MSc בתזונה יישומית לאדם
Oxford Brookes University
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Headington, הממלכה המאוחדת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
12 - 24 חודשים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא, משרה חלקית
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* סטודנטים בבריטניה במשרה מלאה: £7,850 | סטודנטים בינלאומיים/איחוד האירופי במשרה מלאה: 15,900 פאונד
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
תזונה אנושית שימושית היא קורס מאסטר מעשי, מונחה מחקר. הוא מפרט את המדע מאחורי הדרישות התזונתיות של בני אדם מקדם ההתעברות ועד לגיל מבוגר.
תזונה לקויה גורמת לבעיות בריאות הציבור הגוברות בכל המגזרים והגילאים. הדבר בולט במיוחד בקרב צעירים וקשישים. בקורס זה תבחן:
- הבעיות הספציפיות של התזונה העולמית וההשלכות על בריאות הציבור
- אספקת מזון וחומרים מזינים לגוף, המאפשרת התפתחות גופנית ונפשית מיטבית ותחזוקה בריאותית.
מרכז אוקספורד שלנו לתזונה ובריאות (OxBCNH) הוא מרכז המחקר הראשון בבריטניה המוקדש למזון פונקציונלי. למרכז קשרים מצוינים עם תעשיית המזון.
כחלק מפרויקט המחקר שלך, יהיו לך הזדמנויות לעבוד עם מרכז אוקספורד לתזונה ובריאות. אתה יכול להיות מעורב במחקר חדשני שעוזר לממשלה ולתעשיית המזון לפתח מוצרים חדשים עם יתרונות בריאותיים ותזונתיים ספציפיים.
גלריה
קבלה
מלגות ומימון
תכנית לימודים
מודולי לימוד
מודולי חובה
- יסודות התזונה האנושית (20 נ"ז)
מודול זה מספק סקירה מקיפה של רכיבי התזונה השונים הנדרשים על ידי בני אדם לאורך מחזור החיים ומקורותיהם במזון בבריטניה ובעולם כולו. הוא גם מעריך באופן ביקורתי שיטות המשמשות להערכת צריכת חומרים מזינים ברמת הפרט והאוכלוסייה. גם הקשר בין אורח חיים והרכב הגוף יידון. - מדעי המזון (20 נ"ז)
מודול זה מכסה את התכונות של רכיבי מזון ותפקידם במזון. הוא מתייחס במיוחד למדידת איכות המזון (כולל הרכב תזונתי ומניפולציה), תכונות תחושתיות ופיזיות, היבטים מיקרוביולוגיים של ייצור ושימור מזון, פיתוח מוצרים חדשים ותפקידם של מזון פונקציונלי. - שיטות מחקר (20 נ"ז)
מודול זה מספק בסיס והכשרה בשיטות מחקר בסיסיות, מחיפוש ספרות, תכנון ועיצוב ניסויים ועד לניתוח והצגת נתונים. - תזונה, פעילות גופנית ובריאות (20 נ"ז)
מודול זה בוחן את הקשרים בין תזונה, פעילות גופנית ותוצאות בריאותיות בבני אדם. בפרט תישקל השפעת התזונה והפעילות הגופנית על מחלות לב וכלי דם, סוכרת, סרטן והשמנה יחד עם ייעוץ והצבת יעדים לתזונה, תזונה ופעילות גופנית. - תזונה גלובלית ובריאות הציבור (20 נ"ז)
מודול זה מכסה תזונה בהקשר של בריאות עולמית. הוא בוחן את בעיות התזונה העולמיות הנוכחיות ואת ההקשר החברתי שלהן במדינות בעלות הכנסה נמוכה, יחד עם הטיפול והמניעה שלהן. הוא מכוון לגישה מעשית לשליטתם. הנושא נותן דגש לבריאות האם והילד ותזונה. - קידום בריאות ותרגול מקצועי לאורך כל החיים (20 נקודות זכות)
מודול זה בוחן את הרעיון של קידום בריאות ומאיפה הוא הגיע דרך הצבת יעדים לתזונה, תזונה ופעילות גופנית בבריאות ובמחלות. הכיתה תפתח את התלמידים לפעול כתזונאים מקצועיים במסגרת תקני AfN של אתיקה, התנהגות וביצועים.
פרויקט גמר
- פרויקט מחקר (60 נ"ז)
מודול זה כולל מחקר מקורי בחקר נושא ספציפי בתזונה. פרויקטי מחקר קודמים כוללים את ההשפעה של משקאות קקאו על לחץ הדם, אובדן חומרים מזינים בבישול וצריכת פירות וירקות של קשישים, בהתאם להנחיות ארגון הבריאות העולמי. בחירת הנושא היא במשא ומתן בינך לבין חבר מתאים מצוות ההוראה המשמש כמפקח.
למידה והוראה
תלמדו באמצעות מגוון שיטות, כולל:
- הרצאות
- קריאה מכוונת
- סדנאות
- סמינרים
- עבודה מעשית
- פרוייקט עבודה.
כל מודול דורש 200 שעות של קלט סטודנט בכל סמסטר בן שנים עשר שבועות. יש כ-36 שעות זמן ליצירת קשר עם הצוות. יש בדרך כלל שלוש שעות הוראה בכל שבוע במשך 12 שבועות.
צוות המורים שלנו נלקח בעיקר מהמחלקה למדעי הספורט והבריאות. אנו מזמינים גם דוברים מבקרים מ:
- עסקים ותעשייה
- ממשלה מקומית
- ייעוץ
- גופי מחקר
- אוניברסיטאות אחרות.
מרכז אוקספורד לתזונה ובריאות (OxBCNH) היא קבוצת מחקר בעלת שם בינלאומי המורכבת מפרופסורים אורחים, עמיתים, עוזרי מחקר וסטודנטים לתואר שלישי. כולם חוקרים נושאי תזונה ומזון.
שיטות הערכה המשמשות בקורס זה
הביצועים שלך בכל מודול מוערכים על ידי:
- הערכה של העבודה הכתובה או העיצובית שלך
- מצגות מילוליות.
אנו משתמשים במגוון שיטות הערכה, כגון:
- חיבורים
- עבודות סמינריוניות
- בחינות רשמיות בכתב
- מבחנים בכיתה
- עבודת פרויקט
- עיצוב ומצגות מילוליות
- סדנאות
- סימולציות
- תרגילים מעשיים.
מחקר
תחומי המחקר והאשכולות שלנו כוללים:
- בקרת גליקמי ופיתוח מזונות עם אינדקס גליקמי נמוך
- תזונה נשית ותפקיד המחזור החודשי בוויסות האנרגיה
- תיאבון ושובע
- השמנת ילדים והגורמים המשפיעים עליה
- בדיקה חושית של מזונות
- ניהול משקל
- טיפול בסוכרת מסוג 2 עם תזונה ופעילות גופנית
- מרכיבי מזון פונקציונליים והשפעתם על ויסות האנרגיה
- תכונות נוגדות חמצון של מזון.
שכר לימוד בתוכנית
אפשרויות קריירה
בוגרים מנהלים מגוון קריירות הקשורות לתזונה, במיוחד ב:
- קידום בריאות כרכזי מזון ובריאות
- תעשייה עם יצרני מזון ומשקאות וקמעונאים
- חברות מזון רפואי
- ספקי שירותי מזון
- איגודי מסחר
- ממשלה ומדיניות לשיפור בריאות האוכלוסייה
- מחקר באוניברסיטאות, חברות מזון או מכוני מחקר.