בתחום למדעי מזון. [+]

התואר שני לימודי מזון ומשקאות . הכרה כפולה והסמכה על ידי המאסטר לפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח בוגרים לתוך אנשי מקצוע מוכשרים שבקיאים בתחום למדעי מזון. כדי להשיג זאת, ז'אן ז'ורס טולוז ובאונ' של טיילור (UT2J) עצב תכנית לימודים מקיפים שכולל מיומנויות מחקר, אנתרופולוגיה וסוציולוגיה של מזון, הבנה של תרבויות מזון השונה, מגמות מזון התחזית עסקית, בעיות-פוליטיות חברתיות על תזונת מזון ובריאות הציבור ועוד. Advantage תוכנית האוניברסיטה המלזית רק עם 'יו"ר ללימודי מזון: מזון, תרבויות ובריאות' - פרופ 'ד"ר ז'אן פייר פאולין. הוא שומר דגש בלימודי מזון, תורם תוכניות אקדמיות ומספק ייעוץ לסטודנטים ואנשי סגל. A-אנתרופולוג חברתי צרפתי, פרופ 'ד"ר יש פאולין קריירה ארוכה ומוצלחת בתחום לימודי מזון וחינוך אירוח בשני החיים אקדמיים ובינלאומיים. הוא פרסם ספרים רבים, פרקים מתוך ספרים ומאמרים, וכן מרכזיים נמסר פעיל ומצגות כנס ברחבי העולם בנושאים כגון סוציולוגיה מזון, מורשת מזון ושיטות תיירות. התוכנית ללימודי מזון רק להציע תוכנית מחקר שדה גלובל (GRP) אשר מספקת את ההזדמנות לביצוע עבודת שטח בחו"ל. לתלמידים יש הזדמנות המרגשת לנהל עבודת מחקר לתזה שלהם בחו"ל אם היא ממוקדת על נושא מזון מסוים הקשורה למדינה מסוימת במשך 3 - 6 חודשים. בחר מתוך רשת בינלאומית של האוניברסיטאות שותף למחקר במדינות כמו צרפת, ספרד, איטליה, הונג קונג ויפן. זה יספק לתלמידים עם ניסיון במחקר מקיף יותר כפי שהוא אינטראקציה עם תרבות אחרת, יוצרים נקודות מבט שונות של נושאים הגלובליים ועוסקים באופן פעיל עם הקהילה העולמית. תכנית לימודים בינלאומיים. תכנית הטבילה הגלובלית מזון ותרבות (GIF) מוטמעת מודול תרבויות המזון העולמי, מחייב סטודנטים לבלות שבועות נסיעה דרך שוויץ וצרפת. תלמידים יסיירו שחקנים מרכזיים... [-]

הגסטרונומיה וניהול קולינרית - בי"ס למנהל אירוח ותיירות

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
בקמפוס תכנית מלאה March 2018 פרו לימה

UPC מציע גסטרונומיה קריירה וניהול קולינרי, עם המשימה להכשיר אנשי מקצוע שלמים וחדשניים להוביל לפיתוח קולינרית גסטרונומית קיימא, אשר לתכנן ולנהל פרויקטים גסטרונומי רווחיים מבחינה כלכלית ולאמן שפים ויזמים הטובים, לתת להם את הכלים צורך לייצג זהות קולינרית שלנו וליצור סגנונות משלהם עם טיעונים מוצקים. [+]

UPC מציע גסטרונומיה קריירה וניהול קולינרי, עם המשימה להכשיר אנשי מקצוע שלמים וחדשניים להוביל לפיתוח קולינרית גסטרונומית קיימא, אשר לתכנן ולנהל פרויקטים גסטרונומי רווחיים מבחינה כלכלית ולאמן שפים ויזמים הטובים, לתת להם את הכלים צורך לייצג זהות קולינרית שלנו וליצור סגנונות משלהם עם טיעונים מוצקים. בהתבסס על רשת מבודלת והוראה ואישית, בהשתתפות מומחים מקומיים ובינלאומיים, תכנית זו יש גישה רבה תחומית, המטפל בתחומים שונים של מחקר הקשורים באמנות בישול. זה כרוך בתחומים שונים: החל המחקר, המדע, ניתוח של התרבות וההיסטוריה שלנו לשימושים וטכניקות להגדיר מגמות בינלאומיות. עבור UPC, הוא ידע בסיסי של כל רכיב של תהליך המשלבת פעילות של בישול: מפיקים, טבחים, מנהלים ויזמים. אנו מאמינים כי רק לסקור בקפידה בכל חוליה בשרשרת הזאת להשיג מטבח עם יסודות אמיתיים. אנו מזמינים אתכם לעיין קריירות השונות המוצעות על ידי הפקולטה לניהול ב אירוח ותיירות בקישור הבא: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

שני הגסטרונומיה וניהול הקולינרי

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
בקמפוס תכנית מלאה 5 חודשים September 2018 ספרד קאסטיון

מאסטר זה מציע הכולל טבילה המטבח מהיום לעשות קפיצה איכותית בקריירה שלך. אני מסוגל ליצור הצעה יצירתית ורווחית, לא רק לבישול אלא גם ממתקים ומאפה. [+]

התואר שני לימודי מזון ומשקאות . הכולל טבילה המטבח מאסטר זה מציע הכולל טבילה המטבח מהיום לעשות קפיצה איכותית בקריירה שלך. אני מסוגל ליצור הצעה יצירתית ורווחית, לא רק לבישול אלא גם ממתקים ומאפה. התוכנית היא 5 חודשים תושלם עם 530 שעות של התמחות, בין היתר, את המסעדות הטובות הצוות הקולינרי שלנו. התלמיד, הכוכב יש לנו מומחי המוצר הטובים ביותר, טכנית, החדשנות חדשנית ומגמות במטבח. אתה יכול ללמוד לצד רב מהשפים הבינלאומיים ההתייחסות הוא חלק צוות הקולינרי שלנו. מקצוע מאוד מיוחד שהופך סגל ההוראה שלנו אחד ממאפייניו הייחודיים שלנו. הצוות שלנו ... הערובה הטובה ביותר שלנו ללמוד מן מומחי המוצר הטובים ואנשי המקצוע בתחומים כגון מנוגדים וניהול קולינרית או R & D + הגשתי בקשת הגסטרונומיה. ידע וניסיון לשירותך. תעסוקה ויזמות מתודולוגיה חלוצית ומגע ישיר שלנו עם אנשי המקצוע הטובים ביותר להכין אותך לקחת על עצמו את האתגר של מתן מענה לצרכים של המגזר. מקצוע מאוד מיוחד שהופך סגל ההוראה שלנו אחד ממאפייניו הייחודיים שלנו. למה ללמוד לתואר הזה? 1. אתם תבינו את יסודות המטבח הקלאסי ולימוד יסודי המוצר ותכונותיו כדי לנצל עד תום. 2. תוכל להשתלט על הטכניקות החדשניות ביותר ולפתח את הפוטנציאל היצירתי שלך; תוכל להגדיר מטבח ייחודי ומקורי. 3. תגלו טכניקות קולינריות מרחבי העולם וללמוד לשלב בהצלחה הרחבת טווח הכישורים שלך. 4. תוכל לפתח פרופיל מקצועי מלא יותר על ידי לימוד בתחומים שונים, כגון ממתקים ומוצרי מאפה. 5. נוחיות כוללת כלים לניהול הכרחיים במטבח שלך הם טעימים כמו רווחי. 6. אתה יודע ממקור ראשון את המודלים העסקיים המצליחים ביותר ויהיה מעודכן במגמות האחרונות בינלאומית. 7. CEU קרדנאל... [-]

מאסטר במטבח, תרבות ייננות של האזורים האיטלקים

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
בקמפוס תכנית מלאה 6 חודשים October 2017 איטליה איטליה באינטרנט

המאסטר במטבח איטלקי ייננות, שנמשך 180 ימים, מחולק לשני שלבים: הראשון מורכב שיעורים עיוניים ותרגילים מעשיים במטה ICIF, ולצדו ביקורים בחברות; היישום השני עם התמחות (אופציונאלי, לא כלול במחיר כמובן) במסעדות נבחרות מבית הספר. [+]

תשעה שבועות של שיעורים עיוניים ותרגילים מעשיים וההזדמנות לתקופת הדרכה של המסעדות הטובות ביותר איטלקית Il שני מטבח איטלקי ייננות, שנמשך 180 ימים, זה מחולק לשני שלבים: הראשון מורכב שיעורים עיוניים ותרגילים מעשיים במטה ICIF, ולצדו ביקורים בחברות; היישום השני עם התמחות (אופציונאלי, לא כלול במחיר כמובן) במסעדות נבחרות מבית הספר. המאסטר מלמד מטבח אזורי מסורתי והתפתחותה המודרנית יצירתי, את הבסיס הטכני, הקישוטים המתאימים, אמנות הפרזנטציה וגם את היסודות על מוצרי מזון, תבלינים, עשבי תיבול, חומרי גלם, עד "העמקת יין ושמן. במהלך השהייה בבית הספר כל התלמידים, מחולקים לקבוצות ועם מערכת סיבוב, התמודדות עם הכנת חומרים לביצוע המתכונים ומעורבים בפועל, היא מבחינת השירות של המטבח כי עבור מה אולם. נוכחות מזערית 12 - מקסימום 24. תוחלת חיים הקורס יש משך זמן כולל של 6 חודשים: 9 שבועות של שיעורים עיוניים ותרגילים מעשיים במכון 15 שבועות של הכשרה מעשית (אופציונלית) במסעדות נבחרות מן ICIF. מי ייתן להירשם לקורס בוגר ממוסדות הכשרת מלון גבוהה מקצוען של מגזר האוכל ויין האיטלקי וזר התעשייה עם שלוש שנים לפחות של שירות בפועל שתועד פעילויות במלון תיירות ברחבי העולם נושאים של שיעורי בישול בישול ידע מונחים טכניים כלליים. מסורתי, אזוריים יצירתי ומודרני המטבח של מחוזות איטליה: תבלינים, עשבי תיבול ותבלינים, רטבים, מנות ראשונות חמות וקרות, בשרים ונקניקים, פסטות טריות, מיובשים ממולאים, אורז, ניוקי, פולנטה, בשר לבן ואדום, משחק ומוצרי דגים, ירקות, פטריות, גבינה הכנת המאכלים האזוריים הראשיים שיטות בישול חדשניות (ואקום, בישול בטמפרטורה נמוכה ועישון) רכב תפריט intolerances מזון קונדיטוריה קבלת לחם גלידה בחנות יקב מסעדה סחורות ניהול מזון ומשקאות הסמכת חלאל - בישול למוסלמים בטיחות... [-]

תואר שני ניסיון פרויקט עיצוב מזון

IED – Istituto Europeo di Design Rome
בקמפוס תכנית מלאה 6 חודשים January 2018 איטליה רומא

הקורס נועד להכשיר מעצבים שיש להם את הכישורים הקריטיים-עיצוב כדי להיות מסוגל לנהל באופן עצמאי את היחסים המקצועיים והניהוליים, לפתח את הנטייה הקובע חדשנות בהגדרת חזונות שונים של מערכות שבהן אנו פועלים. להיות הדמות של המעצב באבולוציה מתמשכת, מעצב המזון חייב לרכוש את הידע שיאפשר לו את הגמישות להתמודד עם שדות עיצוב שונים אך רציפים, שבו ליישם כישורי העיצוב שלהם, עם דגש מיוחד על המעורבים משתמש בהגדרת נתיבים הצרכים והציפיות. [+]

התואר שני לימודי מזון ומשקאות . תכנית זו 'למדה באיטלקית מי צריך להשתתף: הקורס פתוח למי הנמצאים ברשותו של הכותרת של מחקר אקדמי של רמה ראשונה, שנמשך שלוש שנים לפחות בתחומים הקשורים אדריכלות, לעצב, עיצוב פנים, תקשורת חזותית, מדעי המזון או בתחומים קשורים אחרים התייחס בקורס. זה יהיה לאמת את היכולת להתמודד הן פעילויות ספקולטיבי עצמאי כי המבצעת. הקורס כולל קורס עיוני ומעשי המערבת תלמידים במחקר עיצוב פרקטי. המאסטר מספק סימולציות פרויקטים ספציפיים בשיתוף עם סוכנויות וחברות פרטיות, שבו ליישם עקרונות תיאורטיים, טכניקות, כלים ומתודולוגיות שנרכשו במהלך הקורס. התוכנית מאסטר בנוי כדי לענות על הצרכים של שוק העבודה, הכנת אנשי מקצוע מסוגלים לתכנן וליישם חדשנות, כדי לענות על האתגרים הטכנולוגיים והאסטרטגיים של השנים הקרובות בענף המשתנה במהירות. האוכל הוא לא רק צורך ראשוני, אלא חוויה של החושים. ניסיון כי יש לראות בכל היבטיו, החל השימוש בחומרי גלם להגדרת דפוסי צריכה. פיתוח בלתי פוסק של הצרכים התחרותיות ואסטרטגי של החברות דורשות את היכולת לתקשר המעצב, על פי הצורך, עם מומחים בשיווק באיזור הטכני עם מהנדסים, עם יועצי תדמית ארגונית ועם ' מנגנון גרפי-יצירתי, עם מתכנני תקשורת המעורבים ויצירת מקומות. המאסטר ולכן גם מספק לרכישת מיומנויות רכות, הקשורים הניתוח והפרשנות של צורכים והתנהגות צרכנים, התפיסה של תרחישים המתייחסים למוצרים חדשים, מצגת ותקשורת של הפרויקט שלך, המדגישה את הערכים הספציפיים שיכולים לקבוע את מידת ההצלחה שלהם. חלק תיאורטי ראשון יהיה הצגה של מקצועות החובה של עניין ולאחר מכן לכתובת, באמצעות ארבעה תחומי פרויקט, פעילויות הקשורות עיצוב אריזות, עיצוב מקום, עיצוב מזון ותקשורת. כל אזור כולל צעד שבו המורים-המקצוע להעביר את הידע שלהם באמצעות... [-]

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
בקמפוס תכנית מלאה 11 חודשים February 2018 איטליה פלורנס

[+]

המשתתפים זוכים למומחיות בתחומי המותג והניהול למגוון רחב של תחרויות שונות. [-]

תואר שני בניהול מזון ומשקאות בינלאומי

ESCP Europe Business School
בקמפוס תכנית מלאה 1 שנה September 2018 איטליה טורינו צרפת Paris גרמניה Berlin + 4 more

תכנית זו היא תכנית אב מיוחד 1 שנתי 2-ארץ, במשרה מלאה מיועדת postgraduates מכוון לקריירה ניהולית יוצאת דופן בתעשיית המזון והמשקאות החברות הטובות הבינלאומיות [+]

התואר שני לימודי מזון ומשקאות . מחקרים בקמפוסים טורינו ופריז. מנהל מדעי: פרופ 'פרנצ'סקו Rattalino מטרות התכנית תכנית זו היא תכנית אב מיוחד 1 שנתי 2-ארץ, במשרה מלאה מיועדת postgraduates מכוון לקריירה ניהולית יוצאת דופן בתעשיית המזון והמשקאות החברות הבינלאומיות הטובות ביותר (למשל בקרדי-מרטיני - Caffarel - קמפרי - קרפור - קוקה -Cola - קוסטה קרוז - דנונה - ד"ר אוטקר - פררו - Granarolo - Grom - לוואצה - מרקיז - אנטינורי - יוניליוור) כמנהלים, מנהלים ויזמים. אפשרויות קריירה שירות הקריירה המסור שלנו יעזור לכם לפתח בזכות הפוטנציאל שלך לאימון הפעלות ויצירת קשרים ופעילויות עם שני חברות ובוגרות. הזנת ESCP אירופה מעניקה לך את ההזדמנות ליהנות מרשת עולמית. להלן כמה דוגמאות של מה התפקיד המקצועי בעתיד שלך יכול להיות: קריירה יזמית בעסקים משפחתיים או Start-Ups מנהל מוצר, מנהל מותג, יצוא / מנהל יבוא, מנהל שרשרת אספקה, מנהל תקשורת, מנהל שיווק, מוצרים ו פיתוח עסקי, מנהל האזור ב חברות מזון ומשקאות כמו פררו, לוואצה, ברילה ... תכנית לימודים תכנית זו מציעה שילוב מושלם של ידע טכני פעולות מעשיות: יותר מ -20 ימים של ביקורים בחברות, פרויקט ייעוץ חברה אחת, טעימות, קבוצה עובדת והזדמנויות עבודה ברשת עם מנהלי F & B, בוגרים עובדות במגזר ומומחים. חלק מהקורסים הרלוונטיים ביותר מפורטים להלן, ESCP אירופה משתמשת methology מקרה מבחן: כללי ניהול של מזון ומשקאות (F & B) בתעשייה חשבונאות פיננסית ב F & B עלות & ניהול ביצועים ב F & B כלכלה ניהולית: מגמות מאקרו ומיקרו F & B עקרונות השיווק ב F & B שרשרת אספקה ​​ותפעול בתעשיית F & B... [-]

מאסטר בגידול גפנים ובאנולוגיה

Georgian Technical University
בקמפוס תכנית מלאה 2 שנים October 2017 גאורגיה טביליסי

לאחר סיום הלימודים, עם הידע הנרכש וההסמכה המוענקת, אדם יוכל לעבוד במגזר הפרטי, ארגונים ממשלתיים ולא ממשלתיים כגון חברות יין, חברות ענבים, יינות נוצצים ומשקאות מזוקקים, מעבדות, עמלות טעימות, אסוציאציות עובדת בתחום גידולי ענבים ואנולוגיה, משרד החקלאות והסוכנויות הקשורות אליו. [+]

מטרות תכנית כדי להכין את enologist בהתאם לדרישות שוק העבודה, אשר יהיה תחרותי, כמעט מוכווני ומוכן לעמוד בציפיות הגבוהות ביותר של תעשיית היין. לרכוש לתלמידים את הידע התיאורטי הנדרש ואת המיומנות המעשית. כדי להציג לתלמידים את העולם של ענבים גדל, יין עושה, יין הערכה ויין העסק. כדי ללמד את הטכניקות הקיימות, לתת מידע על שיטות מודרניות, חידושים בשימוש בעת ניהול כרם יקב. כדי להסביר את החשיבות של טכניקות גפנים ספציפיים ביצירת יינות עם טעם טוב ארומה. כדי לספק את החוויה לתלמידים מפתחת מיומנויות רלוונטיות בשיטות הקיימות לקציר ענבים ועיבוד ענבים ליין בכרם מסחרי ו / או יקב. כדי להפוך לתלמידים מכירים מיומנויות אנליטיות נפוצות, המשמשים במעבדה היין. תיאור תכנית התוכנית פותחה על פי מערכת ECTS, 1 אשראי שווה ל 27 שעות, אשר נועד כאיש קשר, כמו גם שעות עבודה עצמאיות. התפלגות הזיכויים מיוצגת בתכנית הלימודים. משך התוכנית הוא 2 שנים (4 סמסטרים) ומכסה 120 נקודות זכות (ECTS). קורסי ליבה - 75 נ"ז, המתוכננים כדלקמן: קורסים חובה בהתמחות 58 נ"ז; קורס בחירה 5 אשראי; תרגול - 12 נ"ז ומרכיב מחקר - 45 נ"ז. השיטות יתקיימו בכרם, בגן הילדים ובמפעל היין. תהליך הלמידה בשנה הראשונה (שני סמסטרים 21-21 שבועות) מתוכנן כדלקמן: שבועיים, במיוחד בשבוע השביעי ו- XIV בתנאי בחינות אמצע טווח, כלומר משך הלימוד ובדיקות אמצע החיים הוא 17 שבועות. במהלך בחינות ה- XVIII ו- XXI בשבוע (בדיקות עיקריות ומשלימות). בסמסטר הראשון של מאסטר שנת הלימודים לומדים 3 מקצועות עם 5 נ"ז, 1 נושאים עם 6 נ"ז, נושא אחד עם 4 נ"ז ו 1 נושא 5 נ"ז (בחירה). ב סמסטרים השני לומד... [-]

MSC / MBA בניהול מותג יוקרה, אוכל ויין M2 אוקטובר

INSEEC Chambéry campus
בקמפוס תכנית מלאה 2 סמסטרים October 2017 צרפת Chambéry

MBA / תואר שני יוקרה מותג ניהול, M2 אוכל ויין הוא קורס של שלושה תקופה עם 350 שעות של פנים אל פנים אימונים אשר שווה 60 ECTS או 26 בארה"ב זיכויים. כל השיעורים מועברים בשפה האנגלית [+]

התואר שני לימודי מזון ומשקאות . ה- MBA / MSc. בניהול מותג יוקרה, אוכל ויין הוא קורס של שלושה תקופה עם 350 שעות של אימונים פנים אל פנים שהוא שווה 60 ECTS או 26 זיכויים ארה"ב. כל השיעורים נלמדים באנגלית. התכנית מציעה גישה רב תחומית: עסקית מוצק, אסטרטגי, שיווק ותקשורת בשילוב עם ידע החשיפה לצד המעשי, הודות לתרומתם של אנשי מקצוע פעילים ולשדה-ביקורים. הוא מספק את הידע ומומחיות הנדרשים כדי להיכנס לתעשיית שירות יוקרה באמצעות שילוב של עמודים אקדמיים וקורסים מעשיים במגזרי תעשייה שונים. אפשרויות קריירה ניתן כמובן זה מיושם ישירות לעבוד Hospitality יוקרה במגוון שירותים כגון תפעול, ניהול מותג, E-סחר, תיירות קולינרית, גסטרונומיה ניהול ויין, מזון ומשקאות, ניהול אירועים, מכירות או השירות לאורח. תנאי קבלה תואר שני: מועמד מעוניין בתואר ראשון. HNS. תואר (4 שנים של הלימודים באוניברסיטה, כשהוא ממולא או 5 שנים לסטודנטים סיניים) עם רמת המיומנות בשפה האנגלית הדרושה כדי ללמוד באנגלית. MBA: מועמד מעוניין בתואר ראשון. תואר (3 שנות לימוד באוניברסיטה כשהוא ממולא לכל פרטיו או 4 שנים עבור סטודנטים סינים) ולפחות 2 שנות ניסיון בעבודה בתפקיד ניהולי באמצע עם רמת הכשירות בשפה האנגלית הדרוש כדי ללמוד באנגלית. IELTS: 6.5 -7.0 (עם להקה להבקיע לא פחות מ 6.0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 מיון בצרפתית: לא תנאי מוקדם. הוראה-כא-חוץ-שפה צרפתית כלולה בתכנית. להגיש את הבקשה והמסמכים הנדרשים בדוא"ל: akpallattu@inseec.com. מועמדי מועמדות יהיו קשר 1 שבוע לאחר שליחת יישומים. ניתן גם לבקר את קישור התכנית שלנו website:http://masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/art-luxe-vin/master-luxury-hospitality-brand-management.cfm עבור דרישות, מועד רשימת התיוג של חומרים. מסמכים דרושים עם טופס בקשה: 2 תמונות פספורט בגודל... [-]

תואר שני בניהול אוכל ויין (רומא) - נתיב באיטלקית

Il Sole 24 ORE Business School
בקמפוס תכנית מלאה 11 חודשים October 2017 איטליה רומא

המאסטרים של עפרות 24 הספר לעסקי Food & Wine Il Sole נועדו להכשיר פרופילי עבודה טכנית חדשים ועל מנהלי אוכל ויין עם הבנה מעמיקה של התהליכים בתעשיית התעשייה ומזון. [+]

המאסטרים של עפרות 24 הספר לעסקי Food & Wine Il Sole נועדו להכשיר פרופילי עבודה טכנית חדשים ועל מנהלי אוכל ויין עם הבנה מעמיקה של התהליכים בתעשיית התעשייה ומזון. מבנה המאסטר Food & Wine הניהול במשרה מלאה, מספר מוגבל ונוכחות חובה, יש משך זמן של 11 חודשים: 5 חודשים הדרכה בכיתה במשרה מלאה התמחות 6 חודשים במתקנים של תעשיית היין ואוכל תוכנית התכנית בכיתה מחולקת כאמור שאלת עיקריו: יסודות של ניהול: אלמנטים של ניהול כלכלה ועסקים עקרונות בסיסיים של תזונה תורת התזונה האוכל והיין ומערכת האגרו מזון וניהול כלכלת חברת מזון שיווק, תקשורת ופיתוח עסקי בתחום המזון והיין אסטרטגיות התאמה לשוק בינלאומי. דגש על מדינות אסיה, אפריקה, ארה"ב כישורים טכניים וניהוליים תקין מזון וניהול הסיכונים ההשקה מזניקה אוכל ויין. יהיה מספר העבודה בפרויקט בשיתוף עם חברות בענף, הוא לפיתוח מוצר חדש - עם מנהלי שיווק, מנהלי מכירות ומנהלי מוצר - הוא בנושאי היצוא בינאום. חברות מסוימות הוא עבד עם המאסטר: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila ו מולינרי. בחודשים המשתתפים בכיתה גם לערוך סיורים מודרכים של תעשיית מזון ויין החברות ומתקנים. חברות מסוימות בקרו במהדורות הנוכחיות וקודמות: ראשים של פרוג'ינה השוקולד, רלה א שאטו הבזיר", פפרוני, Buongiornovino, Monini (שמן), Tartufi Urbani, לטעום פירנצה. עולב המאסטר שמטרתו להכשיר מיועדים מקצועי כדי לכסות תפקידים אסטרטגיים בתוך חברות הפועלות בהצלחה בתחום המזון והיין יכול לפעול: חברות המשתייכות לענף המזון חברות שייכות הכללית נ"ב חברות קטנות ובינוניות הפועלות בתחום האוכל והיין יקבים עמותות תעשייה מפעלים לייצור וטרנספורמציה של יין ואוכל מפעילי Horeca הגופים המעורבים בקידום מוצרי מזון Agri מקבלי המאסטר מיועדת לבוגרי צעירים סטודנטים ב משמעת... [-]

תואר שני בניהול בתי מלון וקייטרינג - במשרה מלאה

OSTELEA | Distancia
לימודים משולבים, מקוונים ובקמפוס תכנית מלאה 1 שנה May 2018 ספרד מדריד ברצלונה + 1 more

המאסטר בניהול Hospitality ושיקום, שמטרתו להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אבל מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות בתוך המגזר הזה גלובלי ודינאמי, לא לייתר את ההשפעה של טכנולוגיות חדשות. [+]

התואר שני לימודי מזון ומשקאות . El שני בניהול Hospitality ושיקום, שמטרתה להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אך מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות בתוך מגזר גלובלי ודינמי, לא לייתר ההשפעה של טכנולוגיות חדשות. למה ללמוד את המורה: כישורי ניהול סדרה של פגישות עם מנהלי בתי מלון, חברות קייטרינג, ויועצי תיירות בינלאומיים. ניסיון ניהול: לתלמידים לפתח מיומנויות בסיסיות לניהול פרויקטים ביעילות, "Soft Skills". Case שיטה: שיטת המקרה מאפשרת לתלמידים כדי לשפר את החליט באופן שיטתי - תהליך הקבלה דרך העיסוק בתיקים בפועל של חברות תיירות. בנוסף, מתודולוגיה זו מאפשרת לפתח מיומנויות אחרות כגון יצירתיות, מיומנויות חשיבה אנליטית, בעל פה תקשורת בכתב ובעל כישורים בינאישיים. חלק מהמקרים עבד במהדורות הקודמות של התוכנית הזאת כבר El Bulli ו- ריאנאייר. דגש מיוחד על ניהול הכנסות, למד דרך משחק עסקים. תחום מסוים זה של שיווק מלון פיתח נרחב בתחום זה באמצעות מיושם באמצעות חזון משחק עסקים. כנסים חודשיים עם מנהלי מחלקות או מנכ"לים שונים של חברות המייצגות את המגזר. תכנית לפיתוח כישורי ניהול: תכנית פיתוח מיומנויות תיירות (TSDP). מגורים הסטודנט יהיה מסוגל לבצע Saxion התיירות מגורים הבינלאומי (הולנד), או שיווק בין-תרבותית באוניברסיטת קין (NJ, USA) (בתוספת תשלום). קמפוס לקמפוס: אפשרות במסגרת התכנית בקמפוס Ostelea האחר. Exchange Barcelona- מדריד (אירוח ונסיעות לא כלולים). סיוע לסחר השתתפות בירידי סחר: התלמידים לומדים בבית ספר ירידי סחר כגון Alimentaria (ברצלונה), נחשב לאחד הירידים של העולם של ענף המזון החשוב ביותר; או IBTM (ברצלונה), אחד המנהיגים בתיירות עסקית. HOREQ (מדריד), ספקי הסלון המקצועיים למגזר האירוח ותיירות, או אנין טעם דה... [-]

חדשנות מזון MSC ושתייה

Abertay University
בקמפוס תכנית מלאה 12 חודשים August 2018 הממלכה המאוחדת Dundee

ארגון המזון MSc ומשקאות חדשנות מציע חוויה לתואר שני ייחודי, תוכנן במיוחד בדיון עם גופים בתעשייה (סקוטלנד מזון ומשקאות, פיתוח מיומנויות סקוטלנד, ממשק מזון ... [+]

מזון MSc וחדשנות שותה מקומות דמי במימון מועצת המימון הסקוטי זמינים לתלמידים זכאים יוענקו על בסיס תחרותי על פי בקשה. החל יכולת מומחה משלך ולפתח מומחיות ספציפית למגזר חדש באמצעות חינוך מומחה ועבודה מעורב צוות שיתופי על פרויקטי חדשנות צמוד תעשייה למד על הציפיות בתעשייה כמו שאתה נתמכים ושימש להם מורה רוחני על ידי אנשי מקצוע בענף מנוסים ומומחים אקדמיים עקוב תכנית לימודים תוכננו בשיתוף עם סקוטלנד מזון ומשקאות, פיתוח מיומנויות סקוטלנד ממשק מזון ומשקאות על מנת לעמוד בדרישות של מגזר המזון ומשקאות להסתבך עם מזון חדשנות זרוע המסחרי המוצלחת ביותר שלנו @ Abertay ועם חוקרים בין-תחומים מכל רחבי האוניברסיטה ארגון המזון MProf ומשקאות חדשנות (אריזה & Sustainability) מציע חוויה לתואר שני ייחודי, תוכנן במיוחד בדיון עם גופים בתעשייה (סקוטלנד מזון ומשקאות, פיתוח מיומנויות סקוטלנד, ממשק מזון ומשקאות). כסטודנטים לתארים מתקדמים, אנשים מוכשרים מאוד יעבדו צוותות משמעת מעורבת לפתח מזון חדשני משקה אריזת פתרונות ברי קיימא. בשיתוף פעולה הדוק עם סגל אקדמי שאינם מנוסים מאוד בתעשיית המזון ומשקאות והוראה אקדמית, ובהנחיית והחונכות של נציגי מזון ושתיית תעשייה, תוכל לפתח כישורים מקצועיים ידע רלוונטי תעשיית המזון ומשקאות. במהלך הלימודים שלך, אתה יהיה סופו של דבר צפוי להפגין מצוינות יישומים באזור המומחה שלך, כמו גם מקצועיות, גמישות, היכולת להתאים במצבי עבודה צוות, ויצירתיות וחדשנות לפיתוח מוצר. תכנית אינטנסיבית זה תחשוף אתכם כחוט עיסוק נתקל בתעשיית המזון ומשקאות, אידיאלי בהכנה לך על קריירה מרגשת ויצירתי מגזר תוסס והרחבה. מה אתה לומד מרכיב מרכזי של חדשנות מזון MProf ומשקאות (אריזה & Sustainability) היא לעודד את היצירתיות באמצעות למידה מבוססת חקר, שבה צוותי משמעת מעורבת... [-]

המאסטר של עסקים בינלאומיים בבית מלון, נופש וניהול מזון ומשקאות (shms - ספר לניהול בתי מלון שוויצרי)

Swiss Education Group
בקמפוס תכנית מלאה 2 שנים February 2018 שווייץ Leysin מונטרה Neuchatel אספסת Bouveret תת + 5 more

המתפתח הדינמי במהירות לתעשיית המזון והמשקאות והמסעדה היא זקוקים למנהיגים בעלי שילוב חזק של ידע תיאורטי וחווה. המאסטר של עסקים בינלאומיים במלון, Resort and מזון ומשקאות ניהול מספק לתלמידי תעשייה מעמיקה וידע מוכן לשימוש. [+]

התואר שני לימודי מזון ומשקאות . ריבונו של עסקים בינלאומיים במלון, Resort וניהול מזון ומשקאות המתפתח הדינמי במהירות לתעשיית המזון והמשקאות והמסעדה היא זקוקים למנהיגים בעלי שילוב חזק של ידע תיאורטי וחווה. המאסטר של עסקים בינלאומיים במלון, Resort and מזון ומשקאות ניהול מספק לתלמידי תעשייה מעמיקה וידע מוכן לשימוש. סטודנטים מתחייבים מודולים יישומי שבאחריותם כמנהלים בתעשיית מזון חיים אמיתיים ופעולות משקות ומסעדה, בשילוב עם בסיס תיאורטי מפתח מועבר דרך הרצאות וסדנות אינטראקטיביות. עם שילוב ייחודי זה של מודולים תיאורטית ויישומית הסטודנטים מוכנים היטב כדי לפתח את הקריירה שלהם כמנהיגים עתידיים בענף המזון והמשקאות ומסעדה. 5 חודשים - קמפוס Leysin 4-6 חודשים מזון ומשקאות וניהול המסעדה אקדמי סמסטר 1 התמחות בתשלום בשוויץ או ברחבי העולם דיפלומה לתארים מתקדמים ב מזון ומשקאות וניהול מסעדה 5 חודשים - קמפוס Leysin 4-6 חודשים מזון ומשקאות וניהול המסעדה אקדמי סמסטר 2 התמחות בתשלום בשוויץ או ברחבי העולם ריבונו של עסקים בינלאומיים במלון, Resort וניהול מזון ומשקאות סמסטר 1 אקדמי (5 חודשים) תפעול מוצרי מזון ומשקאות שירות והפקה נשפים ואירועים מזון בקרה עלות ומשקאות מגמות עכשוויות מזון ומשקאות מושגים מסעדה עדיין ותרבות יין מבעבע מחקרים ומשקאות עקרונות של ניהול ניהול משאבי אנוש שרותי ניהול צרפתית, גרמנית (לא חובה) התמחות (4-6 חודשים) ניסיון מעשי סמסטר 2 אקדמי (5 חודשים) מזון מתקדם & שירות ומשקאות וניהול הייצור ניהול אירועי פרויקט הקייטרינג עלות מזון ומשקאות וניהול תשואה ניהול פרויקטי מזון ומשקאות המסעדה ייצור יין וניהול מרתף תוכנית עסקית מסעדה שיווק שירות אסטרטגי מתחם מזון ומשקאות ועיצוב שירות ניהול איכות שירות מזון ומשקאות התמחות (4-6 חודשים) ניסיון מעשי [-]