חיפוש ללימודי מזון ומשקאות

מצא את התואר השני שלך במנהל עסקים כאן!

לימודי מזון ומשקאות

לאחר שתשלים את התואר הראשון שלך, אתה יכול גם להתחיל את הקריירה שלך או לבחור להמשיך את לימודיך ידי להרוויח תואר שני. האפשרות האחרונה מאפשרת לך להתכונן קריירה מתקדמת יותר ולקפוץ יותר קדימה מאשר אם החל לעבוד מייד.

מהו שני בלימודי מזון ומשקאות? שדה זה מתמקד בהכנה והשירות של מזון. סטודנטים לקחת קורסים המכינים להם להבין את הפעילות בעסק מסעדה או קייטרינג להיכנס עמדה של מנהיגות מוסד כזה. קורסים לכוון את העדשה גם בצד המדיניות של מחקרי מזון ומשקאות אם התלמיד מעוניין יותר להיות לפועל מזון ובטיחות או מפקח. התכנית ללימודי מזון ומשקאות בדרך כלל אינה כוללת בתחום הקולינארי.

צבירה של שני בלימודי מזון ומשקאות הטבות לסטודנטים בכך שהוא מסייע להם לפתח את כישורי הניהול והתקשורת הדרושים להם לשגשג.מחזיק תואר מתקדם עשוי גם לאפשר בוגרים להרוויח משכורת גבוהה יותר ברגע שהם נכנסים דרכם.

ישנם משתנים רבים אשר משפיעים על עלות מרוויח שני בלימודי מזון ומשקאות. אתה חייב לחקור את התוכנית ספר מסוים לפני להרשם להבין מה שכר הלימוד יהיה ומה עמלות אחרות אתה תהיה אחראי.

קריירה לרשות בוגרת לימודי מזון ומשקאות הן רבות. בעיקרו של דבר, הם יכולים להיכנס לכל תפקיד ניהולי בתחומי אירוח השירות או מזון מזון. אלה כוללים מפעילים, מנהלי מסעדות או קייטרינג, מומחי מלאי, ומנהלים עוזרים. כמו כן ניתן לעבוד תברואה ובטיחות על ידי הפיכתו מומחה תברואה או מפקח בריאות.

קח את הצעד הבא לקראת הקריירה שלך על ידי להירשם בתכנית מזון ומחקרים משקים.חיפוש עבור התוכנית שלך למטה יש לפנות ישירות למשרד הקבלה של בית הספר על פי בחירתך על ידי מילוי טופס הפנייה.

קרא יותר

תואר שני בניהול בתי מלון וקייטרינג (ברצלונה)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
בקמפוס תכנית מלאה April 2018 ספרד ברצלונה מדריד

המאסטר בניהול בתים ושיקום, שמטרתה להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אך מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות במגזר זה גלובליזציה ודינמית, ולא לייתר את ההשפעה של טכנולוגיות חדשות. [+]

שני בניהול בתים ושיקום

המאסטר בניהול בתים ושיקום, שמטרתה להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים אשר להוביל פרויקטים עסקיים הגלובליים בתחום ניהול אירוח, אך מנקודת המבט העסקי צורך להיות יעיל בקבלת החלטות במגזר זה גלובליזציה ודינמית, ולא לייתר את ההשפעה של טכנולוגיות חדשות.

למה ללמוד את המורה:

ניהול הכנסות, אשר נלמד באמצעות משחק עסקים. תחום מסוים זה של שיווק מלון פיתח נרחב בתחום זה באמצעות מיושם באמצעות חזון משחק עסקים. מאסטר זה עשוי להילקח במדריד או ברצלונה שיטות משולבות: המרכיב התיאורטי של הנושאים להחיל שפותחו בכיתה, אבל ביצוע הוא נוהג עסקי שיתופי. פרקטיקות מקצועיות. מאסטר מציע את האפשרות של ניסיון בעבודה בתחומי ניהול של רשתות בתי מלון וחברות קייטרינג של. הוא כולל סדרה של פגישות עם מנהלי בתי מלון, הקייטרינג ויועצי תיירות בינלאומיים. Ostelea הוא חבר של האגודה הספרדית של דירקטורים ונושאי משרה מלון (AEDH). שיטת מקרה: שיטת התיקים מאפשרת לתלמיד הכי שיטתי קבלת החלטות שלה תהליך דרך הדיון של מקרים בפועל של חברות תיירות. חלק מהמקרים, כי הם עובדים הם: אל בולי וריאנאייר. נוכחות בתערוכות: תלמידים לומדים בבית ספר ירידי סחר כגון Alimentaria (ברצלונה), נחשבו לאחד הירידים של ענף המזון החשוב בעולם; או IBTM (ברצלונה), אחד מהמנהיגים בתיירות עסקית. מטרות ... [-]

הורים באינטרנט ניהול מזון ומשקאות

Rome Business School
מקוונים תכנית חלקית 1 שנה הרשמה פתוחה איטליה רומא

בית Rome Business School [+]

תאריך התחלה: בכל שנה, במרץ ובאוקטובר

הכשרה של מצוינות שילם התמחויות, שירות קריירה, רשת בינלאומית, והטבות רבות אחרות מן הפיתוח המקצועי והאישי שלך. נוסחאות הוראה לכל דרישה.

קורס המנהלים של Rome Business School המזון והמשקאות מציע הכשרה ניהולית כללית בשילוב עם יכולות ייצור ייחודיות, כדי לייצר מומחים מומחים המסוגלים להתמודד עם האתגרים של תעשיית המזון והמשקאות בהקשר בינלאומי ורב-תרבותי.... [-]


תואר שני בעיצוב מזון

Scuola Politecnica di Design SPD
בקמפוס תכנית מלאה 12 חודשים March 2019 איטליה מילאן

מאסטר במזון עיצוב מפתחת מיומנויות הנחוצות כדי שהסוחר יכול להיכנס למגזר עיצוב מזון, שוק שהולך וגדל, ושבו איטליה היא התייחסות. כמובן נועד בוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע עם ניסיון בשוק. התכנית מתמקדת בתעשיית המזון ומתודולוגיות. [+]

מאסטר בעיצוב מזון נותן המקצועי את האפשרות של פיתוח הכישורים הדרושים כדי להיכנס ולהציע תרומה חדשנית בתחום המזון שגדלה כל הזמן ושבו איטליה היא המדינה של התייחסות.

הקורס מיועד לא רק לבוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע שכבר עובדים בשוק הממשל והניהול. התכנית מפנה את המיקוד שלה] בתחום המזון ומתודולוגיות. האיחוד בין אוכל ועיצוב, נולד חדש מקצועי - מעצב מזון - שהוא מסוגל לעבוד עם: - תהליכים, שיטות וסביבות שבן מוצרי מזון מיוצרים, להפיץ ונצרכו; - מזון מנקודת המבט האסתטי, תקשורתי ונציג; - ציוד וכלים המשמש בהכנה והצריכה של מזון; - פעילויות תקשורת כדי לקדם את מוצרי מזון.... [-]


מאסטר בגידול גפנים ובאנולוגיה

Georgian Technical University
בקמפוס תכנית מלאה 2 שנים October 2018 גאורגיה טביליסי

לאחר סיום הלימודים, עם הידע הנרכש וההסמכה המוענקת, אדם יוכל לעבוד במגזר הפרטי, ארגונים ממשלתיים ולא ממשלתיים כגון חברות יין, חברות ענבים, יינות נוצצים ומשקאות מזוקקים, מעבדות, עמלות טעימות, אסוציאציות עובדת בתחום גידולי ענבים ואנולוגיה, משרד החקלאות והסוכנויות הקשורות אליו. [+]

מטרות תכנית כדי להכין את enologist בהתאם לדרישות שוק העבודה, אשר יהיה תחרותי, כמעט מוכווני ומוכן לעמוד בציפיות הגבוהות ביותר של תעשיית היין. לרכוש לתלמידים את הידע התיאורטי הנדרש ואת המיומנות המעשית. כדי להציג לתלמידים את העולם של ענבים גדל, יין עושה, יין הערכה ויין העסק. כדי ללמד את הטכניקות הקיימות, לתת מידע על שיטות מודרניות, חידושים בשימוש בעת ניהול כרם יקב. כדי להסביר את החשיבות של טכניקות גפנים ספציפיים ביצירת יינות עם טעם טוב ארומה. כדי לספק את החוויה לתלמידים מפתחת מיומנויות רלוונטיות בשיטות הקיימות לקציר ענבים ועיבוד ענבים ליין בכרם מסחרי ו / או יקב. כדי להפוך לתלמידים מכירים מיומנויות אנליטיות נפוצות, המשמשים במעבדה היין. תיאור תכנית ... [-]

מגיסטר לפילוסופיה (לימודי מזון)

Taylor’s University
בקמפוס תכנית מלאה תכנית חלקית 18 - 30 חודשים July 2018 מלזיה Subang ג'איה + 1 more

בעל תואר שני בפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח את הבוגרים לאנשי מקצוע מוכשרים, מומחים בתחום מחקרי המזון. כדי להשיג זאת, Taylor's University ואוניברסיטת טולוז ז'אן ג'אורס (UT2J) עיצבו תוכנית לימודים מקיפה הכוללת מרכיבים כמו מיומנויות מחקר, אנתרופולוגיה וסוציולוגיה של מזון, הבנה של תרבויות המזון השונות, מגמות מזון ותחזית עסקית, נושאים חברתיים-פוליטיים מזון תזונה ובריאות הציבור ועוד רבים. [+]

הכרה כפולה והסמכה על ידי

במהלך 20 השנים האחרונות, מצב המזון השתנה באופן דרמטי. משברים אוכלים, בעיית ההשמנה הגוברת ועוד, שוב ושוב הניחו את המזון באור הזרקורים. בחזית הכלכלית, הגידול באוכלוסייה, יחד עם הצמיחה הכלכלית המהירה בעשור האחרון, הגבירו את צריכת המזון בשיעור נפץ. לדברי קושמן בעל תואר שני בפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח את הבוגרים לאנשי מקצוע מוכשרים, מומחים בתחום מחקרי המזון. כדי להשיג זאת, Taylor's University ואוניברסיטת טולוז ז'אן ג'אורס (UT2J) עיצבו תוכנית לימודים מקיפה הכוללת מרכיבים כמו מיומנויות מחקר, אנתרופולוגיה וסוציולוגיה של מזון, הבנה של תרבויות המזון השונות, מגמות מזון ותחזית עסקית, נושאים חברתיים-פוליטיים מזון תזונה ובריאות הציבור ועוד רבים.היתרונות של לימודי המזון של טיילורהאוניברסיטה המלזית היחידה עם "יו"ר מחקרים מזון: מזון, תרבויות ובריאות" - פרופ 'ד"ר ז'אן פייר Poulain. הוא מקיים דגש בלימודי מזון, תורם לתוכניות אקדמיות ומספק ייעוץ לסטודנטים ולחברי הסגל. אנתרופולוג צרפתי, פרופ 'ד"ר פולין, בעל קריירה ארוכה ומוצלחת בתחום לימודי המזון והחינוך, הן בחינוך האקדמי והן בעולם. הוא פרסם ספרים רבים, ספר פרקים ומאמרים, כמו גם הרצאות שהועברו באופן פעיל בכנס בכנס ברחבי העולם על נושאים כגון סוציולוגיה מזון, מורשת מזון ושיטות התיירות.תוכנית הלימודים היחידה מזון להציע תוכנית שדה מחקר גלובלי (GRP) אשר מספק את ההזדמנות לביצוע עבודת שדה בחו"ל. לסטודנטים יש הזדמנות מלהיבה לנהל עבודת מחקר עבור התזה שלהם בחו"ל אם היא מתמקדת בנושא הקשור למזון הספציפי למדינה מסוימת במשך 3 - 6 חודשים. בחר מתוך רשת בינלאומית של אוניברסיטאות שותפים למחקר במדינות כמו צרפת, ספרד, איטליה, הונג קונג ויפן. זה יספק לתלמידים חוויית מחקר מקיפה יותר כאשר הם מתקשרים עם תרבות אחרת,... [-]

תואר שני במזון בינלאומי

ESCP Europe Business School
בקמפוס תכנית מלאה 1 שנה September 2018 צרפת Paris

המאסטר ב IFBM ב ESCP Europe , אחד של עסקים בעולם העליון של בתי ספר, הוא 1 שנה, במשרה מלאה לתואר שני תוכנית על פני 2 מדינות עבור אלה שמטרתם קריירה מוצלחת של מזון [+]

המאסטר הראשון ב IFBM מ ESCP Europe Business School

המאסטר ב IFBM ב ESCP Europe , אחד של עסקים בעולם העליון של בתי ספר, הוא 1 שנה, במשרה מלאה לתואר שני תוכנית על פני 2 מדינות עבור אלה שמטרתם קריירה מוצלחת של מזון

הוא נלמד באנגלית ומתקיים בקמפוסים של טורינו ופריז, נקודות המוצא המושלמות לחוות את המצוינות של איטליה וצרפת, שטחים מובילים בעולם, בלב תרבות המזון והמשקאות והחדשנות.

התוכנית מתחילה בספטמבר בכל שנה. התחל את בקשתך עכשיו!... [-]


תואר שני ניסיון פרויקט עיצוב מזון

IED – Istituto Europeo di Design Rome
בקמפוס תכנית מלאה 6 חודשים January 2019 איטליה רומא

הקורס נועד להכשיר מעצבים שיש להם את הכישורים הקריטיים-עיצוב כדי להיות מסוגל לנהל באופן עצמאי את היחסים המקצועיים והניהוליים, לפתח את הנטייה הקובע חדשנות בהגדרת חזונות שונים של מערכות שבהן אנו פועלים. להיות הדמות של המעצב באבולוציה מתמשכת, מעצב המזון חייב לרכוש את הידע שיאפשר לו את הגמישות להתמודד עם שדות עיצוב שונים אך רציפים, שבו ליישם כישורי העיצוב שלהם, עם דגש מיוחד על המעורבים משתמש בהגדרת נתיבים הצרכים והציפיות. [+]

תכנית זו 'למדה באיטלקית

מי צריך להשתתף:

הקורס פתוח למי הנמצאים ברשותו של הכותרת של מחקר אקדמי של רמה ראשונה, שנמשך שלוש שנים לפחות בתחומים הקשורים אדריכלות, לעצב, עיצוב פנים, תקשורת חזותית, מדעי המזון או בתחומים קשורים אחרים התייחס בקורס. זה יהיה לאמת את היכולת להתמודד הן פעילויות ספקולטיבי עצמאי כי המבצעת.

הקורס כולל קורס עיוני ומעשי המערבת תלמידים במחקר עיצוב פרקטי. המאסטר מספק סימולציות פרויקטים ספציפיים בשיתוף עם סוכנויות וחברות פרטיות, שבו ליישם עקרונות תיאורטיים, טכניקות, כלים ומתודולוגיות שנרכשו במהלך הקורס.... [-]


Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
בקמפוס תכנית מלאה 11 חודשים February 2019 איטליה פלורנס

[+]

המשתתפים זוכים למומחיות בתחומי המותג והניהול למגוון רחב של תחרויות שונות.

[-]

מאסטרס בינלאומי בבישול מקצועי (תעודה מאושרת על ידי נוטריון אירופי)

ESNECA
בקמפוס תכנית חלקית 300 שעות הרשמה פתוחה ספרד ספרד באינטרנט

קורס זה מיועד ליזמים, מנהלים, יזמים, עובדים בתעשיית האירוח, תיירות וקייטרינג וכל מי שבכוונתו לרכוש את הידע הטכני הדרוש כדי שיוכל לתרגל כטבח מקצועי. [+]

מקבלים

קורס זה מיועד ליזמים, מנהלים, יזמים, עובדים בתעשיית האירוח, תיירות וקייטרינג וכל מי שבכוונתו לרכוש את הידע הטכני הדרוש כדי שיוכל לתרגל כטבח מקצועי.

מוֹדָלִיוּת

מצב מאסטר הוא On-Line ו Tutorizada

לאחר ההרשמה, התלמיד יקבל את קודי הגישה בתוך 24 שעות עבודה.צוות של מורים ומתרגלים שלנו יפנה את התלמיד עד 48 שעות לאחר ההרשמה להנחות את התלמיד ללוות אותו בתחילה ולאורך כמובן, ולענות על כל שאלות שעשויות להתעורר.משך... [-]

קורס מאסטר על אמנות בישול איטלקית

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
בקמפוס תכנית מלאה 6 חודשים June 2018 איטליה טורינו

הקורס הראשי במסעדה ובמטבח האיטלקי, שנמשך 180 יום, יוצא לשני חלקים: הראשון, עם אורך של 55 יום, של שיעורים תיאורטיים-מעשיים במטה ICIF , בתוספת טיולים חינוכיים; השני מורכב מתמחות מקצועית של 120 יום (אופציונלי, לא כלול במחיר מנוי), במסעדות שנבחרו על ידי בית הספר. [+]

קורס מאסטר במטבח איטלקי ובאונולוגיה

תשעה שבועות של שיעורים תיאורטיים ומעשיים והזדמנות של תקופת אימון מעשית במסעדות האיטלקיות הטובות ביותר

הקורס הראשי במסעדה ובמטבח האיטלקי, שנמשך 180 יום, יוצא לשני חלקים: הראשון, עם אורך של 55 יום, של שיעורים תיאורטיים-מעשיים במטה ICIF , בתוספת טיולים חינוכיים; השני מורכב מתמחות מקצועית של 120 יום (אופציונלי, לא כלול במחיר מנוי), במסעדות שנבחרו על ידי בית הספר.... [-]


הגסטרונומיה וניהול קולינרית - בי"ס למנהל אירוח ותיירות

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
בקמפוס תכנית מלאה March 2019 פרו לימה

UPC מציע גסטרונומיה קריירה וניהול קולינרי, עם המשימה להכשיר אנשי מקצוע שלמים וחדשניים להוביל לפיתוח קולינרית גסטרונומית קיימא, אשר לתכנן ולנהל פרויקטים גסטרונומי רווחיים מבחינה כלכלית ולאמן שפים ויזמים הטובים, לתת להם את הכלים צורך לייצג זהות קולינרית שלנו וליצור סגנונות משלהם עם טיעונים מוצקים. [+]

UPC מציע גסטרונומיה קריירה וניהול קולינרי, עם המשימה להכשיר אנשי מקצוע שלמים וחדשניים להוביל לפיתוח קולינרית גסטרונומית קיימא, אשר לתכנן ולנהל פרויקטים גסטרונומי רווחיים מבחינה כלכלית ולאמן שפים ויזמים הטובים, לתת להם את הכלים צורך לייצג זהות קולינרית שלנו וליצור סגנונות משלהם עם טיעונים מוצקים. בהתבסס על רשת מבודלת והוראה ואישית, בהשתתפות מומחים מקומיים ובינלאומיים, תכנית זו יש גישה רבה תחומית, המטפל בתחומים שונים של מחקר הקשורים באמנות בישול. זה כרוך בתחומים שונים: החל המחקר, המדע, ניתוח של התרבות וההיסטוריה שלנו לשימושים וטכניקות להגדיר מגמות בינלאומיות. ... [-]


תואר שני באונולוגיה וגידול גפנים

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
בקמפוס תכנית מלאה 2 שנים October 2018 פורטוגל Vila Real

המטרות העיקריות של התואר השני באונולוגיה וגידול גפנים הן: הכשרה מתקדמת, השלמה וחידוש המחזור הראשון; פיתוח מיומנויות מצוינות מדעיות, טכנולוגיות ומקצועיות; שיפור יכולת ההתערבות בתחום היין; יכולת לתכנן, לחדש ולהעריך טכניקות ותהליכים חדשים או לשפר את ההליכים בשימוש; מנגנונים לניתוח קריטי המבוססים על ההקשר הוויטיויני תרבותי; התקדמות בהתהוות ועדכון הידע והמיומנויות. [+]

המטרות העיקריות של התואר השני באונולוגיה וגידול גפנים הן:

הכשרה מתקדמת, השלמה וחידוש המחזור הראשון;פיתוח מיומנויות מצוינות מדעיות, טכנולוגיות ומקצועיות;שיפור יכולת ההתערבות בתחום היין;יכולת לתכנן, לחדש ולהעריך טכניקות ותהליכים חדשים או לשפר את ההליכים בשימוש;מנגנונים לניתוח קריטי המבוססים על ההקשר הוויטיויני תרבותי;התקדמות בהתהוות ועדכון הידע והמיומנויות.

לוח זמנים

רוב שעות ההתקשרות מרוכזות בימי שישי ושבת (למעט יחידות הבחירה והמדע) .הסדרת קורס המאסטר (מחזור 2) באונולוגיה וגידול גפנים שפורסם בצורה של הודעה מס '14407, ב Diário da República, סדרה 2, של דצמבר 9, 2015.... [-]


שני הגסטרונומיה וניהול הקולינרי

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
בקמפוס תכנית מלאה 5 חודשים September 2018 ספרד קאסטיון

מאסטר זה מציע הכולל טבילה המטבח מהיום לעשות קפיצה איכותית בקריירה שלך. אני מסוגל ליצור הצעה יצירתית ורווחית, לא רק לבישול אלא גם ממתקים ומאפה. [+]

הכולל טבילה המטבח

מאסטר זה מציע הכולל טבילה המטבח מהיום לעשות קפיצה איכותית בקריירה שלך. אני מסוגל ליצור הצעה יצירתית ורווחית, לא רק לבישול אלא גם ממתקים ומאפה.

התוכנית היא 5 חודשים תושלם עם 530 שעות של התמחות, בין היתר, את המסעדות הטובות הצוות הקולינרי שלנו.

התלמיד, הכוכב

יש לנו מומחי המוצר הטובים ביותר, טכנית, החדשנות חדשנית ומגמות במטבח. אתה יכול ללמוד לצד רב מהשפים הבינלאומיים ההתייחסות הוא חלק צוות הקולינרי שלנו.... [-]


תואר שני בתזונה ואמנות בישול

ABMS Open University Of Switzerland
מקוונים תכנית מלאה תכנית חלקית 16 - 20 חודשים הרשמה פתוחה שווייץ ציריך + 1 more

בסופו של מאסטר (MBA) בתזונה ואמנויות בישול תכנית לימודים (ניהול שירות מזון) הבוגרים ישלבו תאוריה עם ניסיון העבודה שלהם ולהציג את ידע קול של התזונה ובישול לאמנויות (ניהול שירות מזון). [+]

באוניברסיטות 3 TOP = 1 אירופאית כל התלמידים יצטרכו בנוסף ABMs דיפלומה דיפלומה משותף עם אוניברסיטת Dabrowa Gornicza (WSB) ו טאראס שבצ'נקו האוניברסיטה הלאומית. המדורגים 3 האוניברסיטאות האירופיות = הטוב ביותר וירטואלי / מרחק תוכנית = 1 באירופה למעלה דיפלומה SWITZERLAND + האיחוד האירופי + TOP מדורגת 500

לקדם את המומחיות שלך בABMs

להתחבר עם לומדים ומנהיגים בדיוק כמוך בתוכניות של האמן המקוון שלנו. אתה תגיע רחוק כמו המוח שלך ייקח אותך כסטודנטית לתואר שני בABMs.... [-]


MSc. / MBA במותג מותג יוקרה, מזון

INSEEC Chambéry campus
בקמפוס תכנית מלאה 2 סמסטרים October 2018 צרפת Chambéry

MBA / MSc. בניהול מותגי יוקרה, מזון [+]

MBA / MSc. בניהול מותגי יוקרה, מזון

כל השיעורים נלמדים באנגלית.

התוכנית מציעה גישה רב-תחומית: ידע עסקי, אסטרטגי, שיווקי ותקשורתי מוצק בשילוב עם החשיפה לצד המעשי, הודות לתרומתם של אנשי מקצוע פעילים ולביקורי שטח.

הוא מספק את הידע והמומחיות הנדרשים כדי להיכנס לתעשיית השירותים היוקרתיים באמצעות שילוב של עמודים אקדמיים וקורסים מעשיים על מגזרים שונים בתעשייה.

אפשרויות קריירה

קורס זה יכול להיות מיושם ישירות לעבודה אירוח יוקרה במגוון של שירותים כגון תפעול, ניהול מותג, E-Merchandising, תיירות קולינרית, גסטרונומיה וניהול... [-]