קרא את התיאור הרשמי

למה תואר שני בתחום חדשנות מזון?

רקע:

החדשנות השיתופית מציעה תשובה חדשה לבעיות נתקלו ביישומן של אסטרטגיות חדשנות על ידי חקלאות.

בהקשר זה, תעשיית המזון צריך מנהלי transdisciplinary הוכשרו בחדשנות פתוחה ושיתופית ומפתח שמציעה לפתח אסטרטגיות להתמודדות עם האתגרים הכלכליים, חברתיים וסביבתיים של העולם היום ומחר.

מטרות:

ניהול Master Collaborative Innovation המזון מתבצע על ידי חמישה מוסדות להשכלה גבוהה ובמחקר - Audencia - ניהול דה אקול - בית הספר לעיצוב Atlantique נאנט - Ecole Angers d'חקלאות סופרייר d', - Oniris, לאומי בית הספר לוטרינרים, מזון והמזון Nantes Atlantique-- נאנט אוניברסיטת Master שואף להביא לך שתי תכונות הכרחיות מוערכים היום: פתיחות והתמחות.

Master יציע מומחיות מקיפה ואינטגרטיבי על חדשנות של מוצר מזון.

הלמידה הפעילה שלנו מבוססת על מחקרים רבים מקרה וחוויות ועיצוב חשיבה כדי לשחרר את תהליך היצירה, הסרת המחיצות בין מחלקות של החברה ובכך החדשנות. זה עוזר להבין איך זה יכול להיראות אילוץ יכול להיות הזדמנות והזדמנות.

אתה תצטרך להתמודד עם אתגרים של תיאורטי, המתודולוגי וניהולי שיאפשר לך לקבל גישה יזמית אמיתית, מה שהופך את הגשרים בין מחלקות שונות בתוך החברה ולשלוט בכל שרשרת הערך.

זה יגלה ולתרגל דרך חדשה של עבודה עם בעלי העניין השונים של פרויקטי חדשנות.

Master מתמחה בניהול שיתופי חדשנות מזון נוצר על-ידי חמישה מוסדות להשכלה גבוהה ובמחקר בde la Loire משלם - Audencia - ניהול דה אקול - בית הספר לעיצוב Atlantique נאנט - Ecole סופרייר d'Angers חקלאות - Oniris, לאומי בית ספר לוטרינרים, מזון והמזון Nantes Atlantique-- אוניברסיטת נאנט.

המשימה שלה היא להכשיר סטודנטים לניהול וניהול חדשנות מזון פרויקטים משותפים בהקשר רב-תרבותי. עם הקורס הזה, שאתה מרוויח כישורים ועמדות נחוצים לניהול חדשנות מזון פרויקטים משותף תוך חיזוק המומחיות שלך ומומחיות מקורית.

Master המיוחד זה הוא ייחודי - האורינטציה שלו: פרויקטי מזון חדשניים - עם ההוראה הפעילה שלו: בעיות ופרויקטים הקשורים שותפי מעסקי חקלאות למידה - לתכונות החדשניות שלה: מרחב של שיתוף עיצוב, מטבח מבחן, מתקני טיפוס, טכנולוגיות מזון אולם, חדר אמבטיה ניתוח חושי וחנות מעבדה.

התקנים אלה יכולים לשתף לבנות וליישם פרויקטים ורעיונות חדשים להתמודדות עם הקשיים כרוכים בנושאי חדשנות.

dispositivs

Master מתמחה בניהול שיתופי חדשנות מזון מיועד ל: - התלמידים עם Master 2 (או שווה ערך) - בוגר בית ספר להנדסה (ה) - בוגר (ה) בית ספר למלאכה - הבוגר (ה) של בית ספר לעיצוב - בוגר אוניברסיטת Master 2 במדע (ה), מדעי חברה, כלכלה, ניהול, משפטים - זרים התעודה שהוא שווה ערך לתעודה הצרפתית לעיל - תלמיד (ים) שסיים שנה שני -1 הכשרת רמה (M1) או +4 (למשל, בוגרי תואר שני) להצדיק שלוש שנות ניסיון מקצועי.

  • לימודי המשך נגישים דיפלומה
שפת ההוראה של התוכנית:
אנגלית
צָרְפָתִית
This course is מבוסס קמפוס
Start Date
ספט 2019
Duration
בקשת מידע
תכנית מלאה
Price
13,500 EUR
לפי מיקום
לפי תאריך
Start Date
ספט 2019
מועד אחרון להגשת בקשה

ספט 2019

Location
מועד אחרון להגשת בקשה
End Date