MSc בניהול מזון ומשקאות בינלאומי
ESCP Business School
מידע מפתח
תבחר מיקום
מיקום הקמפוס
Paris, צרפת
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
15 חודשים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
EUR 27,350 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
מטרות התכנית
לקריירה מצליחה בתחום המזון והמשקאות כמנהלים, כמנהלים ויזמים.
התוכנית פתוחה לכל מי שחובב את ענף F&B ומעוניין לעבוד בה מנקודת מבט ניהולית. אתה לא צריך להיות "מומחה" בענף המו"פ כדי להתקבל. תהיה לך הזדמנות לחזק את כישורי הניהול הכלליים שלך באמצעות קורסים העוסקים בשיווק, פיננסים, מכירות, ניהול משאבי אנוש ותחומי אסטרטגיה שונים.
לאחר שתשלים את התוכנית, תרחישים מרובים יהיו פתוחים בחברה רב לאומית או בארגון קטן-בינוני, בסטארט-אפ או בעסק מאוחד באירופה או ברחבי העולם.
חדשני תפעולי
MSc זה מציע לך את כל המרכיבים של תוכנית אמן ברמה גבוהה עם גישה חדשנית המציעה חוויה ממקור ראשון עם יותר מ 20 יום של ביקורי חברות, פגישות עם מנהלי צמרת מתעשיית המזון והמשקאות, מפגשי טעימות באזורים הידועים כ מצוינות אוכל כמו פיימונטה, טוסקנה ואזור שמפיין.
הדוברים של חברות מזון ומשקאות בינלאומיים ידועים ייתן טיפים וטריקים על איך בהצלחה לפתח מוצרים חדשים ורעיונות וכיצד לשפר את הרשת האישית שלך.
ההתמחות, הרצאות אינטראקטיביות המבוססות על מקרי מבחן, עבודת צוות משולבת והצגות בעל פה, וכן מעבדות תפעוליות ומשחקים עסקיים, תהפוך את MSC ייחודית וחדשנית ותעניק לכם הכנה מעשית מאוד להצלחה בתחום זה.
דרישות קבלה
- תואר ראשון או תואר שני בכל תחום לימוד
- אנגלית שוטפות (רמה C1)
מה נחשב פלוס:
- ניסיון קודם בעבודה בתחום המזון והמשקאות
- קצת ידע בשפה זרה שנייה
עמלות ופיננסים
שכר הטרחה לשנת הלימודים 2020/2021 נקבע על 27,000 אירו.
עמלות הן חשבונית גם:
- בפרק אחד בתחילת שנת הלימודים
- ESCP מציעה גם את אפשרות הוראת הקבע:
- הפקדה: 3,500 € על ידי 2 שבועות לאחר הכניסה
- הפרשה ראשונה: 12,000 אירו עד 31 באוגוסט 2020
- הפרשה שנייה: 11,500 אירו עד 21 בפברואר 2021
דמי הרשמה
תשלום של 130 אירו עבור דמי בקשה המשולמים ל- CCIP ESCP.
מלגות
תואר שני במנהל מזון ומשקאות מציע מלגות לסטודנטים חלקית, במימון CCIAA של טורינו, על בסיס של שניהם הכשרון הפיננסי הצורך.
גלריה
קבלה
מלגות ומימון
תואר שני במנהל מזון ומשקאות מציע מלגות לסטודנטים חלקית, במימון CCIAA של טורינו, על בסיס של שניהם הכשרון הפיננסי הצורך.
תכנית לימודים
ההתמחות מתמקדת בתעשיית המזון והמשקאות בגישה חוצה לאומית ומכסה את כל הכישורים הבסיסיים הדרושים להצלחה בתחום זה. תהיה לך הזדמנות ללמוד ברחבי איטליה וצרפת.
הפרופסורים והמנחים מספקים שילוב טוב של רקעים מקצועיים חזקים עם ניסיון עבודה רב שנים בתחום הכשירות ורקע ביסודי בינלאומי אקדמי. בעל תכנית לימודים אקדמית בינלאומית ורקע.
שיטות ההוראה הן שילוב של גישות מבוססות הרצאות ומבוססות מקרה. שילוב משמעותי בהרצאות של דוברים אורחים מעולם העסקים, חברות סטארט-אפ ויזמים מספק ערך מוסף לידע ולרשת המשתתפים.
מודל פדגוגי חדשני שפותח ב- ESCP יערבב הרצאות באתר וביקורים עם פעילויות מקוונות, על מנת לנצל באופן מלא את הבינלאומיות, להוריד מרחקים גיאוגרפיים ולהכשיר את המשתתפים לשיטות עבודה חדשות שיהנו יותר ויותר משימוש בטכנולוגיה ובאינטרנט. עובד.
קורסי ליבה - טווח 1
יולי - ספטמבר: מועמדים עם תואר קודם <240 ECTS (או שווה ערך)
ששת המודולים הללו חובה רק על מועמדים עם פחות מ 240 ECTS (או שווה ערך).
הם פועלים במתכונת מקוונת בין יולי לספטמבר לפני תנאי הקמפוס. המועמדים עשויים להיות פטורים מהשתתפות במודולים אלה על סמך ניסיון העבודה הקודם שלהם (נדרש 3 שנים). למידע נוסף, ראה כרטיסיית קבלה.
ניהול הליבה
- כלכלה
- סטָטִיסטִיקָה
- חשבונאות וכספים
- שיווק
- מַנהִיגוּת
- אִסטרָטֶגִיָה
קורסי ליבה - תנאים 2 ו -3
אוקטובר - מרץ: קמפוס טורינו | אפריל - יוני: קמפוס פריז
הקורסים מספקים הן תיאוריה והן יישומים בחיים האמיתיים.
ההתמחות מתחילה באוקטובר ונשענת על צוות ההוראה המוסמך ביותר של ESCP כמו גם על הפרופסורים האורחים מכמה מהאוניברסיטאות ובתי הספר לעסקים היוקרתיים ביותר בעולם ומזמינים פרופסורים בעלי ניסיון מקצועי רב בתחום מדעי הנתונים.
תוכנית זו דורשת שליטה בשפה האנגלית ברמה גבוהה.
קדנציה 2 - קמפוס טורינו
- עקרונות שיווק במזון ומשקאות
- חשבונאות פיננסית בתחום המזון והמשקאות
- תובנות צרכניות ומחקר שיווקי
- תקשורת יעילה
- אסטרטגיה תאגידית: הצלחות, כישלונות ואתגרים בתעשיית ה- F&B
- כלכלה ניהולית: מיקרו-יסודות ב- F&B
- הבנת האתגרים הפיננסיים של מזון ומשקאות
- עסק משפחתי והקמה ב- F&B
- אסטרטגיה דיגיטלית ל- F&B
- ניהול משאבי אנוש ודינמיקה בין תרבותית ב- F&B
- חוקי עסקים ותקנות מזון בינלאומיות
קורסי בחירה
- מבוא לניהול פסולת מזון
- מבוא לחדשנות AgriFoodTech
- מודלים מתקדמים של מימון וניהול עבור F&B
- מזון ומשקאות במדינות המתעוררות
- נתונים גדולים וניתוח עסקי
- ניהול מכירות ב- F&B
- שיווק במדיה חברתית ב- F&B
קדנציה 3 - קמפוס פריז
- שרשרת אספקה ותפעול בתעשיית ה- F&B
- משא ומתן בהקשר בין -תרבותי
- ניהול ערך לקוח
- שיווק במסחר, קמעונאות וקטגוריות בתעשיית ה- F&B
- שיווק חדשנות ופיתוח מוצרים חדשים
- קיימות וסיכון לחברות F&B
הסטודנטים ייקחו גם סמינר חובה בנושא אתיקה, סביבה, ממשל חברתי ותאגידי.
שליחות מקצועית - קדנציה 4
יולי - דצמבר: שליחות מקצועית של 4 חודשים מינימום בכל מקום בעולם
מיולי עד דצמבר על הסטודנטים לסיים התמחות בחברה בת 4 חודשים.
ההתמחות היא הזדמנות ליישום מעשי של המושגים התיאורטיים הנלמדים מקורסים, מתוך מטרה לבסס קריירה.
מחלקת קשרי תאגיד
מחלקת קשרי החברה מוקדשת לאיסוף הצעות השמה מחברות רבות. המחלקה מארגנת גם שורה של ירידים בהם מעורבים חברות, המעניקות לסטודנטים לתואר שני הזדמנויות רבות ליצור קשר.
סמינר עבודת גמר ומחקר - קדנציה 4
דצמבר: כתיבה והגנה על תזה מקצועית
פרויקט מחקר יישומי זה הוא חלק מהותי מהתוכנית מכיוון שהוא מוביל לניתוח מעמיק.
יש לעבוד על זה במונחים 2, 3 ו -4. יש לסיים את הנושא בתיאום עם מפקח התזה המקצועית עד סוף התקופה 2. הערכת התזה המקצועית של המאסטר מבוססת על דו"ח בכתב והגנה בעל פה. בפני חבר מושבעים עד סוף דצמבר.
עבודת גמר מקצועית מייצגת 17 מתוך 90 נקודות הזכות שהצטברו במהלך שנת לימודים זו.*
במהלך תקופה זו, התלמידים ישתתפו גם בסמינר מחקר חובה שנערך על ידי פרופסור ESCP. סמינר זה מייצג 3 נ"ז מכלל 90 הרוויחים במהלך שנת לימודים זו.
שכר לימוד בתוכנית
אפשרויות קריירה
לאחר השלמת ההתמחות, תרחישים מרובים יהיו פתוחים בחברה רב לאומית או במפעל קטן-בינוני, בסטארט-אפ או בעסק מאוחד באירופה או ברחבי העולם.
הזדמנויות קריירה בינלאומיות כמו:
- מנהל שיווק
- מנהל מותג
- מנהל מוצר
- מנהל מחלקת מזון ומשקאות
- מנהל אזור בינלאומי
- מנהל תקשורת
- מנהל ייצוא-יבוא
- יזם
- מנהל שרשרת אספקה
- מפתח מוצר ועסק
הסמכות
English Language Requirements
אשר את מיומנותך באנגלית עם מבחן Duolingo אנגלית! ה-DET הוא מבחן אנגלית מקוון נוח, מהיר ובמחיר סביר המתקבל על ידי למעלה מ-4,000 אוניברסיטאות (כמו זו) ברחבי העולם.
Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα
הפגינו את המחויבות והנכונות שלכם להצליח בבית הספר לעסקים על ידי בחינת ה-GMAT - הבחינה הנפוצה ביותר לקבלה המודדת את כישורי החשיבה הביקורתית וההיגיון שלכם.
הורד את חידון המיני GMAT כדי לקבל טעימה מהשאלות שתמצא בבחינה.