$close

מסננים

הצג תוצאות

תוכנית חלקית עיצוב בר-קיימא פלנדריה - תוכניות עיצוב בר-קיימא בפלנדריה עיצוב בר-קיימא , פלנדריה

התואר השני, או מגיסטר למדעים, הוא תואר אקדמי מוכר בעולם המצביע על בקיאות וידע של נושא או תחום מסוימים. רוב תוכניות התואר השני לקחת כארבע שנים לסיים, לאחר שכמה להצטרף לכוח העבודה, בעוד שאחרים ממשיכים בכיתה.  מחקר בתכנון… קרא יותר

התואר השני, או מגיסטר למדעים, הוא תואר אקדמי מוכר בעולם המצביע על בקיאות וידע של נושא או תחום מסוימים. רוב תוכניות התואר השני לקחת כארבע שנים לסיים, לאחר שכמה להצטרף לכוח העבודה, בעוד שאחרים ממשיכים בכיתה. 

מחקר בתכנון בר קיימא יכול לערב אנשים בנתיב יצירתי לחדש עבור שימור משאבים לטווח ארוך על פני מגוון של תעשיות ומוצרים. ניתן לעודד את התלמידים לשפר את השיטות הקיימות לקידום הקיימות או להנדס ולתכנן גישות חדשות המשתמשות במשאבים טבעיים ביעילות רבה יותר.

עם אוניברסיטת החינוך להיות העליון ביותר ברמה במערכת החינוך של בלגיה, הממשלה יש לשים דגש רב יותר על מנת לוודא כי חייהם של התלמידים נעשה פשוט ככל האפשר באמצעות הלוואה ותוכניות מענקים. הם מציעים נותני חסות לסטודנטים בינלאומיים עם רקע עני ופגיע שהיה רוצה ללמוד בארץ הזאת.

תוכנית חלקית עיצוב בר-קיימא פלנדריה - קח עיצוב בר-קיימא שלך בפלנדריה. קבל את כל התוכנית עיצוב בר-קיימא ומידע הספר. חסוך זמן לפנות את בית הספר באופן ישיר כאן!

קרא פחות
מידע נוסף על לימודים בבלגיה
$format_list_bulleted מסננים
מיין לפי:
מומלץ אחרונים תפקיד
Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering
גנט, בלגיה

תכנית עולם ללא אריזה אינו מתקבל על הדעת. הוא מציע יתרונות רבים במונחים של היגיינה, בטיחות מזון, תחבורה, הפחתת בזבוז מזון וכו', אך ההשפעה הנוכחית של חומרים ושימושים מסוימים על ... +

תכנית עולם ללא אריזה אינו מתקבל על הדעת. הוא מציע יתרונות רבים במונחים של היגיינה, בטיחות מזון, תחבורה, הפחתת בזבוז מזון וכו', אך ההשפעה הנוכחית של חומרים ושימושים מסוימים על הסביבה היא גדולה מדי ואינה ברת קיימא. אוניברסיטת גנט, לפיכך, רוצה לעורר מעבר לעבר 100% אריזות ניתנות לשימוש חוזר, ניתנות למחזור, קומפוסט או מתכלה, ולהכין את הסטודנטים להיות מומחים במערכות אריזות מזון בר קיימא. התואר השני באריזות מזון בר קיימא מפגיש את שלושת התחומים (קיימות, מזון ואריזות) ומכין את הסטודנטים לתכנון ו/או לייעל מערכת אריזות מזון תוך בחירה מודעת וקריטית של משאבים ושיטות ייצור, תוך התחשבות ב תרבות ארגונית או ארגונית, ייעודה וחזונה, וההקשר החברתי-כלכלי הרחב: "כיצד נוכל לשמור על בטיחות המזון ולשמור אותו לאורך חיי המדף הנדרשים באמצעות מערכות אריזות מזון בנות קיימא ומאזנות את טביעת הרגל האקולוגית עם הבטחת גישה למזון איכותי ושמירה על שרשראות אספקת מזון רווחיות?" -
MSc
תכנית מלאה
תוכנית חלקית
אנגלית
ספט 2022
קמפוס