מאסטר בינלאומי במדעי המזון לחדשנות ואותנטיות

Free University of Bozen - Bolzano

תיאור התכנית

Read the Official Description

מאסטר בינלאומי במדעי המזון לחדשנות ואותנטיות

Free University of Bozen - Bolzano

מאסטר בינלאומי במדעי המזון לחדשנות ואותנטיות

זה שנתיים הורים מספק לך ידע קול של האתגרים הנוכחיים והעתידיים במדעי המזון, המשלב חדשנות ואותנטיות, ומציע לך הזדמנות לקיים אינטראקציה הדוק עם תעשיית המזון. התוכנית היא יוזמה משותפת עם אוניברסיטאות של פארמה ו אודינה, הידועים ברחבי העולם על מצוינותם בתחום ההשכלה הגבוהה בתחום מדעי המזון.

תיאור הקורס

הקורס נועד להכשיר אנשי מקצוע המסוגלים לעבוד בביטחון בתחומי מדעי המזון , כגון טכנולוגיה, הנדסה, מיקרוביולוגיה, כימיה וקיימות.

לאחר השנה הראשונה, אתה יכול לבחור בין חמישה פרופילים שונים :

  • הנדסה יישומית וגנטיקה;
  • איכות מזון וניהול;
  • מדעי התזונה;
  • כימיה של מזון;
  • אריזת אוכל.

שני מסלולי הלמידה האחרונים מוצעים בשותפות , בהתאמה, עם האוניברסיטה קולג 'קורק, אירלנד, ואת האוניברסיטה הטכנית של מינכן, גרמניה. לסטודנטים תהיה הזדמנות להשקיע עד שני סמסטרים באחד ממוסדות השותפים האירופיים.

התוכנית נתמכת על ידי תעשיות השייכות AssoImprenditori אלטו אדיג '- Sezione Alimentari - ו Südtiroler Bauernbund - האיחוד אגריקולטרי דואר קולטיבורטי Diretti Sudtirolesi. שותפות זו תאפשר לתלמידים לכתוב את תזה המחקר שלהם עם tutorship משותף הן באוניברסיטה והן בתעשיית המזון.

במבט ראשון

  • דרגה: LM-70
  • אשראי ECTS: 120
  • משך הקורס: 2 שנים
  • הקורסים ילמדו באנגלית
  • מקומות זמינים: 30 האיחוד האירופי 5 שאינם האיחוד האירופי
  • הקמפוס: Bozen-Bolzano
  • שכר לימוד: 1.345.50 € לשנה

מבנה הקורס

השנה הראשונה כוללת בעיקר מודולים על טכנולוגיית מזון ומיקרוביולוגיה של מזון , המשותפים לכל מסלולי הלמידה. החל מהשנה השנייה ואילך, המודולים הופכים ספציפיים לפרופיל שנבחר. אתה יכול לבחור מתוך חמישה פרופילים מגוון של מודולים על מנת להתאים אישית את הקורס .

תוכניות Exchange והתמחות

נכון לעכשיו, אנו מציעים תוכניות חילופי עם כמעט 20 שותפים באוניברסיטאות בכל רחבי העולם, כחלק מרשת גדולה של שיתוף פעולה עם תעשיות באיטליה ובחו"ל שבו אתה יכול להשלים את ההתמחות שלך. בפרט, זה מאסטר יש שותפות עם אוניברסיטת קולג 'קורק, אירלנד ואת האוניברסיטה הטכנית של מינכן , גרמניה, שני מנהיגים עולמיים בתחום מדעי המזון.

סיכויי תעסוקה

בוגרי התכנית ממוקמים בחברות בתעשיית המזון ומתמחים במחקר ופיתוח; עיבוד מזון; עיצוב המוצר ופיתוח; ניהול ובקרה של עיבוד מזון; טכנולוגיה אוטומציה מזון; פיתוח שיטות להבטיח אותנטיות מזון; בקרת איכות; ואת הפיתוח של תהליכים חדשניים כדי לשפר את הערך התזונתי של מזונות ואת הקיימות של שרשרת המזון.

הקורס מעניק לסטודנטים כלים להתמודדות עם קריירה כיועצת או לעבוד בתפקידי ניהול , בעיקר בתעשיות המזון, ובחברות המקשרות בין שרשרת האספקה, בין ייצור לאחסון והפצה, כולל קמעונאים גדולים, ומרכזים ציבוריים ופרטיים המוקדשים לתכנון, ניהול ושיפור תהליכים. הבוגרים שלנו עיצוב לחדש את כל תהליכי מזון ומוצרים כדי להבטיח ולשפר את איכות סנסורית, תזונתי בר קיימא של שרשרת המזון.

יישום

על מנת להתקבל לקורס, תידרש להגיש הסמכה של רמה B2 של כשירות בשפה האנגלית. אם אין לך הסמכה רשמית בשפה, אתה יכול לקחת הבחינה בשפה בקמפוס שלנו.

מידע מפורט על תכנית הלימודים ניתן למצוא במניפסט המחקר, הכולל מידע על תכנית הלימודים, דרישות הקבלה, דרישות השפה, תהליך הקבלה, הליכי הקבלה, ההרשמה ושכר הלימוד.

קריטריונים לבחירה

ציונים מהתואר הראשון שלך (תואר ראשון או שווה ערך).

יישום מקוון

  • ציפור מוקדם - עבור האיחוד האירופי ולא אזרחי האיחוד האירופי: 1 מרס - 27 אפריל 2018, בצהרים
  • בקשה מאוחרת - עבור אזרחי האיחוד האירופי בלבד: 17 מאי - 18 יולי 2018, בצהריים

רשימת דירוג פרסום

  • ציפור מוקדמת: עד 15 במאי 2018
  • יישום מאוחר: עד 1 באוגוסט 2018
This school offers programs in:
  • אנגלית


עודכן לאחרונה {תאריך}
משך ומחיר
This course is מבוסס קמפוס
Start Date
תאריך התחלה
Oct. 2018
Duration
משך
2 שנים
תכנית מלאה
Price
מחיר
1,346 EUR
Locations
איטליה - Bolzano
תאריך התחלה: Oct. 2018
מועד אחרון להגשת בקשה בקשת מידע
תאריך סיום בקשת מידע
Dates
Oct. 2018
איטליה - Bolzano
מועד אחרון להגשת בקשה בקשת מידע
תאריך סיום בקשת מידע
Price
שכר לימוד: 1.345.50 € לשנה