האמן הבינלאומי במזון ולבשל עיצוב, לימד באופן מלא באנגלית, מציע רמה גבוהה של הכשרה בתחום הקולינרי ומבשל עיצוב.
אחד מכמה קורסים מסוגו הזמינים בצרפת ובאירופה, האמן הבינלאומי במזון ולבשל עיצוב נלמד באקול דה קונדה ליון, הממוקם בעיר הבירה של גסטרונומיה הצרפתית. כמובן מפגיש מעצבים, שפים ידועים, סוציולוגים ומדענים בסביבה בכיתה ייחודית המתמקדת בייצור ותכנון.
בנוסף לעיצוב של מנות מזון, צלחות ואכילת מקומות (מסעדות, חנויות, וכו '), כמובן, גם ליחסים בין הצרכן לבין המוצר באמצעות היסטורי, חברתי-תרבותי, שיווק, אלא גם ניתוח תזונתי ומדעי.
תכנית
האמן הבינלאומי במזון ולבשל עיצוב הוא תכנית בת שנה ואחרי חוויות התמחות, המהווה, בסך הכל, במשך 60 ECTS זיכויים.
תכנית זו מאפשרת למעצבים, אמנות בישול ותלמידי חקלאות לחקור אחד של השדה המבטיח ביותר של עיצוב, חיבור של שדות מרובים של מומחיות כגון מדעי מזון, אסתטיקת מזון, סוציולוגיה מזון, וכו '
תהליך הקבלה
סטודנטים סיימו את לימודי תואר ראשון בעיצוב, בישול, אמנות בישול, אירוח וניהול מדעי מזון עשוי לחול על האמן הבינלאומי במזון ומבשל עיצוב.
הודאה מבוססת על ראיון, כמו גם על רקורד אקדמי תלמיד וסקירת תיק.
כל המועמדים נדרשים רכשו בעבר, או להיות בתהליך של רכישה, 180 ECTS זיכויים בתחומים אקדמיים הנוגעים לעיצוב (חלל, גרפי, מוצר), אמנות בישול, ניהול אירוח או מדעי מזון.
סטודנטים בינלאומיים רשאי לפנות ישירות למשרד אקול דה קונדה קבלה הבינלאומית לקבלת סיוע נוסף.
הסמכות
תכנית זו גם כבר מאושרת כתואר שני באירופה ברמה הראשונה (60 ECTS) על ידי המועצה האירופית להסמכת בתי הספר להשכלה גבוהה.