MSc באיכות מזון ובטיחות

כללי

קרא עוד על תוכנית זו באתר האינטרנט של מוסד הלימודים

תיאור התכנית

Update עדכון Coronavirus (COVID-19)

שינינו תוכניות באופן זמני לכיתות לימוד וירטואליות, כך שכל ההוראה המתוכננת יכולה להתקיים באופן מקוון. התוכניות יתחילו בנובמבר 2020, ובמידת הצורך ילמדו באופן מקוון ואז ישתנו ללמידה בקמפוס.

המזון שונה במהותו מסחורות אחרות: הוא מורכב מ (חלקים) מאורגניזמים שהיו חיים או שעדיין קיימים. בנוסף למורכבות הגבוהה יותר בהרכב שלה ולשונות בחומרי ההתחלה שלה, הדבר מביא לסיכון גדול יותר לשונות במהלך הייצור, ההובלה והאחסון. כיצד אנו מספקים לכמה שיותר אנשים בדרכים הקיימות ביותר מזון בריא ואיכותי? תוכלו להתמודד עם שאלות דומות ודומות אלה בתכנית המאסטר "איכות מזון ובטיחות".

תחום המחקר באיכות ובטיחות המזון משתנה במהירות. אוכלוסיית העולם צומחת והגלובליזציה משנה סגנון חיים ודיאטות. חידושים בתחום ניתוחים ביוכימיים, טכנולוגיית חיישנים מודרניים, עיבוד נתונים חכם ושיטות רבייה פותחים כעת הזדמנויות חדשות ומרתקות. במקביל, הביקוש לקיימות בייצור והפצת מזון גדל והבעיות ברשתות הייצור והאספקה המורכבות, וכתוצאה מכך, למשל, "שערוריות מזון" מגלות רמות גבוהות של רגישות וחוסר וודאות בקרב הצרכנים.

138061_LabormitBohnenundReis_Keystone.jpg

פרופיל של תכנית המאסטר

יכולות הליבה הנלמדות בתכנית יאפשרו לסטודנטים לתואר שני שלנו לסיים להבין ולפתור בעיות בתחום איכות המזון ובטיחותם מנקודת מבט אינטגרטיבית וחוצה תחומים. לשם כך, הקורס הוא תחומי בעיצוב, המשלב התמקדות במדעי החיים (למשל ביולוגיה של גידולים וחיות משק, מיקרוביולוגיה של מזון, תזונה אנושית, שיטות ניתוח, ביוכימיה של מזון) עם חלק שווה בערך במחקרים משפטיים וכלכליים.

138060_CourseStructure.jpg

תחומי התעסוקה

שאלות על איכות ובטיחות המזון הן תחום מחקר שמתפתח בקצב מהיר, ולפיכך ידרוש מידה גבוהה של גמישות והתאמה מצד מומחים עתידיים. כבוגר תכנית התואר השני "איכות ובטיחות מזון", אתה כשיר לקריירה במחקר וכן לתפקידים מובילים בענף המזון, ברשויות, בתקשורת ובתחומי פוליטיקה, מינהל ועסקים אחרים. .

Bayreuth Spirit בקמפוס קולמבאך

הפקולטה למדעי החיים של האוניברסיטה ממוקמת בעיירה קולמבאך הסמוכה. זה בית לא רק למספר חברות מזון המפעילות בינלאומיות, אלא גם למכון מקס רובנר, הרשות לבקרת בוואריה לבטיחות מזון ורפואה וטרינרית, המכללה הטכנית הממלכתית לטכנולוגיית מזון, מרכז הכישורים לתזונה והמרכז הקליני בקולמבאך. . כל הגופים הללו מעורבים בפרויקטים מחקריים שונים ובפעילות ההוראה של הפקולטה.

דרישות קבלה

  • תנאי הקבלה הם תואר ראשון (או שווה ערך) במדעי הטבע או במדעי החיים עם ציון גרמני סופי "2.5" ומעלה.
  • כישורי שפה אנגלית מתקדמים (לפחות ברמה C1, על בסיס המסגרת האירופית המשותפת להתייחסות לשפות) ומיומנויות מוכחות בשפה גרמנית (A1).
  • אינטרס בינתחומי ממוצע, שיש לציין בקצרה במכתב בקשתך.

הליך הקבלה

ההסמכה שלך תוערך בתהליך הערכת יכולת. ההחלטה על קבלת התלמידים מתקבלת על ידי ועדה על בסיס הבקשות שהתקבלו (מבחן יכולת דו-שלבי). תנאי הקבלה מופיעים יחד עם מידע היישום הכללי בדף הבית של הפקולטה השביעית University of Bayreuth .

עדכון אחרון: נוב 2020

אודות בית הספר

As one of Germany’s youngest universities, we are able to operate in an unbiased, self-confident spirit of academic freedom, scientific progress, and social responsibility. In line with our vision, o ... קרא יותר

As one of Germany’s youngest universities, we are able to operate in an unbiased, self-confident spirit of academic freedom, scientific progress, and social responsibility. In line with our vision, our top priorities are individual supervision, maintaining high academic standards, and creating programmes of study that take current research into account. Our interdisciplinary focus and the innovative collaboration between many of our disciplines are key features of Bayreuth’s research culture. קרא פחות