מדעי התזונה והמזון: MS, דוקטורט
Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Logan, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקש מידע
מֶשֶׁך
בקש מידע
לִפְסוֹעַ
בקש מידע
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
Sep 2024
מלגות
חקור הזדמנויות למלגות כדי לעזור במימון הלימודים שלך
מבוא
התוכנית לתזונה ומדעי המזון מתמקדת במרכיבים הכימיים והביולוגיים של המזון ובדרכים בהן מרכיבים אלה משפיעים על הבריאות. התלמידים לומדים את ההיבטים הכימיים, הביולוגיים, המיקרוביולוגיים, התזונתיים, ההנדסיים והכלכליים של המזון, כמו גם את ההשפעות החברתיות של המזונות שאנשים אוכלים, כולל האופן שבו הם משפיעים על נושאים שונים, כולל כלכלה, פסיכולוגיה ותרבות.
עקב מודעות מוגברת בשנים האחרונות לאופן שבו מזון משפיע ישירות על בריאות האוכלוסייה, ישנו ביקוש גדול יותר לאנשי מקצוע שהוכשרו לתזונה ומדעי המזון. הציבור הרחב החל להבין עד כמה חשוב לאכול ארוחות מאוזנות היטב. המשמעות היא שההזדמנויות לקריירה בתחום התזונה נמצאות בשיא כל הזמנים.