מצא את התואר השני שלך במנהל עסקים כאן!

לאחר שתשלים את התואר הראשון שלך, אתה יכול גם להתחיל את הקריירה שלך או לבחור להמשיך את לימודיך ידי להרוויח תואר שני. האפשרות האחרונה מאפשרת לך להתכונן קריירה מתקדמת יותר ולקפוץ יותר קדימה מאשר אם החל לעבוד מייד. מהו שני ב… קרא יותר

לאחר שתשלים את התואר הראשון שלך, אתה יכול גם להתחיל את הקריירה שלך או לבחור להמשיך את לימודיך ידי להרוויח תואר שני. האפשרות האחרונה מאפשרת לך להתכונן קריירה מתקדמת יותר ולקפוץ יותר קדימה מאשר אם החל לעבוד מייד.

מהו שני בלימודי מזון ומשקאות? שדה זה מתמקד בהכנה והשירות של מזון. סטודנטים לקחת קורסים המכינים להם להבין את הפעילות בעסק מסעדה או קייטרינג להיכנס עמדה של מנהיגות מוסד כזה. קורסים לכוון את העדשה גם בצד המדיניות של מחקרי מזון ומשקאות אם התלמיד מעוניין יותר להיות לפועל מזון ובטיחות או מפקח. התכנית ללימודי מזון ומשקאות בדרך כלל אינה כוללת בתחום הקולינארי.

צבירה של שני בלימודי מזון ומשקאות הטבות לסטודנטים בכך שהוא מסייע להם לפתח את כישורי הניהול והתקשורת הדרושים להם לשגשג.מחזיק תואר מתקדם עשוי גם לאפשר בוגרים להרוויח משכורת גבוהה יותר ברגע שהם נכנסים דרכם.

ישנם משתנים רבים אשר משפיעים על עלות מרוויח שני בלימודי מזון ומשקאות. אתה חייב לחקור את התוכנית ספר מסוים לפני להרשם להבין מה שכר הלימוד יהיה ומה עמלות אחרות אתה תהיה אחראי.

קריירה לרשות בוגרת לימודי מזון ומשקאות הן רבות. בעיקרו של דבר, הם יכולים להיכנס לכל תפקיד ניהולי בתחומי אירוח השירות או מזון מזון. אלה כוללים מפעילים, מנהלי מסעדות או קייטרינג, מומחי מלאי, ומנהלים עוזרים. כמו כן ניתן לעבוד תברואה ובטיחות על ידי הפיכתו מומחה תברואה או מפקח בריאות.

קח את הצעד הבא לקראת הקריירה שלך על ידי להירשם בתכנית מזון ומחקרים משקים.חיפוש עבור התוכנית שלך למטה יש לפנות ישירות למשרד הקבלה של בית הספר על פי בחירתך על ידי מילוי טופס הפנייה.

קרא פחות
אפשרויות נוספות בתחום לימוד זה: 
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Kowloon, Hong Kong

שחקן מפתח בסצינת היין הבינלאומית התוססת, הונג קונג מציע מיקום ייחודי לכל מי ששואף להיות חלק מאזור צמיחה דינמי זה. בשילוב עם הצמיחה העצומה של שוק היין בסין, הצורך אנשי מקצוע יי ... קרא יותר

שחקן מפתח בסצינת היין הבינלאומית התוססת, הונג קונג מציע מיקום ייחודי לכל מי ששואף להיות חלק מאזור צמיחה דינמי זה. בשילוב עם הצמיחה העצומה של שוק היין בסין, הצורך אנשי מקצוע יין עם הכשרה מתקדמים, חינוך מיוחד עם פרספקטיבה גלובלית ממשיכה לגדול. MSC ב הבינלאומי יין ניהול התוכנית תוכנן לענות על הביקוש הזה. תוכנית יוצאת דופן זו מפתחת מנהיגים בתעשייה, מחנכים וחוקרים ומנחלת בהם הבנה מעמיקה של המגמות האחרונות בעסקי היין, מדמה את המורכבות שלה ומניחה אותם בעמדה חזקה כדי להוביל את הענף אל העתיד. לסטודנטים יש גם את ההזדמנות ללמוד עוד על הצרכנים היין הסינים היין ולהשיג תובנות לתוך כמה שווקים היין הצמיחה המהירה ביותר הרווחי בעולם. קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Sep 2020
תכנית מלאה
תכנית חלקית
אנגלית
בקמפוס
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milan, Italy

מאסטר במזון עיצוב מפתחת מיומנויות הנחוצות כדי שהסוחר יכול להיכנס למגזר עיצוב מזון, שוק שהולך וגדל, ושבו איטליה היא התייחסות. כמובן נועד בוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לא ... קרא יותר

מאסטר במזון עיצוב מפתחת מיומנויות הנחוצות כדי שהסוחר יכול להיכנס למגזר עיצוב מזון, שוק שהולך וגדל, ושבו איטליה היא התייחסות. כמובן נועד בוגרים בעיצוב, שיווק ותקשורת, אלא גם לאנשי מקצוע עם ניסיון בשוק. התכנית מתמקדת בתעשיית המזון ומתודולוגיות. קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Mar 2020
תכנית מלאה
12 חודשים
אנגלית
בקמפוס
 
Taylor’s University
Subang Jaya, Malaysia + 1 יותר

בעל תואר שני בפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח את הבוגרים לאנשי מקצוע מוכשרים, מומחים בתחום מחקרי המזון. כדי להשיג זאת, Taylor's University ואוניברסיטת טולוז ז'אן ג ... קרא יותר

בעל תואר שני בפילוסופיה (מחקרי מזון) שואף לטפח את הבוגרים לאנשי מקצוע מוכשרים, מומחים בתחום מחקרי המזון. כדי להשיג זאת, Taylor's University ואוניברסיטת טולוז ז'אן ג'אורס (UT2J) עיצבו תוכנית לימודים מקיפה הכוללת מרכיבים כמו מיומנויות מחקר, אנתרופולוגיה וסוציולוגיה של מזון, הבנה של תרבויות המזון השונות, מגמות מזון ותחזית עסקית, נושאים חברתיים-פוליטיים מזון תזונה ובריאות הציבור ועוד רבים. קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Jul 2020
תכנית מלאה
תכנית חלקית
18 חודשים
אנגלית
בקמפוס
 
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Barcelona, Spain + 1 יותר

המאסטר בניהול ושחזור מלון, שמטרתו להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים להוביל פרויקטים עסקיים גלובליים בתחום ניהול האירוח, אם כי מנקודת המבט העסקית הנחוצה כדי להיות יעילה בקבלת החלטות בת ... קרא יותר

המאסטר בניהול ושחזור מלון, שמטרתו להכשיר אנשי מקצוע ומנהלים להוביל פרויקטים עסקיים גלובליים בתחום ניהול האירוח, אם כי מנקודת המבט העסקית הנחוצה כדי להיות יעילה בקבלת החלטות בתחום זה כל כך גלובלי ודינמי, ואינם מתעלמים מהשפעתן של טכנולוגיות חדשות. קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Apr 2020
תכנית מלאה
תכנית חלקית
7 חודשים
ספרדית
בקמפוס
 
University of Bordeaux
Bordeaux, France + 2 יותר

תוכנית מאסטר בינלאומית זו מציעה תוכנית לימודים משולבת באמת המנצלת את מומחיות התיירות והאנולוגיה של שלוש אוניברסיטאות ואזורים באירופה. ... קרא יותר

תוכנית מאסטר בינלאומית זו מציעה תוכנית לימודים משולבת באמת המנצלת את מומחיות התיירות והאנולוגיה של שלוש אוניברסיטאות ואזורים באירופה. קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Sep 2020
תכנית מלאה
2 שנים
06 Feb 2020
אנגלית
בקמפוס
 
Северо-Кавказский федеральный университет
Stavropol, Russia

התוכנית פותחה על בסיס חקיקה אירופית ורוסית בתחום היגיינה ובטיחות הייצור בשיתוף עם שותפים זרים. דיסציפלינות פותחו בהתאם לתקנות אגודת ההנדסה והעיצוב היגייני (קבוצת ההנדסה והעיצו ... קרא יותר

התוכנית פותחה על בסיס חקיקה אירופית ורוסית בתחום היגיינה ובטיחות הייצור בשיתוף עם שותפים זרים. דיסציפלינות פותחו בהתאם לתקנות אגודת ההנדסה והעיצוב היגייני (קבוצת ההנדסה והעיצוב) במטרה לבנות ידע, ניסיון מעשי ומחקרי בתחום תכנון ציוד טכנולוגי ותהליכי ייצור מזון, העומדים בדרישות העיצוב היגייני הבטחת איכות ובטיחות המוצר. קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Sep 2020
תכנית מלאה
2 שנים
30 Jul 2019
אנגלית
בקמפוס
 
Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo Sant Pol
Barcelona, Spain + 1 יותר

שני בניהול מזון ומשקאות על ידי דיפלומה EUHT StPOL ו המתמחות בניהול מזון ומשקאות בהסכמה עם אוניברסיטת קרן לגרונה: חדשנות והכשרה ... קרא יותר

שני בניהול מזון ומשקאות על ידי דיפלומה EUHT StPOL ו המתמחות בניהול מזון ומשקאות בהסכמה עם אוניברסיטת קרן לגרונה: חדשנות והכשרה קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Sep 2020
תכנית מלאה
8 חודשים
אנגלית, ספרדית
בקמפוס
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spain

מסע דרך העולם של patisserie, מתוך סדנאות סדנאות מטבח מתוק. תואר שני ב Patemporaryerie בת זמננו מטבח מתוק הוא הכי שלם ועדכני אימון באזור המתוק ביותר של המטבח. ... קרא יותר

מסע דרך העולם של patisserie, מתוך סדנאות סדנאות מטבח מתוק. תואר שני ב Patemporaryerie בת זמננו מטבח מתוק הוא הכי שלם ועדכני אימון באזור המתוק ביותר של המטבח. קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Sep 2020
תכנית מלאה
5 חודשים
ספרדית
בקמפוס
 
University of Parma
Altavilla Vicentina, Italy + 1 יותר

מגיסטר למדעים בהנדסת הצמח ומזון לתעשיית המזון מיועד למטרות ספציפיות:

מגיסטר למדעים בהנדסת הצמח ומזון לתעשיית המזון מיועד למטרות ספציפיות: קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Oct 2020
תכנית מלאה
2 שנים
אִיטַלְקִית
בקמפוס
 
OSTELEA - Escuela de Turismo
Barcelona, Spain + 1 יותר

מאסטר ניהול מלונות וניהול מזון

מאסטר ניהול מלונות וניהול מזון קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Oct 2020
תכנית חלקית
ספרדית, Spanish
בקמפוס
 
Rome Business School
Rome, Italy + 1 יותר

מאסטר Rome Business School

קורסים למנהלים
01 Oct 2020
תכנית חלקית
אנגלית
בקמפוס
מקוונים
 
Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Besançon, France + 1 יותר

Pffood הוא 2 שנים, כמובן, במשרה מלאה מחקר בינלאומי תואר שני התמקד על פיזיולוגיים ופסיכולוגיים דטרמיננטים של בחירה מזון, המוצעים על ידי אוניברסיטת בורגונדי - Franche-Comté ו Ag ... קרא יותר

Pffood הוא 2 שנים, כמובן, במשרה מלאה מחקר בינלאומי תואר שני התמקד על פיזיולוגיים ופסיכולוגיים דטרמיננטים של בחירה מזון, המוצעים על ידי אוניברסיטת בורגונדי - Franche-Comté ו AgroSup Dijon. מזון משחק תפקיד הרבה יותר גדול בחיי הצרכנים מאשר פשוט להאכיל אותם. בכל יום, בני האדם עושים כמה אפשרויות מזון. התזונה שלהם יש השפעה ניכרת על מצב התזונה שלהם ובריאות, אלא גם על הסביבה. הבנה טובה יותר של הסיבות לבחירה של מזונות של הצרכנים נדרשת על מנת להקים תוכניות יעילות ולפתח מוצרים חדשים, כדי לשפר את דפוסי התזונה בהתאם להמלצות ולהגדיל את הקיימות. למרות פשוט לכאורה, בחירות מזון הם התנהגויות מורכבות התלויים בגורמים רבים ואת האינטראקציות שלהם. במסגרת תואר שני זה, מוקד מפתח מושם על גורמים פיזיולוגיים ופסיכולוגיים של בחירה מזון. קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Sep 2020
תכנית מלאה
2 שנים
21 Jun 2019
אנגלית
בקמפוס
 
ESCP Europe Business School
Paris, France + 7 יותר

התוכנית פתוחה לכולם תשוקה לגבי F

התוכנית פתוחה לכולם תשוקה לגבי F קרא פחות
קורסים למנהלים
02 Sep 2020
תכנית מלאה
15 חודשים
07 Jul 2020
אנגלית
בקמפוס
 
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Vila Real, Portugal

המטרות העיקריות של התואר השני באונולוגיה וגידול גפנים הן: הכשרה מתקדמת, השלמה וחידוש המחזור הראשון; פיתוח מיומנויות מצוינות מדעיות, טכנולוגיות ומקצועיות; שיפור יכולת ההתערבות ... קרא יותר

המטרות העיקריות של התואר השני באונולוגיה וגידול גפנים הן: הכשרה מתקדמת, השלמה וחידוש המחזור הראשון; פיתוח מיומנויות מצוינות מדעיות, טכנולוגיות ומקצועיות; שיפור יכולת ההתערבות בתחום היין; יכולת לתכנן, לחדש ולהעריך טכניקות ותהליכים חדשים או לשפר את ההליכים בשימוש; מנגנונים לניתוח קריטי המבוססים על ההקשר הוויטיויני תרבותי; התקדמות בהתהוות ועדכון הידע והמיומנויות. קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Oct 2020
תכנית מלאה
2 שנים
Portuguese
בקמפוס
 
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Florence, Italy

טכניקות המיתוג לעיצוב שירות, מטרת הקורס הראשי בעיצוב מותג וניהול: מזון, יין ותיירות היא לסייע לסטודנטים ולאנשי מקצוע צעירים לפתח את כישוריהם כמנהלים עתידיים של תעשיית horeca, ... קרא יותר

טכניקות המיתוג לעיצוב שירות, מטרת הקורס הראשי בעיצוב מותג וניהול: מזון, יין ותיירות היא לסייע לסטודנטים ולאנשי מקצוע צעירים לפתח את כישוריהם כמנהלים עתידיים של תעשיית horeca, שילוב מזון יין ותיירות לתוך מציע אורח חיים. הקורס, שהתקיים בפירנצה וברצלונה, מספק כישורים רוחביים בתכנון שירות המיושם על אירוח ותיירות, תוך התמקדות ספציפית באוכל בברצלונה ובחיפוש אנכי של ענף היין בפירנצה. קטלוניה וטוסקנה בנו את אסטרטגיות המיתוג שלהם על ערך הטריטוריאליות כמפתח להבחנה הגלובלית. הודות למאסטר זה, לתלמידים יש אפשרות להתנסות עם מתודולוגיות מיתוג שונות וניהול פרויקטים כי שני היעדים התיירותיים החשובים ביותר באירופה בהצלחה להשתמש. קרא פחות
קורסים למנהלים
01 Feb 2020
תכנית מלאה
11 חודשים
אנגלית
בקמפוס